Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tantriskā
Ierakstīts

Labi ka neuzsēdas uz sejas, var jau paguglet pirm ej, kas tevi sagaida.  

http://intim.lv/ru/adv/read/sado-mazo/557641/index.html

"Красивая и Властная Госпожа. Люблю принуждать, унижать,люблю когда ты ласкаешь меня можешь ласкать меня везде и со всех сторон,хочешь сяду на тебя и кончу,очень люблю кончать своему лизуну.Обожаю фейсситинг,я симпатичная попастая блондинка прессингую мужчину жестоко фейсситингом,принуждаю к ануслингу.Могу! Умею!Практикую!Доминация,опыт,моральные и физические унижения."

29669013
Ierakstīts

ahahaha es atvainojos, bet esmu shito sievieti redzeejusi vairaakas reizes, mana draudzene saka uz vinju -страшненькая. Un es piekriitu, izvalbiitas aciis, plaani, nevisai kopti mati, pati arii nevisai kopta un diezgan diivaina uzvediiba. Haha nesaprotu viirieshus, kuri var ar taadu kko gribeet, bet par gaumi nestriideshos -_-

Tu dzīvo Bolderājā ?

Garkalnes Nov
Ierakstīts

p.gif

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jdjng.html

20541430

Vakar biju tur. Nekādu emociju. Sauna švaka,ne vairāk par 80 grādiem, pat kājas nepaspēju sasildīt. Kaut kādi stulbi rituāli: lai tiktu saunā vajag kāpt pa trepēm lejā, pirms manīs kāpa masierīte ar muguru uz priekšu, turot mani aiz abām rokām.  Aiz manis kāpa saimniece turot mani aiz muguras.Šitā, pēc teiktā, notiek sešus gadus. ...Pakalpojuma ideoloģe(diezgan simpātiska un pārgudra, bet parasti vīrieši izvairās no tādam raganām) vel reiz izstāstīja kā viss notiek un atdeva mani masierēj.  Nekas kā tev gribētos nav ieteicams, visas kustības sarēķinātas pa minūtēm.Procedūru laikā ar tevi runā kā ar sienu vai, kā ar bērnu, stāstot ko darīs. Palūdzu paklusēt, masierei tas nesanāca. Viss maksimāli aseksuāli, par HJ apjautājos- teica lai ejot uz citu salonu.

Pēc vienveidīgas relaksējošas masāžas cienāja ar zāļu tēju. Otro krūzi neļāva pabeigt jo ir  jāsteidzas- gaida jaunu klientu. Uzkāpu augšā saģērbos, saimniece norādīja uz manām kurpēm, kurām viņa atsēja šņores. Pateica, ka man silta jaka, pēc kā man radās iespaids, ka viņa arī kabatās meklēja kaut ko sev noderīgu(piem. dokumentus). Beigās pagalmā viņa vairākas reizes skaļi atvainojas, ka nepiedāvā "tādus pakalpojumus". Joka pēc pajautāju- kādus? ))) cena sākot ar 35e

Klasiskas "vērtības" paliek nemainīgās :D :D :D Viss, ka aprakstīts notika ar mani pirms 5-6 gadiem :D :D :D  

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Ta pati no "elitara" ciemata ir, strada jau vairakus gadus, tik reklamas liek dazhreiz. Mase vai nu pati, vai nu ir citas meitenes, vienu bridi bija pat 4. Gan pa telefonu, gan klat esot, saka ka nekada "happy endinga" nebus

Loretta No Indigostudio
Ierakstīts

Vīri!!!...mēs esam pazaudējuši vienu no mūsu labākajiem kadriem!!!...Es arī nesen zvanīju un gribēju pieteikties, bet dispičere man atbildēja, ka esot atvaļinājumā, tad nākamreiz, ka vairs nestrādājot....Ja kaadam ir info ar privaato tel, būšu MILZUMS PATEICĪGS, protams PM...

Privāts numurs tev nepalīdzēs, Loretta aizgāja uz pensiju :(

Jaunums Maskavas 68 ?
Ierakstīts

Puisicc - peace! Manan komēntām doma ir tada, ka viņas tur ohueli, tadu cenu prasīt, indigo protams nav etalons, bet salidzīnot ar maskavas 68, ta ir ka diena un nakts( kaut vai salidzinot telpas) Tev vispar ir paveicas, ka vareji kaut ko sarunat, man pa telefonu neko nesolija, bet atbraucot piedavaja tikai klasisko masazhu, laikam notureja par mentu. Nu nah tadu konspiraciju.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.