Biju pie viņas, kādu laiku atpakaļ. (6mēneši atpkaļ)
Vizuālais - uzrunāja viņas iedegums (ziemas sezona) Vizuālais ariene arī viss kartībā viss sakopts, dzīvoklis maziņš tīrs, bez liekām mantām.
Formās viņa ir padevusies, bet man personīgi patīk un uzrunā, krūtis masīvas.
Masāža – diemžēl masāža nav baudāma ļoti vienveidīgi un gana neinteresanta, gribētos lielāku daudzveidību un iztikt bez tās knibināšanās. Gribētos lai viņa piestrādātu dibena zonas masāžas , kur itkā nejauši masējot aizķer arī kādu intimāku daļu, tā kā to dara Nata.
Nobeiguma daļa – tur ar aizvērtām acīm slīd pāri līdz loceklīm ar aizvērtām acīm, HJ!!!
Nekā tur nav, neiesaku. Ja nu pa Siguldu sanāk ganīties, var pieskriet olas iztukšot. Izģērbjas kaila un pupiem drīkst pieskarties. Vienreiz biju, vairàk neiešu.
Ar gaišo esmu sarakstījies iepazīšaņās portālā, nekas neliecināja par to, ka būtu darbone. Protams laiki mainās, jo tas bija pasen. Domāju, ka bilde fake, bet gribētos kļūdīties!
Nu Tev vecīt frāzes "runājot izklausās" , ka tikai parastā) un kam jānotiek, lai runājot izklausītos, ka Tev čibriku paraustīs? Fonā jābūt vācu porņuku skaņām? varbūt stāvošas tvaika lokomotīves šņākšanai?
Nu Tev vecīt frāzes "runājot izklausās" , ka tikai parastā) un kam jānotiek, lai runājot izklausītos, ka Tev čibriku paraustīs? Fonā jābūt vācu porņuku skaņām? varbūt stāvošas tvaika lokomotīves šņākšanai?
Samaksaaju 25 € , jo teicu, ka mani interesee galvenokaart atslaabinoshaa dalha liidz pilnai relaksaacijai, 60 € nekad nedzirdeeju no vinhas, laikam domaaaja, ka esi ments - vispaar vinha baigi no kaut kaa raustaas un taadeelh streso......meeghiniet...
Viņa telefoniski noteica erotiskā 60€, tātad domāts, kas vairāk par HJ, jāiemēģina!
Patiesībā, nekas īpaš, masāžā vāja nobeiguma nav. Meitene gan atbilst bildei un ir izskatīga. Kad zvanīju pa telefonu, vecāka kundze (secinājums pēc balss - laikam administratore) teica, ka ir nobeigums, ka tik ievilinātu slazdā!
Nav nekā, masāža vāja, hj nav, sarunāt nevarēju. Piedāvāja atsūtīt citu, lai norausta, teicu paldies - nevajag,
Ierakstīts
Sigulda, jau apspriesta nevienreiz vien! Ieslēdz meklētāju