Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudīte 26028009
Ierakstīts
On 1/3/2024 at 11:37 AM, Jockstrap said:

Uz masāžas galda arī pie Tevis uztrausās? Tā bija manas "lieliskās pieredzes" rozīne. Romantiskai kājslīdei pa koridoru uz komunālo dušu nebiju gatavs, kaut kā apslaucījos tur pat virtuvē? un devos mājās ar domu ka šī ir vieta kur nekad neatgriezīšos. Vienīgais kas iztrūka no biedru pieredzes bija rinda. 

O jā, par šo niansi piemirsu :) Uzrausās gan :)

Link to post
Rudīte 26028009
Ierakstīts

Tīri atsauksmei. Nolēmu tomēr notestēt Rudīti un viņas piedāvātos pakalpojumus. Pieņem kā lepni raksta viesnīcā Āgenskalnā, bet reāli tas ir pie viesnīcas, blakus durvīs, dzīvoklī, ar kopīgu dušu un tualeti vēl uz, laikam trīs dzīvokļiem. Principā viss kā augstāk minēts.

Sākšu ar masāžu. Jāsaka ka man netapa skaidrs vai dāma vnk nemāk masēt, vai arī šī tad ir tā tantras masāža. Es laikam neko nesaprotu... Īsāk sakot, viņas masāža (vai sauc kā gribi) noteikti būs savādāka nekā vairumam darboņu. Specifiski. Fināls arī tāds nekāds. It kā likās labi, it kā izšāvu, bet nu...

Un tagad par mīnusiem. Duša. Uz to jāiet cauri koridorim, kas nav baigi jauki. It sevišķi pēc masāžas, kad eļļains slidinies pa gaiteni un mēģini nenonest no kātiem nākošo Bobiju vareno šāvēju, kurš jau rindā stāv. 

Pati dāma ir laipna un runātīga. Es pat teiktu stipri par daudz. Varbūt cilvēks tāds, nez. Brīžam tas traucēja un likās stipri par daudz. Pat kad šāvu tad runāja un izsita no fīlinga. Masāžas laikā arī visu laiku parasa vai ir ok vai ir labi. Nedaudz par daudz. 

Eļļa tiek izmantota daudz, ļoti daudz. Principā esi tāds eļļas rausītis. Pēc tam tā vēl jādabon nost kkā. 

Un fināla akords, protams, ir tas ka pēc masāžas jau kāds rindā stāv koridorī. Ej garām, pasveicini un, kā te jau rakstīja, vari novēlēt vieglu šavienu.

Tātad mans verdikts - es noteikti vairs neietu. Pat ne dēļ (ne)masāžas, bet pašas vietas, dušas, cilvēku kustības. Tas man reāli nepatika. Un ja to visu savieno ar ciparu, ir labāki varianti.

Tā ka biedri, ņemam vērā. Bet ja sirdij tuva neliela extrema deva, tad droši, Rudīte noteikti jūs gaidīs.

Ā, tiek piedāvāts jauns pakalpojums BDSM lauciņā. Zālīšu slotas jau žāvējas pie ieejas :)

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
On 10/2/2023 at 12:33 PM, alex1983 said:

Vai ir kādas svaigas atsauksmes par Dzintru? Atsevišķas tēmas ar atsauksmēm par viņu neatradu. 

Esmu bijis vairākas reizes. Agrāk piedāvāja 2x izšaut - pirms masāžas un pēc. Prostatu masēja, pirmo reizi labi, otro tā ķekša pēc. Rokdarbi līdzīgi, nebija nekas wow. Patika tity job, jo krūtis lielas :) Kopumā par to cenu ir ok, bija kkad doma sarunāt izdarbināt, bet neesmu vairs gājis. Ja izdodas, padodiet ziņu :)

Link to post
Inna +371 247825**
Ierakstīts
On 4/24/2023 at 6:29 PM, Marcario said:

Labdien, vai kāds esot bijis pēdējā laikā? Prasu tikai dēļ prostatas masāža, nemaz necerot uz erotiku tanī vecumā. 😅

Vai kāds var piedavat citu masieri kura tiešām var kārtīgi iemasēt nevis pirkstu vai kko tam līdzīgu iebāzt un pateikt ka tā esot prostatas masāžas paņēmiens?

Kādreiz Nadīna taisīja bet cik saprotu šogad tur kukuška aizlidoja ar tādu cenu pieaugumu.

Arī interesētu laba prostatas masāža. Ja kādam ir padalās ar kontaktiem. Ja ir šīs tantes kontakti dodiet ziņu, noriskēšu, apciemošu :)

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
30 minutes ago, nikolajevich said:

Bruņinieku 75 ? Lūdzu papildus info!

Kaut kur bija topiks par šo masieri. Ligita laikam. Dzīvoklī kosmētikas kabinetu uztaisījusi. Tipa vaksācija kkas vēl. Telpas labas, attieksme ok. Prostatas masāžu vajag tik pajautāt :) Kādu mēnesi atpakaļ takse bija viens oranžais. Masāža ar tīri laba. Patīk ka prostatu ilgi, labi masē. Esot kko mācījusies vai kas tāds. Neko vairāk gan nav sanācis sarunāt :( 28801000

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
On 10/25/2021 at 3:22 PM, boroda_da said:

Vai ir kaut kādi jaunumi, šajā nozarē, jaunas darbinieces kuras taisa prostatas masāžu?

Par jaunumiem nezinu, bet man patīk masiere kura Bruņinieku 75. Labi, ilgi izmasē prostatu, pēc tam rokdarbi kuru laikā vēl ar pirkstu stimulē. Masāža arī patīk

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.