Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masiere Imantā, 26863746
Ierakstīts

Bļin l2012! Tu varētu labāk nodarboties ar foruma sakārtošanu, nevis pie.irst ar dumjām aptaujām, kuras neviens neņem vērā un liek mīkstu tādai balsošanai. Šeit pat divi topiki ar vienu tel.nr., loģiski būtu savienot vai citādi uzlabot. Paskaties taču uz forumu no malas - izskatās pēc miskastes! Lielākā daļa jauc sadaļas - tas būtu tavs darbiņš pārvietot tēmas uz atbilstošo sadaļu!

Ja nemaldos, l2012 nav foruma administrators un vins to pat gribedams, nevar izdariīt,. bet bardaks te tiešam liels

QUOTE (spokz @ Jun 22 2007, 12:29 PM)

to vareetu piemeero vairaak pret suteneriem, jautaajums vai noklausiita saruna par summaam, var buut kaa pieraadiijums, ja nau piekkerts pie naudas nodossanas...

--- klausisies sutinerus - bet piefiksees arii Tevi

--- pieradijumi ir kad runashanai seko darbi

-- kads sakars te dzivesvietas deklareshanai?? Tu jau meiteni izsauc uz konkretu adresi

--protams nekas tragisks nav- bet nepatiikami tomeer sad.gif(

Rediģēja Korifejs
Jaunais likumprojekts
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (spokz @ Jun 22 2007, 09:05 AM)
QUOTE (Korifejs @ Jun 21 2007, 06:27 PM)
QUOTE (Harrison @ Jun 21 2007, 09:51 AM)
Un nedriikstees izsaukt uz maajaam. Bet.... kaa pieraadiisi, ka mums bija sex par naudu? Varbuut es ieksh taas skaistaas pakliidushaas sievietes esmu samiileejies, un mums viss bija deelj miilestiibas? smile.gif

-policija drikstees noklausities telefonsarunas- un ja Tu busi pieminejis naudu- respektivi uzprasijis cenu- tad ar Tev varees piesiet -ka tas nav bijis milestibas vardaa.........sad.gif

kur tu to raavi, ka menti noklausiisies putanu tel nr?

Raksta beigaas :

post-2730-1290283358,09_thumb.jpg

Rediģēja Korifejs
Jaunais likumprojekts
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jun 21 2007, 09:51 AM)
Un nedriikstees izsaukt uz maajaam. Bet.... kaa pieraadiisi, ka mums bija sex par naudu? Varbuut es ieksh taas skaistaas pakliidushaas sievietes esmu samiileejies, un mums viss bija deelj miilestiibas? smile.gif

-policija drikstees noklausities telefonsarunas- un ja Tu busi pieminejis naudu- respektivi uzprasijis cenu- tad ar Tev varees piesiet -ka tas nav bijis milestibas vardaa.........sad.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.