Vari atbraukt ciemos uz pilna kermena relaksejoso proceduru. Pienemu katru dienu, pec iepriekseja pieraksta. 1h-45EUR sex nepiedavaju Bilde mana Lidz tiksanas reizei
t. 20129576
jaunums? rebrandings? ir kāds testējis? bildi neatrod, varētu būt īsta.
nu kas tas par jautājumu? no turienes, joptvai, man tev ko, vardus uzvardus nosaukt, kas man šito pateica? reizēm es pabrīnos par šeit esošajiem plānā galdińa urbējiem...
prūšu 4, vasarā biju te ciemos pie čoma, iešāvām pa aukstam aliņam vietējā šašličkā, tieši šitā bija sludekli ielikusi, zajebis varēs kuli izšaut, zvanu augšā - pa telefonu pirmais teksts - pist vairs nedodot, neesot vairs tāda, utt. jebaķ jebaķ, laipni pasūtīju nah, ā un cena - 60€ par dročku, haha, laikam ir jefi, kas viņai to maksā
ta nav vanessa, jo vanessa ar annu ir 5-tajā stāvā un viņām ir duša, nevis vanna. pie tam vanessai tak gaiši mati bija, nevis tumši? ā un atlaides viņas diez vai piedāvā, drīzāk tevi apdirsīs, ja kļančīsi skidonus
lifts1 vispār laikam maģistrs matemātikā, nē nu protams, nav nekāda atšķirība, vai tevi pa 60€ virspusēji apgrābsta slinka šļura, vai arī pa 50€ tu viņai forši iemērc un, zinot, ka viņa ir slinka, tad par viņas slinkumu arī kārtīgi izvāle kuru variantu izvēlēsies?
jūs te visu laiku vaimanājiet, ka tirgus mums sūdīgs, pakalpojumi nekādi, prostitūtas mums sliktas un cenas kosmiskas, utt.
tad atnāk visādi "jauniņie", kas uzraksta savus piedzīvojumus un kā viņi slinkajai šļurai atkal ir uzdāvinājuši naudu ne par ko. ja jau tas jauniņais zināja šo forumu, tad kur problēma izlasīt vispirms, ka šļura slinka??? kur problēma vispirms noskaidrot, pie kā viņš iet??? te ir jāierēc par jauniņo, jo viņš ir prātā paviegls, noteikti, un kad šitie jauniņie beidzot nāks pie prāta un šļurām vairs nedāvinās naudu par neko, tad varbūt arī kaut kas tirgū uzlabosies. bet, ja jūs turpināsiet slavēt šitos prātā pavieglos, tad varat arī beigt kunkstēt, ka pie mums viss ir slikti.
ko tev rakstīt jampampiņ? nu šito Linduci vālē pa 50€, kur prikols maksāt 60€ par dročku viņai???? un atskaites esmu uzrakstījis vairāk kā tu, tak što brīvs
Tu glups esi? Raksta, ka viņas pakalpojums ir sūds!!! Kādas nahuj bildes, no šitās značet jāturas pa gabalu. haltūrējoša šļura, bet vienalga atradīsies prātiņā pavieglie, kas gatavi nest tai slinkajai pežai naudu
"es dzirdēju, ka maskačkā kkur esot ***** māja, tipa pa sotaku nopērc šampi un ej dzert ar dāmu uz nummuru."
Kāds zina sīkāk?
Pa sotaku tajā midzenī tikai kaķi sprāgst, 250€ maksā tas prieks, pie tam ne vienmēr tur ir smuki zaķi, gadās bieži, ka tikai rukši ir uz vietas un strādā viņas pārsvarā uz ārzemniekiem
150€ par kaut kādu padzīvojušu šļuru es kujeju, malači, blakus topikos par šo summu var atrast modeles, kuras var 2x šaut vizītes laikā, a te loca to pašu summu un vēl neesot bijuši sajūsmā, pizģec vnk
Biju pie šīs, pieņēma ofisa ēkā netālu no LSPA, masāža feina un kas retums - profesionāla. Par finišu - standarta maša kulačko ar atkailinātiem "sīpoliem" (tās mazās sausās krūtis savādāk nevar nosaukt)
Meitenei zem nr.24551311 krūtis nu gan par mazām vai sausām nenosauksi, jo viņai ir silikoni
žēl,tikai liekas .ka pazudusi no apvāršņa.jau kādu laiku nesludinās.tā arī neizdevās apciemot.
Neko neesi zaudējis, ja vien tev patīk vecas sakaltušas kraņas, ar nopīpētiem zobiem un nodzertu ģīmi, silikons? Jā labi, no tā arī tur noteikti nekas nav palicis pāri, vienreiz pie šitās gāju, kā iegāju tajā matīsa ielas midzenī, tā tikpat ātri muku prom.
Ierakstīts
to annu nesen redzēju, pisec, tādu dirsu uzēdusi, 60€, joptvaj, par ko?????