Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dzesika 26777996
Ierakstīts

Briedis izaicina krokodīlu :D

Kaut kur pa discovery manuprāt agrāk bija tāds raidījums kur lika kopā dažādus dzīvniekus un simulēja kurš tad vinnētu :D

Izaicina krokodilu? Seit saita sakuma bija tada normala struktura. Telefona nummurs, meitenei piedevetais vards uz ko vina atsaucas, un komentari no pieredzes ar vinu. Bet tagad skatos, ka atgadina kaut ko lidzigu kadreiezjam IRCam. Pie komentiem kaut kadas nesaists ar temu iet valja tukss bazars.

Kur ir palicis - kontakts, nosaukums, pieredze? Vai vel labak - Ka izskatas? Kadi pakalpojumi (ar cenu)? Kadi darba laiki? Kur atrodas? Un pieredze no tiem kas ir bijusi vizite!?

Dzesika 26777996
Ierakstīts

Gator - izlasiju tavu komentu.

Nu pasaki, kadu pienesumu, jaunu info dod Tavs komentars? Ir tavs VIP tev, bet tolks, ja mudini nerakstit labas atsauksmes no dzives.

Ir Tavs izmeklesanas gars. Provakacija uz lietotaju, lai vins sevi ka virietis tev atradas. Varbut ta ir tava pasreklama un provakacija, aicinajums uz intimu tuvibu. Nu ja dala no si ir taisniba, berns tad tu esi. Afigena man gribas tevi satikt. Es te esmu vairak, lai labas meitenes satiktu, ne dzekus. Iedod meitenu "uz 10" kontaktus labak. Tadus kontaktus, kas nav jau seit ka vesture.

Kuce No Dzirciema Ielas 47
Ierakstīts

Lai sievas kundze nebaidas no kunga un HJ veic attieciga kvalitate? :D

Ok Ok - problema nopietna, ja godigi! Garnadziem viegla pelnas gusana ir noteikti jaierobezo!

Si iemesla del, pie jaunkundzem es dodos ar naudinu kabata, bez maka un liekiem pribambasiem lidzi. Ir ari bijusi lidziga, divdomiga pieredze, jo pieradijumu un argumentu atdot ir bijis pa maz lidzi.

Reichela 25959598
Ierakstīts

http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1377675272&first=1377676038&last=1377673458

Reichela. Pieredzejusi, laba Reichela. Pec sarunam un atsauksmem var spriest, ka vina ir daudzas labas erotiskas masazas masieres izskolojusi. Vienu dienu nolemu satikt pasu Reicheli. Nu taksu ja tik labas skolnieces, kada bus pati skolotaja?

Ar izskatu vina mani nepanema! Panema mani ar to ka labi parzina savu lietu - erotiska masaza. Augums vinai ir vingrs, krutis videjas (vina prot izmantot to prieksrocibas, kas cita vieta liktos trukums). Ja velies baudit pustumsa, svecu gaisma pie mierigas muzikas kvalitativu erotisku masazu, tad vina ir ista! Itka spelejoties, itka neko pardabisku nedarot, energijas atdzivojas, sak kusteties un papildus mazaa uzbudnajumam pavelkas lidzi ari viss kermenis. Viss protams beidzas ar atbrivosanos no spriedzes.

masaza 9/10

erotiska masaza 10/10

Dzesika 26777996
Ierakstīts

http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1377355602&first=1377418432&last=1377355544

Bija man briva diena, tad sazvanijos un aizgaju uz daudziem zinamu salonu Matisa iela, kur uz vietas satiku so dailavu. Vina nosauca sevi par Dzesiku un ari atradu so sludinajumu, kas ir vinas sludinajums.  

Pirmais ko varu teikt. Sludinajuma bildes pavisam neatbilst vinai realitate. Dzivaja vina ir daudz jaukaka un skaistaka, protams tada kadu es vinu redzeju svecu gaismaa. Vinai ir skaisti sarkani pusgari mati. Pirsingus ignorejam. Augums vingrs, tvirts, jutigs un kustigs. Man vienozimigi patik!

Uzreiz vareju just, ka vina atri pieskanojas man un uzmin manas velmes. Jo no ierastam masazu scenarijiem vina ieklausijas ko es velos, ka un kada man ir pieredze.... paflirtejam, viegli parotaljamies un tad noskaidrojam kapec vispar seit esmu atnacis un lavos vinas izpildijumam. Par cik vina mani drusku jau bija iepazinusi, vinai izdevas paveikt to, kas citam dailavam ir pietrucis sava izpildijuma:

1. Pilnigi nepiespiesta gaisotne;

2. Neuzkritosi, bet skaidri sakuma jau bija saprotams kas bus un kas nebus iespejams. Ka ari cik talu kas ir iespejams; Man jau patik ka lietas ir neparprotami skaidrss.

3. Sakuma flirts un vieglaa jautriba, izkliedeja jebkadus iespejamos satraukumus par to ka kaut kas nebus kartiba;

4. Masaza sakas mierigi, gan viegla, gan speciga, bet pats labakais ka katra vieta tika izmaseta tiesi tik ilgi, lidz ta bija pilniba atslabusi un mieriga - pedas, kajas, ikri, dupsis, kermena sani, mugura, pleci, kakls... tas bija fantatiski

5. Tikai tad kad viss bija atslabis, tad sakas erotiskaa dala. Ja godigi, tad te ari var noticet visai tai ezoterikai, kas raksta par seksualo energiju plusmam, kanaliem utt... viss kustejas, virzijas, kapinaajas un beidzaas ar kulminaciju!

Masaza 10/10

Erotiska masaza 10/10

Mana pieredze ir tikai vel divas dailavas, kam varu no savas prakses ielikt 10.

post-21930-0-33810000-1377674819_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.