Pie šīs sievietes biju laikam vasarā pirms 2 gadiem. Toreiz viņa strādāja biroju ēkā Buļļu ielā kabinetā bez dušas, bet totāli aizkrāmētā ar visādām parpalām. Taisīja parastu klasisku masāžu - ne kādas vainas, bet par to gribēja saņemt 5 sarkanos (nevis 5 govis!) , bet par pieskaršanos pipelei prasīja papildus vēl tik pat, tātad kopā 10 sarkanie par viduvēju masāžu un dročku noslēgumā, protams bez BJ. Maz ticams, ka viņai izveidojās pastāvīgo klientu bāze, kas gribētu vēl reizi pie viņas atgriezties, tādēļ aktīvi reklamējās meklējot katrai reizei jaunu klientu. Runāt mācēja gana pieklājīgi un centās radīt ezotēriski izglītotas sievietes iespaidu, kas patiesībā nozīmē, ka galvā dzīvo putni, bet tie bija pavisam nekaitīgi putniņi. Protams, ka otrreiz negāju un neiešu vairs pie viņas, vismaz noteikti ne uz tiem pašiem noteikumiem
pie šīs tantes biju kaut kad pagājušajā gadā. Pavisam nepatika, jo masāža vāja un bez izdomas. Toreiz viņas izdoma strādāja pavisam citā virzienā - 5 sarkanie par parastu klasisko masāžu, bet ja gribi, lai arī pimpi parausta, tad jāpiemaksā vēl 5 sarkanos. Sajutos mazliet apdirsies, tāpēc otrreiz vairs negāju, un pēc šī piedzīvojuma arī vairs neiešu
Man šķiet, šo dāmu saukt par maturi ir mazliet pārspīlēti... patiesībā ļoti patīkams milf variants vecumā starp 40 un 45 aptuveni. Viens no sakarīgākajiem erotiskās masāžas piedāvājumiem šobrīd - gan telpas, gan attieksme, gan pats process ir okey - nesteidzīgi un izjusti. Iespējams, viņu var pielauzt uz kaut ko vairāk par masāžu, bet to pārbaudiet paši. Cena 50 eiras sevī iekļauj 1,5-2 stundas masāžu ar visnotaļ feinu nobeigumu manuāli. Ja kādam izdodas dabūt ko vairāk - tas jau ir bonuss, kuru patiesi un no sirds novēlu visiem un ikvienam
Atmiņā nāk aņuks no bērnības laikiem, kurš laikam joprojām nav zaudējis savu aktualitāti. Iedeja bija par to, kā francūzis, anglis un ebrejs diskutē, kura vecuma sievietes ir tās labākās, un kāpēc... vienam patika 17 gadīgās, jo tās ir kā "plaukstošas rozes", biklas un nevainīgas, bez profesionālās pieredzes un tāpēc patiesas savā būtībā... otram patika 30 gadīgās, jo tās ir pieredzējušas, zinošas un labi saprot, ko pašas grib un kas vajadzīgs vecim, turklāt nav jāuztraucas, ka pēc tam šī sagribēs vest tevi pie altāra, jo pašas jau sen ir precējušās.... bet trešajam patika 90 gadīgās ar skaidrojumu, ka tā stulbene laikam domā, ka tā būs pēdējā reize viņas dzīvē, un TĀDUS (!!!) "uguņus" taisa, ko neviena cita nekad nespēs.... šķiet mūsu pulciņā ir savairojušies aktīviskti tieši no tās trešās kategorijas (iespējams, ne par tautību, bet par dzīves uzskatiem gan)
