Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masiere 288010**
Ierakstīts

Man arī ir sanācis apciemot šo masierīti un jāsaka kā ir - nebiju vīlies!

 

Ienākot dzīvoklī pretī smaidīja ļoti simpātiska dāma labākajos gados (~40-50). Izskatījās daudz labāk nekā bildēs. Telpas vienlaicīgi kalpo gan kā kosmetoloģijas, gan manikīres/pedikīres privātprakse, tāpēc ir jūtams profesionalitātes piesitiens. Viss kā pēc "Fen-šui" pirms masāžas duša, tīrs smaržīgs dvielis un aiziet uz kušetes. Masiere tērpusies klasiskā kosmetoloģes darba kostīmā. Masāža ļoti relaksējoša. Atmosfēras, fona mūzikas un masāžas iespaidā pilnīgi aizpeldēju kosmosā. Izmasēja visas malas. Masējot vēdera pusi, uzreiz nemetās pie metamā, bet lēni un nesteidzīgi turpināja iesākto. HJ izjusts, nesteidzīgs. Izšāvu kā no lielgabala. Kopā no durvīm līdz durvīm 2h10min - 50 Eur.

 

 

Vērtējums:

Izskats 7/10 (Priekš saviem gadiem ļoti skaista, bet diemžēl neko vairāk par kailām rokām neparādija)

Process 9.5/10

Telpas 7/10

Price/performance 10/10

 

Iesaku arī citiem! 

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Sveiki, kungi!

 

Sanāca paviesoties arī pie šīs daiļavas uz vienu feinu relaksācijas kursu. Palasījos atsauksmes un nodomāju - jāmēģina! Vienā vakarā pēc otrā mēģinājuma sazvanīju un sarunāju tikšanos pēc aptuveni stundas. Ierados norādītajā adresē Grīziņkalnā un devos meklēt laimi. Pēc nokļūšanas pie vēlamajām durvīm pavērās skats uz visnotaļ simpātisku, slaidu tumšmati pieguļošā kleitiņā. Pirmajā lapā redzamā bilde atbilst, bet jāņem vērā, ka bilde ir ļoti veiksmīga! Pēc nelielā dzīvoklīša aplūkošanas tiku instruēts doties uz dušu, kur mani skaisti sagaidīja tīrs un smaržīgs dvielītis un sausa grīda.

Pēcāk mani aicināja apgulties uz grīdas novietotā matrača un atslābt, tai pat laikā viņa veikli atbrīvojās no jebkāda veida apģērba un uzlika visnotaļ "maucīgu" mūziku, bet vismaz nebija tik uzkrītoša. Varētu būt bijusi kaut kāda enigma v.tml. Augumam nav ne vainas, bet lielo pupu cienītājiem nederēs.

Dzīvoklis bija diezgan pavēss, bet toties masāžas eļļa bija karsta un patīkama. Viss iesākās lēni, bet pēc kādas 30minūšu muguras un dibena glāstīšanas ar rokām viņa ieziedās pati un sākās Nuru tipa baudījums. Tas bija lieliski! Viņa tiešām zina, kur un kā un kurā brīdī ir jādara attiecīgās lietas. Pati ļaujās glāstiem un grābstekļiem. Ļoti kaislīgi un erotiski tika aizvadīta masāžas noslēdzošā daļa, kuras galā es beidzu kā vēl nekad. Ļoti profesionāla meitene, bet labā nozīmē, t.i., nejutos kā konveijerā. Prom uzreiz nedzina un lēnām varēju nolaisties uz zemes un tīt makšķeres. Naudu neprasīja nevienā brīdī, pašam jāsaprot kur un cik jāatstāj.

 

Tad nu par skaitļiem, ko visiem tik ļoti tīk redzēt:

 

Apstākļi: 8/10 (diezgan pavēss un nav masāžas galda, bet tas arī šāda tipa masāžai laikam nederētu)

 

Augums: 7/10

 

Seja: 6.5/10 (gaumes lieta)

 

Attieksme: 10/10

 

Cena/kvalitāte: 9/10 (cena joprojām 50Eur)

 

Vai iešu vēlreiz? Jā.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.