Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Indra 25343478
Ierakstīts

Biju pirms gada aptuveni. Piekrītu 100% vienam no iepriekšējiem komentāriem. NEPAMATOTI augstprātīga sieviete. Izskatās ļoti labi. Bet tā arī ir vienīgā labā īpašība. Masāža... nu, nekāda. Pat ne slikta, nekāda! Un šo "neko" darīt tik ilgi... vispār nav pamatojuma. Parasti šādi masē tās "masierītes", kuras zina, ka piedāvā HJ īstenībā. Bet pieklājības pēc 20min sasmērē visu ar eļļu un paglauda. Šeit šis process ilgst vairāk kā stundu, kur dāmas sejā ir redzama pretenzija uz augsto masāžas mākslu. Noteikti neiesaku.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Vēlreiz pārlasīju sevis uzrakstīto un tā arī nesapratu TĀDA cepiena iemeslu. Palieku pie sava- manuprāt,  vidējā atsauksme ir labāka par objektīvo. Par izskatu.. es taču piekritu, ka lielisks.. saviem gadiem! Dzīvoklis, attieksme, apstākļi viss pozitīvi. VNK izskats un slaidums tik saslavēts, ka vērsu citu uzmanību uz to, ka biju nedaudz vīlies. Un izmantojot gadījumu atvainojos, ka peronīgi aizskāru- tāds pavisam noteikti nebija mans mērķis! Patiesībā jau šis forums nav meitenēm īsti, bet klientiem drīzāk. Ir jābūt ar biezu ādu un stipriem nerviem, lai to lasītu par sevi.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Šis ir tas gadījums, kad  komentāri ir labāki, kā patiesībā. Vismaz man tā šķiet.

Mitinās Dagdas/Lācplēša stūrī( autiņu var ērti atstāt pagalmā, darbadienās ielas pilnas). Dzīvoklis labs. Duša arī ok. Masāžas galds tāds paļurkāts, bet vēl turas. Attieksme veselīga un lieliska. Tiešām laba. It kā lietišķa, bet labvēlīga.

Izskats... nu, jā- te jau pareizi teica...lielisks saviem gadiem. Un gadi 50 gandrīz(  diplomus pētīju, bet p.k. neatradu ātrumā... ticēsim iepriekš rakstītajam. Bildēs izskatās slaida( komentāros tas pieminēts vairākkārt)-nav slaida. Punčuks ir oho, karlsons.. Krūtis arī. .. nu,  tā... Ok, priekš saviem gadiem:)...   Bet tas jau subjektīvi. Piem. večiņa saviem 70 gadiem var izskatīties kaut ahujenna, bet tas mani nemotivētu uz sakariem ar viņu. Vismaz šobrīd vēl nē!

Pats visdrīzāk vairs neiešu. Komentārs ceru būs noderīgs, jo pašam neliela vilšanās sajūta bija. Lai arī cilvēks labs un attieksme ok

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.