Eh sen mans nav bijis D-pilii , kopsh man tur bija draudzene ta braucu gandriiz katru dienu, tad veel Iluukstee arii labi paguljal , forshi , bet nu tur pavisam cits staasts. Vot zheel ka buudams aarzemees , nepameegjinaaju nevienu neegerieti, to gan nozheeloju.
Es nu gan nepiekriitu ka masazha ir pat tik daarga , es te (SadoMazo) SM reklaamu pashkjirstiiju izraadaas tur visas paarsvaraa prostituutes , ir divas vai triis vietas kur taisa tikai kopeejo masazhu , bet tur atkal tantuki taa ap 40 gadiem.
Erotiskaa masaazha es te kautkur lasiiju un pats zvaniiju ir vislabaaka uz Matiisa ielas pretii beernu pasaulei , bet es taa no galvas numuru nepateikshu.
Vo johaidi jautaajums , maksaa naudu ja negribi sexu tad viss ir iespeejams , bet veel reiz saku tikai ir jaamaksaa. Bet nu ja nopietni , tad masazha man shobriid arii deretu , diemzheel nezinu nevienu normaalu kura tieshaam profesionaali taisiitu masazhu , jaaiet tomeer es domaaju uz masaazhas salonu labaak, nevis pie prostituutes, vai nu arii tev ir doma ja buus slikta masaazha tomeer izmantot iespeeju un pamaseet ko citu. Te es ar savu zemu intelekta liimeni nevaru saskatiit citu logiku , nafig iet pie prostituutes lai neizmantotu vinjas pakalpojumus?
Nezinu pats nebiju zvaniiju pirms diviem gadiem , jau toreiz teica ka sexa nav , meitenes labas jaunas visaadaas , bet sexa nav un par to 20 Ls , masaazha erotiskaa lidz pilnai kulminaacijai kaa saka, nu nezinu nezinu , es padomaaju ja jau var sexu dabuut pa 15 kaapeec iet uz masazhu pa 20 laikam nepareizi domaaju , tagad jau esmu mainiijis savas domas labaak dabuut kvalitatiivu masaazhu nekaa nekvalitatiivu un netiiru sexu , padomaajiet par to iesaku.
te nu gan juutama neprofesionaalja roka, reiz ievilksies shajaa lietaa buus kaa narkotika , laiku pa laikam buus vajadziiga kaada deva, es iisteniibaa tikai deelj taa pagaidaam neesmu izshkjiiries ar savu sievu.
nezinu gan es neesmu izmantojis bet tur jau nu gan tarifs ir dubultaa, ja iet runa par kabiiniiteem un tamliidziigaam lietaam tad jau labaak es maajaas pats sev atsuukaashu nekaa ieshu tur , man kauns.
Ierakstīts
šai ziņai trūkst tikai paraksts:
cieņā, svētā Lienna
jeb
Jūsu rozīnīte, Lienna
jeb
Tavs ķirsītis, Lienna
jeb
Yours sincerely, ice cream