Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

reaals, šodien naeaizgāji pie maukām un atdevi naudu mammai un tētim ? Sievai arī kaut kas atleca ? :D

Nu un protams - par atlikušajām kapeikām uz interneta zāli iekomentēt ļauno xtra.lv lapu :D

jā,daudz labāk jūtos kad to naudu atdodu kam vajag,nevis kam nevajag un kas nav pelnījis. zviedz cik lien,bet tā tas ir,un gan jau ka ne tikai man vienam.

28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

Jau ieraugot bildes, tajā pašā ss, man personīgi ir skaidrs, ka tur nekāda masāža nebūs. Vienkārši lēta mauka.

Es tikai brīnos par tiem kas pie viņas iet.

Tagad tāda tendece lētajām maukām, kurām galīgi vairs neiet, jo neviens pie viņām neiet, pārkvalificēties par masierēm, tā ir vieglāk naudu nokāst, paglaudīja muguru, paraustīja bib un klientu ārā pa durvīm. Un ja grib kaut ko papildus masāžai, tad tikai par papildus samaksu. A tā bija pa 20 visos caurumos jāraujas.

Batuts kā vienmēr-trāpa naglai tieši uz galvas!

28887445, Jūrmalā
Ierakstīts

Nu tad tā tiko biju pie šīs "Lēdijas"

Ja es bez cenzūras uzrakstītu to kā es šobrīd jūtos, Jums acu āboli aizsvīstu lasot manu textu, bet tākā , bracot atpakaļ mazliet nomierinājos, tad centīšos raxtīt bez rupjībām!

Atrast grūti atrodas pilnīgā nevietā - pagalmā aiz kautkāda bērnudārza nu pilnīgā ...! Geogrāfiskais novietojums - 0 balles!

Telpas drausmīgas, remonts pēdējo reiz taisīts vēl padomju laikā, ierodoties gāju dušā un promejot arī, starp abām manām vizītēm dušā bija nokritusi viena līkste nākošajā reizē tas var būt nakstskapītis vai vannas krāns - 0 balles.

Masāžas galds ļogās un čīkst - + 1 balle par to ka nesalūza zem mana 120 kg svara!

Naudu - 20 LVL prasa pirms procesa - hujova, bet lai tā būtu - 0 balles par neticību cilvēkiem!

Ierodoties atvainojās, ka esot nedaudz iereibusu, jo viņai šodien itkā dzimene un tā droši vien viņa saka vairākas reizes nedēļā, kož viena pati - tas jau arī par kautko liecina!

Baigi pilnā nelikās, tāpēc neko nespurojos pretī, domāju varbūt pat labāk, būs drošāka!

Augums kā bildēs priekš vecuma 50+ nav slikti, bet nav arī nekas izcils, pupeļi sīki, izkaltuši, riepele ir, bet neliela!

Process:

klasiskās masāžas ilgums ~ 5 minūtes neprasmīgas paijāšanas, lai gan rokās spēks ir, bet izmantots netiek - 1 balle vairāk nav par ko;

Tālāk sekoja "tantriskā masāža" viņas gadījumā tas izskatījās tā - plika padzīvojusi sieviete 15 minūtes tirinājās ap mani, pēdējās piecas paraustīja bibi, un pamasēja kāju iekšpusi, bet salūtu izvilināja, par ko + 1;

Pēc tam piecēlās un teica:"šeičas ja v duš, pa tom ti!"

es gaidot turpinājumu prasu: "A što patom?"

Viņa: "A čo patom ti že končil!"

Es: "A kak moi masaž na 1,5 časa?"

Viņa: "Ja uže vsjo sģelala, ņečavo boļše nebuģet!"

Tad es ahujel nomazgājos un pazudu uz neatgriešanos!

Summary: 30 minūtes, kuru laikā ietilpst divreizējs dušas apmeklējums no manas puses un vēl arī meičas dušas gājiens + 20 minūtes farsa man maxsāja 20 LVL, principā nav slikti, tikai "asadok astalsja"

Kopējais vērtējums apaļa 1 balle par to ka man pašam nebija jāsit kulakā, bet viņa to paveica manā vietā!

Vai kādreiz iešu - nekad mūžā, tad jau labāk kulakā!

Vai iesaku citiem -  nekad mūžā, tad jau labāk kulakā!

Vai nenožēloju - protams nožēloju, tad jau labāk kulakā!

Tāda lūk mana sāpe, bet pats vainīgs, vajadzēja uzreiz mukt, kad pamanīju ka viņa ir vieglā pālī!

Gators Piekāstais

tomēr jābrīnās par tevi. it kā pie tik daudzām bijis,un visu zini,bet...pie šitādas tomēr ej un PALIEC un maksā. Kaut kas nelīmējas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.