Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Braslas Iela ...
Ierakstīts

atcerējos vienu iezīmi manai topika sākumā aprakstītajai darbonei-pirms procesa -loģiski ka gultā uz vedera BET -lika plaši pavērt kājas (tas gan bij divaini ).parasti nav šādas prasības

Mjā... Šito komandu visizcilāk pieprot Vanesa :)

Firmas stils, kā sacīt jāsaka :)

Redzeslokam - Vanesas migā ne tikai Anna sastoma, bet arī Elva atgriezusies biznesā :)

Sens, tik sens, bij tas laiks.. :)

Jūlija 22344843
Ierakstīts

Forša meitene.

Segmentā - laba masāža uz masāžas galda plus fināls - viena no labākajām. Atceras rumpja nianses un pieregulē savu masāžu klienta vajadzībām un vēlmēm.

Regulārie klienti zin viņas formulējumu - ‘Любой каприз за ваши деньги’. Cenas pakalpojumiem ārpus masāžas - individuālas..

Morāle - ir vērts aiziet dažas reizes un tikai tad pieņemt lēmumu par ilgstošu sadarbību.

Nataly 28821786
Ierakstīts

Divatā nav provēts.

Tēmas subjekte gan.

Masāža - 50, nekas interesants, tikai beigas patika - drusku neordināras. Masē pa pliko.

Pilns komplekts - 100. Esmu sliņķis, attiecīgi meitenes izrādītā aktivitāte patika

Izskats - virs vidējā, figūra ok, skaistule nav, bet avīzi ar nevajag.

Attieksme - perfekta. Man būtiski, attiecīgi ik pa pāris mēnešiem iegriežos.

Telpas labas. Ja neskaita duškabīnes džojstiku - nošaut to projektētājus, kas nelielās dušās uzstāda viena kloķa mehānismus (neliela gurnu kustība un kipjatoks tut kak tut).

Ss 281-45-941
Ierakstīts

Revizora ziņojums:

Ir tiešām viena no zināmajām divām. IMHO, foršākā...

Tagad darbojas viena. Dzīvoklis OK. Parkošanās darba laikā perfekta.

Attieksme - varbūt par godu atpazīta veca klienta statusam - teicama. Radās iespaids, ka iemācījusies labāk masēt.

26071782
Ierakstīts

Atrodass Avotu ielā.

Bildei neatbilst. Varbūt arī ir viņa, tikai tad gadus padsmit un kaudzi belašu atpakaļ.

Vieta OK. Masāžas galds. Pretendē, ka ir baigā masāžiste - čubināja ar visādām nūjiņām... Beigās HJ - dikti sasteigti noraustīja.

Secinājums - tur nav ne masāžas, ne piedzīvojuma sajūtas. Nevajag iet.

29870229 [Ss.lv]
Ierakstīts

Dexters. Man liekas tu kļūdies. Šitā man liekas tā,kas tandēmā ar to olesju ar baltajiem zobiem darbojās kaut kur ķengragā.

Nnnezinu.. Ja Olesja pierunājusi sadarboties.. Varbūt.. Bet tas nemaina faktu, ka viņa ir redzētā no Dzirnavu ielas salona.

Foršs sexapīls, bet apaudzēts ar daudziem pīrādziņiem...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.