tiem, kuriem Imanta ir ērts rajons un kuri nebaidās no MILF, šī būs okey. Masāžu taisa viduvēji normālu, attieksme pret klientu pat ļoti draudzīga un pretimnākoša. Domāju, ka sarunāt ar viņu var pilnīgi visu, bet standartā ir tā, ka šī visu procesu ir vienos stringos, aiztikt sevi ļauj, laimīgās beigas taisa reāli laimīgas - palaizīs pautus un ar mēli vēl dziļāk arī iebrauks. Nekad neesmu viņu drāzis, bet domāju, ka ja pajautātu, tad šī pati uzkāptu virsū un ar prieku. Personiski man viņa ir mazliet par vecu, kaut arī labi saglabājusies, bet price-performance kategorijā tas ir variants, kuru esmu gatavs rekomendēt
nu tad izdarām vienkāršu un saprotamu secinājumu - vai nu tie divarpus maukuri bezkaunīgi dirš, vai arī viņi ir baigie kingi, bet mēs visi pārējie esam tizli lūzeri, kuriem nekas nespīd. Gan vienā, gan otrā gadījumā visiem jaunajiem interesentiem varam dot lielisku padomu uz turieni nebraukt (ja vien pats nav super kings vai lieliskais dirsējs, kurš pēc tam var pievienoties tiem diviem ar pusi, un pārējiem stāstīt, kā šim tur nospīdējis, lai vēl vairāk pakaitinātu pārējos, kuri tur skarbi aplauzās)
nebrauciet un netērējiet tur savu laiku, ja gribat tikt pie happy-endinga. Tas tur nav un nebūs, un nav vērts pat jautāt. Ja gribas skaistu piedzīvojumu, labu attieksmi un forši pavadītu vakaru (vēlams kopā ar sievu), tad jā, šī ir piemērota vieta, kur labi apkalpos, bet savas drēbes tur neviens nost nevelk un klienta pimpim tur neviens pat nepieskaras. Kāpēc visu laiku mēs atgriežamies pie tās pašas tēmas????
sludinājumā šī raksta, ka ir 43 gadus "jauna"... pēc feikajām bildēm spriežot, viņai vismaz 56, bet reālajā dzīvē viņu satikt pat negribu mēģināt. Ja šeit atradīšu miljonu pozitīvas atsauksmes, var būt mainīšu savu viedokli, bet pagaidām - pilnīgi garām!
Pagaidām redzu tikai vienu mazliet šaubīgu komentāru, ka kādam tur kaut kas ir nospīdējis vairāk par parastu masāžu un tējas krūzi... vai vēl kāds var kaut ko uzrakstīt - uz turieni tagad ir vērts braukt? Labprāt saņemšu kādu infu arī uz PM, ja negribat publiski izteikties....
pie šīs matures biju pirms aptuveni diviem gadiem. Masāžai it kā nebija ne vainas, arī attieksme diezgan pozitīva, bet pēc seansa visas drēbes bija jānodod ķīmiskajā tīrītavā, jo stundas laikā drēbes tā pievilkās ar naftalīnu (laikam gan pagraba pelējumu), ka bija vienkārši briesmīgi. Arī mati smirdēja pa gabalu, un no tās smirdoņas vēl pāris dienu nevarēju tikt vaļā. Personiski es tur noteikti vairs neatgriezīšos
iepriekš figurēja 2 dažādas adreses, dažādi telefona numuri un dažādas mājas lapas.... tiešām ir runa par vienu un to pašu kantori? Ja kāds kaut ko vairāk zina par šo tēmu, lūdzu padalieties ar savu info, jo lieta šķiet interesanta. Mazliet mulsina tas, ka šie reklamējas tikai pidarasu saitā, bet citur viņu reklāmas google neatrod.
