Jūs esat slimi - manai nervu sistēmai tas jau ir par traku
Jūs ko ar saviem slimajiem komentāriem cenšaties panākt?????
Ja kādam interesē masāža, tad laikam "gudrāk" būtu noskaidrot pie pašas masieres ko un kā viņa piedāvā - man vairākas reizes ir nācies pavādīt klientu aiz durvīm pēc 2min aprunāšanās - jo redziet GUDRINIEKS salasījies visādus komentārus un cerējis uz ko citu....... pfff būtu jūsu komentāri vismaz precīzi tad vēl....
Man priekš kādiem palīgskolu beigušiem cilvēkiem jāraksta sludinājums - ja melns uz balta rakstīts - JA JŪS INTERESĒ MASĀŽA, TAD PIE MANIS IR ĪSTĀ VIETA!!! Ja interesē pliki pupi - lūdzu, ir citi piedāvājumi, un katrs taču var izvēlēties to ko viņam vajag
Vēl fascinē tas cilvēks, kurš mocījies masāžas laikā, kad viņam pārskaitīja ribas cilvēki tiešām mēdz būt dažādi, varējāt man pateikt uzreiz un es būtu to visu savādāk darījusi, bet nē - jāraksta nožēlojami komentāri................. žēl ka ir tādi (pat nevarētu teikt vīrieši) cilvēki................
Par attieksmi - neesmu nekāda anekdošu stāstītāja, tas vai es ar klientu sarunājos vai klusēju ir atkarīgs no cilvēka.......... Kā nekā klusēšana ZELTS!
Ar dzīvi būtu apmierināta - ja vien nebūtu jālasa slimi suņa murgi..... Lūdzu atturēties no turpmākas manis komentēšanas, kas gribēs pats pazvanīs un personīgi visu noskaidros kas un kā!! Reizēm nesaprotu no kurienes rodas PILNĪGI neatbilstoši komentāri, varbūt neskatieties kur vispār komentējat vai nesaprotu iemeslu
Es bāzējos uz masāžu - MASĀŽU.... ja rēķina ka 90% mani klienti atgriežās tad šeit ir tiem 10% paŗējie, kas bijā cerējuši uz ko vairāk un ir visā vīlušies. Bet ir daudz klientu, kas nāk uz masāžu un cita rakstura pakalpojumus man naw nepieciešams sniegt!!!!!!!!!!!!
Jauku dienu .................................!!!!!!!!!!!!!
Lūdzu nebojāt manus nervus un arī šo nevēlos lai komentē.... Katrs izdara secinājumus pats
Ierakstīts
Jūs esat slimi - manai nervu sistēmai tas jau ir par traku
Jūs ko ar saviem slimajiem komentāriem cenšaties panākt?????
Ja kādam interesē masāža, tad laikam "gudrāk" būtu noskaidrot pie pašas masieres ko un kā viņa piedāvā - man vairākas reizes ir nācies pavādīt klientu aiz durvīm pēc 2min aprunāšanās - jo redziet GUDRINIEKS salasījies visādus komentārus un cerējis uz ko citu....... pfff būtu jūsu komentāri vismaz precīzi tad vēl....
Man priekš kādiem palīgskolu beigušiem cilvēkiem jāraksta sludinājums - ja melns uz balta rakstīts - JA JŪS INTERESĒ MASĀŽA, TAD PIE MANIS IR ĪSTĀ VIETA!!! Ja interesē pliki pupi - lūdzu, ir citi piedāvājumi, un katrs taču var izvēlēties to ko viņam vajag
Vēl fascinē tas cilvēks, kurš mocījies masāžas laikā, kad viņam pārskaitīja ribas
cilvēki tiešām mēdz būt dažādi, varējāt man pateikt uzreiz un es būtu to visu savādāk darījusi, bet nē - jāraksta nožēlojami komentāri................. žēl ka ir tādi (pat nevarētu teikt vīrieši) cilvēki................
Par attieksmi - neesmu nekāda anekdošu stāstītāja, tas vai es ar klientu sarunājos vai klusēju ir atkarīgs no cilvēka.......... Kā nekā klusēšana ZELTS!
Ar dzīvi būtu apmierināta - ja vien nebūtu jālasa slimi suņa murgi.....
Lūdzu atturēties no turpmākas manis komentēšanas, kas gribēs pats pazvanīs un personīgi visu noskaidros kas un kā!! Reizēm nesaprotu no kurienes rodas PILNĪGI neatbilstoši komentāri, varbūt neskatieties kur vispār komentējat vai nesaprotu iemeslu 
Es bāzējos uz masāžu - MASĀŽU.... ja rēķina ka 90% mani klienti atgriežās tad šeit ir tiem 10% paŗējie, kas bijā cerējuši uz ko vairāk un ir visā vīlušies. Bet ir daudz klientu, kas nāk uz masāžu un cita rakstura pakalpojumus man naw nepieciešams sniegt!!!!!!!!!!!!
Jauku dienu .................................!!!!!!!!!!!!!
Lūdzu nebojāt manus nervus un arī šo nevēlos lai komentē.... Katrs izdara secinājumus pats