Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inga, 26883268
Ierakstīts

Da nu mulkjiibas vinja Tev staasta - pupi vinjai ir baigi forshie - nav ljengani! Paareejais nekas nav - resna dirsa, resns viduklis, pakalja arii taada pati - nu gara vinja arii nava.... visu laiku staasta ka medikje, bet gandriiz piedaavaa draasties bez prezha - tjipa prasa vai vesels esi - murgs. Nu beigaas panjem mutee bez gumijas un atljauj sabeigt riiklee.

QUOTE (kazzz @ May 16 2005, 11:24 AM)
zvani man 6074565 cena 30 Ls vecais joprujaam rullee, tikai taa cena...

ja godiigi tad var arii vinju pielaust par daudz mazaaku pikji... vinja arii skataas, kaads dzeks pie vinjas naak ... es pa 5 lvl pielauzu.... bet jau pasen... shii pat staraa bija un staastiija, ka vinjas koleegjes trakas paliktu, ja zinaatu kaads dzeks pie vinjas atnaacis... beigaas pat naudu aizmirsa paprasit... ejot pa durviim araa pats iedevu...

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Oct 20 2003, 01:07 AM)
QUOTE (Sasha @ Oct 19 2003, 07:41 AM)
Es jau sen esmu nofotograafeejusies, taa kaa veel kaadas seerijas foto man nav vajadziigas, man veel shiis visas nav apstraadaatas!!!
Sorry... sad.gif

Izmainiisu savu textu - bildeeshanas procesaa neesmu redzeejis. Peec bildes, kur meitene izveelusies vannaa un uzmetusi kaajas uz veljmashiinas daudz neko nepateiksi...

P.S What you mean: apstraadaatas? Mees pashi apstraadaasim, un tad tev kopiju iemetiisim... Pozee, sanjem naudu - briiva! biggrin.gif

Klau a negribi nobildeet mani kaadam sex zhurnaalam? Mazu apaljiigu resniiti?

Par cenu vienosimies.

Erotiskā masāža
Ierakstīts

ai, nesen zvniiju, biju noleemis aiziet, bet vai nu darbs, vai futbols visus plaanus izjuac. Turklaat tagad ir iestaajies baigais negribulis, laikam deelj suudiigaa laika.

Viss buutu ljoti ljoti ok ja Sabiinei buutu foto, bt dzirdeetas ir ljoti labas atsauksmes/

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.