Pirmām kārtām, tā meitene nemaz neglāsta, bet kārtīgi mīca un tiešām izmasē savilktos muskuļus. Tur tā MILzĪGA starpība!! Par muguras noglaudīšanu netaisos pat 15 e maksāt. Viņai 100 punkti ir medicīnas izglītība, jo meitene ir izglītota. Vismaz viņa sajēdz to, ko dara, nevis automātiski izpilda kādu kustību. Tāds ir mans viedoklis un nevienam to neuzspiežu. Vienkārši man šķita, ka viņa ir no tām nedaudzajām masierēm, kura man personīgi ļoti patika. Bet reklamējas viņa tur pie relax pakalpojumiem, jo tur var savākt visvairāk individuālo skatījumu un respektīvi vairāk potenciālo klientu!! Tas tak ir elementāri!!!!! Papēti, ja netici, Frank
vienā citā tēmā apspriestā Aiška (tel. 24810536) no arī sola relaksējošo masāžu pa 50 eirām, un gan jau klienti pie viņas iet, bet rezultātā
visi aplažas, un tad šajā forumā viņu citādi kā par uzmetēju neviens nesauc... un tāda viņa nav vienīgā. Es ticu, ka tas ir veids, kā palielināt īstermiņā klientu bāzi ar vienreizējiem (vai vienreizīgiem) klientiem, bet kopumā šāda rīcība nav korekta.
tur jau tā nelaime, ka mēs šeit tagad neapspriežam ārsta fizioterapeita pakalpojumus! Mēs runājam par 25-gadīgu meiču, kurai nav ārsta diploma sekcijā aiz stikla, un kura izgājusi 2 nedēļu kursus vai vienkārši nopirkusi kaut kādu fufeļainu sertifikātu, un vienīgais, ko viņa var izdarīt ir ar eļļainām rokām paglāstīt muguru. Tāds pakalpojums maksā 15 eiro, un arī šis pakalpojums noteikti kādam ir vajadzīgs... kādam, bet ne mums
Sēdēt Maximas kasē (vai rakt grāvjus) arī ir smags fizisks darbs, bet tas netiek atalgots nedz ar 35, nedz ar 25 eirām par darba stundu, tādēļ šis arguments neiztur jebkādu kritiku. Tas, ka meiča ar kādu dalās, arī nevienu nepis, jo mēs apspriežam pakalpojuma gala cenu, nevis komponentes, no kā šī cena veidojas. Tātad šis arguments arī lido garām.
Ja ņem vērā, ka šajā forumā esi newbis (tajā nav nekā slikta vai apkaunojoša, jo visi mēs tādi kādreiz bijām), tad saprotu, ka Tu laikam patiešām vari fanot par masieri, kura reklamē relaksējošu masāžu, bet uztaisa klasisko, turklāt par diezgan augstu maksu, tādēļ ņemu savus vārdus par reklāmu vai pašreklāmu atpakaļ Protams, ka pats pie šīs Ļenočkas nekad neiešu, jo gadījumos, kad man sāp mugura, es eju pie ārsta-fizioterapeita, bet ja gribas relaksēties, tad meklēju meiču, kura pirmkārt prot masēt, un otrkārt nebaidās novilkt savas drēbes un paraustīt manu pimpi... šāds pakalpojums mūsdienu tirgū standartā maksā vidēji 35-40 naudas, bet masāža bez laimīgām beigām no meičas, kurai kabatā nav ārsta diploms, nekādi nevar maksāt vairāk par 15-20 eirām. Tajā pašā daudz peltajā Sofijā pa 20 eur taisa pat ļoti labu masāžu, bet mūsu foruma biedri to vietu ignorē tikai viena iemesla dēļ - viņi konsekventi reklamējas kā "vispārējās relaksējošās masāžas" veicēji, kam ir mazliet citāda nozīme, nekā klasiskajai masāžai. Mūsu draudzene Ļenočka dara tieši to pašu (tikai dārgāk par Sofiju), tādēļ es viņu sūtu dirst. Es noteikti rīkotos daudz pieklājīgāk, ja viņa savus sludekļus liktu klasiskās masāžas sadaļā...
