Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (spokz @ Jul 2 2007, 12:50 PM)
QUOTE (Harrison @ Jul 2 2007, 11:41 AM)
QUOTE (marchello @ Jun 30 2007, 11:12 AM)
...Janai ir super augumiņš! Masē labi-speciālists neesmu-patika!Sev piekarties ļauj visur! Ir vērts pamēģināt!

...bet bez sexa? ... sad.gif

smile.gif mans personiigais viedoklis: masaazza bez seksa, ir tas pats kas alus bez ssnnabja, ir labi.. bet var buut veel labaak smile.gif

...ja salīdzina Janas masāžu ar ar to ""masāžas"" sniedzēju sniegumu pie kurām esmu bijis,tad viņa tiešām dara to labi!

Kazz: nav jau pa sliktu kādreiz pamēģināt citu variantu!

...un sex nav iespējams viņas principu dēļ-viņa NEGRIB būt tāda ,kā citas!

Candyshop
Ierakstīts

QUOTE (marchello @ Sep 26 2005, 09:28 PM)
QUOTE (Holger @ Sep 26 2005, 08:39 PM)
Biju pagajusaja nedela apciemot.

Viss, ko Javim dispecere teica, ir patiesiba.

Salons: vieta ir ok., dvieli un cibas sausi, halats ari skita tirs... 4;
meitenes - simpatiskas (izvelejos vienu no trjam, vardus neatceros, skiet, ka ta bija Sintija)
Seja: 3+
Augusms: 5
Masaza: 2- (ta vina mani tur glastija un camdija apmeram 45 min...par masazu to nevar nosaukt, par erotisko ne tik)
Erotiska dala: 1 (garam, vina pavirzijas ta talak, lai pieskarties butu gruti, un vinekarsi norava dure...).

Iespejasm, ka citas meitenes masee labak un man nepaveicas. Uz manu piedavajumu parverst "erotisko masazu" seks rotala (par papildus $) tika stingri teikts "nee". Pec tam saruna, kad runajam par citiem masazas saloniem, vina paris reizu izteica spriedelejumus, ka "tur jau esot bordelis", tb, var sarunat ari sex... No ta secinu, ka saja kantori jus tikai izmases, turklat ar ne ipasu izdomu un iedvesmu.

Secinajums: neiesaku.

žēl! Atkal viens haltūras kantoris! Bļin -kur tad var nobaudīt kvalitatīvu ,jauku masāžu? Iesakiet!!! Plz!

Gads pagājis kopš pēdējā teikuma!!!

Candyshop
Ierakstīts

QUOTE (Holger @ Sep 26 2005, 08:39 PM)
Biju pagajusaja nedela apciemot.

Viss, ko Javim dispecere teica, ir patiesiba.

Salons: vieta ir ok., dvieli un cibas sausi, halats ari skita tirs... 4;
meitenes - simpatiskas (izvelejos vienu no trjam, vardus neatceros, skiet, ka ta bija Sintija)
Seja: 3+
Augusms: 5
Masaza: 2- (ta vina mani tur glastija un camdija apmeram 45 min...par masazu to nevar nosaukt, par erotisko ne tik)
Erotiska dala: 1 (garam, vina pavirzijas ta talak, lai pieskarties butu gruti, un vinekarsi norava dure...).

Iespejasm, ka citas meitenes masee labak un man nepaveicas. Uz manu piedavajumu parverst "erotisko masazu" seks rotala (par papildus $) tika stingri teikts "nee". Pec tam saruna, kad runajam par citiem masazas saloniem, vina paris reizu izteica spriedelejumus, ka "tur jau esot bordelis", tb, var sarunat ari sex... No ta secinu, ka saja kantori jus tikai izmases, turklat ar ne ipasu izdomu un iedvesmu.

Secinajums: neiesaku.

žēl! Atkal viens haltūras kantoris! Bļin -kur tad var nobaudīt kvalitatīvu ,jauku masāžu? Iesakiet!!! Plz!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.