Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
25588848 Sabīne gribu.lv
Ierakstīts

Ir būts, devos pie viņas, jo ap 19 reti kura pieņem, gribējās arī saprast vai ir kāda tur kāda "masāžas odziņa". Atrodas juglas pašā galā, dzīvoklis, dvielis, duša OK, tur viss līmenī 9/10, masāža arī laba, izmasē visu kā prasi 7/10, bet erotikas tur galīgi nav, jā krūtis atkailina, nedaudz pieskarties ļauj, bet ar to viss un prasta dročka 2/10. Jā krūtis lielas, bet liekā svara arī stipri par daudz, nē vairs neatgriezīšos, jo palika arī tāda "lietišķas skolotājas" apmeklējuma pēcgarša. 😄

28844060 Bruņinieku 50
Ierakstīts

Minētā lokācijā atrodas aptuveni 43g. veca MILF tipa sieviete izskats 8/10. Ar komunikāciju manuprāt viss ir kārtībā. Dzīvoklis paliels un pavēss lai justos omulīgi 5/10. Vannas istabā milzīga kaudze samesta ar dvieļiem atstāj slikta stila iespaidu. Masāža viens oranžais, atkailināties +sarkanais, sākums cerīgs, bet pēc 15 min aicina jau griezties, tā kā masāža 3/10, HJ nekas īpašs. Par kontaktu + divi zilie, minets  drizāk nekāds, sex ir OK, īpaši no aizmugures, bet gulta gan traki čīkst kopumā 7/10. Procesa laikā mūzika no telefona ar youtube reklāmām, atstāj arī sliktu iespaidu. Vai apmeklēšu vēl, diez vai, bet tiem kam patīk MILF augums varbūt ir vērts noprovēt  - varbūt ir jūsu zvaigzne! :)

Vēl viņas nr.:20427625

viņa reklamējas arī ar šo bildi, kas ir manuprāt līdzīgāka viņai bet protams ne viņas

799996.jpg

26880351
Ierakstīts

Biju aizbraucis beidzot pie leģendārās Siguldas masieres (cik noprotu tad laikam tā ir viņa - zinātāji laikam pateiks pēc tauriņa tetovējuma uz vēdera daļas). Esošā dislokācija Rīga P.Brieža iela, Telpas kabinets biroja ēkā ir OK, bet bez dušas. Figūra OK, bet pēc sejas jau vairāk granny kategorijā. Nu un svarīgākais masāžu cik jūtu pieprot, bet veic to tīri formāli un vēl saīsina laiku līdz 25-30 min, mans vērtējums te 4/10, dēļ laika saīsināšanas. HJ arī vairāk formāls, kaut arī veic kaila un ar krūtīm, 5/10. Rezumē ne man Gucci ne man Nike un zaudējums trīs zilie. 😄

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.