Biedri, sorrryy, bet mazliet velk uz pašreklāmu.... EUR 25 par klasisko masāžu ir noteikti maksimālā cena, kādu var maksāt, bet laikam tomēr tā ir nedaudz pārspīlēta. Salonā Sofija to pašu var dabūt pa 20 eirām, bet pie individuālajām darbonēm vēl lētāk. Nesaprotu, kādēļ būtu vēl gandrīs 50% no cenas atstāt čajam... vēl vairāk nesaprotu, kādēļ šī Ļenočka sludinās relaksējošās masāžas sadaļā, nevis pie klasiskās masāžas. Es tādu ignorēju, neskatoties uz visnotaļ pievilcīgo ģīmīti un labo atsauksmi
šī dāma ir dažas reizes apciemota. Man patika gan vieta, gan attieksme. Tiešām centīga darbone. Domāju, ka sarunāt ar viņu varētu visu, bet man patīk, kā viņa masē, tādēļ citas ekstras nemaz neprasīju. Atrodas uz Kurzemes prospekta.
Par šo būtni kādreiz jau esam diskutējuši. Agrāk viņa darbojās kopā ar vienu pabriesmīgu maturi 9-stāvenē pie Imantas tilta, un toreiz pati atzina, ka nav specializējusies uz masāžām, bet uz pavisam citiem pakalpojumiem Nesen viņu apciemoju Āgenskalna priedēs, un biju patīakmi pārsteigts, ka tagad viņa ir iemācījusies ne tikai sūkāt, bet arī masēt. Progress nenovērtējams! Kopumā paliku apmiertināts, ja neskata to, ka pamanīju viņai nelielu puncīti, kas var liecināt vai nu par pēkšņu grūtniecību, vai arī pārlieku aizraušanos ar hamburgeriem. Kopumā zaķis patīakms, labprāt komunicē, netēlo no sevis ne sabiedrības dāmu, ne celku, izskats - okey, dzīvoklītis arī. Cenai pilnīgi atbilstošs pakalpojums, un mūsu foruma biedriem piemērots variants.
spriežot pēc sludinājuma teksta un bildēs redzamā interjera - salons Sofija, kurā mūsu biedriem nav vairs ko meklēt (ne tā, kā bija agrāk, pirms pāris gadiem, kad arī es labprāt un diezgan regulāri tur piestaigāju). Bildes gan viņi sludinājumos parasti liek īstās, bet tas neko nemaina jautājumā pēc būtības - tur ir tikai klasiskā masāža bez mūsu biedriem interesējošā "happy end"....
šī tēma jau apspriesta vairākkārt - Sofija jau sen ir mirusi, bet tas, kas turpina darboties Ģertrūdes ielā ir tizls īstās Sofijas poltergeists, kurš visu laiku sludinās ar dažādiem numuriem un dažādām bildēm.... tagad tur vairs nekādas erotikas, pat ne HJ, vispār NEKĀ vairs nav - tikai parasta muguras paglaudīšana, meitenes darba laikā savus darba kombinezonus nost nevelk, pipelēm nepieskaras un tēlo baigi aizvainotās celkas, kad viņām mīļi palūdz izdarīt kaut ko vairāk. Secinājums ir tikai viens - ja kādam sāp mugura, lai iet pie fizioterapeita (Sofijas salonā tādu nav), bet ja gribas izšaut pautus - šādam nolūkam ir erotiskās masieres un maukas (tādu Sofijā arī vairs nav), tātad tur vairs nav nekā (PAVISAM NEKĀ), kas varētu interesēt šī foruma biedrus...
šo darboni esmu apciemojis. Atrodas visiem zināmajā adresē Dzirnavu un Elejas stūrī... tas jau pats par sevi visu izsaka, bet man tomēr gribas vēl pakomentēt !!! kad šī pa telefonu pateica adresi, es uzreiz pateicu, ka turp nebraukšu, jo ir slikta pieredze, un mums ir dažādas izpratnes par to kas ir klasiskā, un kas ir reklaksējošā masāža. Šī man piedziedāja pilnas ausis, ka tik superīgu relaksu es nekad nebūšu izbaudījis, un man noteikti jāatbrauc, lai par to pārliecinātos pats... es, muļķis, noticēju. Protams, ka pats vainīgs, tādēļ nevienu citu savā idiotismā vainot nevaru. Ģīimis viņai visu senasu bija tik pat mīļš un smaidošs, kā bildē augšā redzams. Atsaucības nekādas. Attieksme pilnīgi vienladzīga, lai neteiktu, ka pat robežojas ar nepatiku pret savu darbu un klientu, kurš viņai neko sliktu nav nodarījis. Naudu ņem uz priekšu, kā jau visas pārējās kazas no tā briesmīgā ūķa. Stāstīt par "relaksu" laikam nav jēgas - paši visu zināt. Masāža vāja (gan spēka, gan kvalitātes ziņā). Par blūzītes novilkšanu paprasīja papildus 20 jevrikus. Uz lūgumu veikt "visa ķermeņa masāžu", kā bija rakstīts reklāmā, šī izbolīja acis, un izlikās, ka nesaprot par ko ir runa. Rezultātā samaksāju 50 naudas, sabojāju sev noskaņojumu, un pat pautus izšaut nesanāca. Nevienam neiesaku šo "masieri" un protams, iesaku visiem turēties pa gabalu no Dzirnavu 132 nama (vai 123, precīzii neatceros).
Bedziet cepties! Suhails aktuālu tēmu pacēla. Par Sofiju tiešām līdz šim ir gana daudz rakstīts, bet viedokļi mēdza dalīties. Man pašam pret to ūķi nebija lielu iebildumu - var būt vienkārši veicās uz normālām masieriem uztrāpīties. Diemžēl pirms kāda laiciņa situācija radikāli pamainījās. Nezinu, kad tieši tas notika, bet mani abloms noķēra pirms aptuveni 2 nedēļām. Piezvanīju, sarunāju vizīti, ierados.... Jau pa gabalu viena meiča kliedz, ka erotisko masāžu netaisa, tikai klasisko. Izkalisījās pēc stulbas konspirācijas, tādēļ atbildēju, ka visu zinu, neesmu pirmo reizi, un gribu visu "kā parasti". Uz to saņēmu atbildi, ka nevis "kā parasti", bet pilnīgi bez jebkādas erotikas un bez laimīgām beigām. Man nekas cits neatlika, kā novēlēt šai veiksmi un devos prom... Ja viņi tiešām tādā veidā maskējas, tad vaēja to darīt mazliet saprātīgāk, lai klientus neaizbaidītu, jo maz ticams, ka tur ir savāktas augstākās klases fizioterapeites, kuras prot labu un pareizu masāžu.
Ierakstīts
Pie šīs sievietes biju laikam vasarā pirms 2 gadiem. Toreiz viņa strādāja biroju ēkā Buļļu ielā kabinetā bez dušas, bet totāli aizkrāmētā ar visādām parpalām. Taisīja parastu klasisku masāžu - ne kādas vainas, bet par to gribēja saņemt 5 sarkanos (nevis 5 govis!) , bet par pieskaršanos pipelei prasīja papildus vēl tik pat, tātad kopā 10 sarkanie par viduvēju masāžu un dročku noslēgumā, protams bez BJ. Maz ticams, ka viņai izveidojās pastāvīgo klientu bāze, kas gribētu vēl reizi pie viņas atgriezties, tādēļ aktīvi reklamējās meklējot katrai reizei jaunu klientu. Runāt mācēja gana pieklājīgi un centās radīt ezotēriski izglītotas sievietes iespaidu, kas patiesībā nozīmē, ka galvā dzīvo putni, bet tie bija pavisam nekaitīgi putniņi. Protams, ka otrreiz negāju un neiešu vairs pie viņas, vismaz noteikti ne uz tiem pašiem noteikumiem