Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudīte 26028009
Ierakstīts

Ja iet pie šīs lēdijas ar ekspektāciju, ka tā būs erotiskā masāža, tad vilšanās ir garantēta. Tantriskā praxe ir kaut kas cits.

Biju vīkendā aizstaigājis. Saņēmu +/- to, ko gaidīju, lai arī telpas ir mazliet dīvainas. 🙂

Pasākums kā tāds ir centīgi, bet mazliet amatieriski izpildīta ajūrvēdiska/tantriska padarīšana, kuras ideju šeit netirzāšu. Esmu ko līdzīgiu pieredzējis Taizemē, Korejā un Japānā - principi neatšķiras, bet izpildījums ir kvalitatīvāks. Ja kādam interesē detaļas - esmu praktizējošs masieris, arī šo tehniku +/- pārvaldu, varu pastāsīt saraxtē.

Par cenu - ktaram savs. Saņemt centīgi izpildītu, vidējas kvalitātes sniegumu par 40 eur stundā nav dikti dārgi imho.

Bet - lai neliekas nevienam, ka mēģinu šo lēdiju kkā reklamēt: jā, tā nav erotiskā masāža rietumnieciskā izpratnē, un ja kāds vēlas jēdzīgu muskuļu pamīcīšanu + erotisku masāžu + virtuozu hand-job, šī nebūs tā vieta.

OFF TOPIC: Runājot par salikumu ar "muskuļu pamīcīšanu + erotisku masāžu + virtuozu hand-job"  - es pat nezinu, kur Rīgā kko tādu var dabūt. Biju pat izmisuma mākts aizdevies pie viena kunga, kas piedāvā masāžu ar ekstrām Jāsaka - viņš bija stipri tuvāk manām gaidām par lielāko daļu šī lauciņa dāmu. 🙂

Ja kāds var ietiekt labu minētā komplekta sniegumu - PLS, DM! 🙂

Marta 22188500
Ierakstīts

Masiere nav ne pirmā svaiguma, ne skaistule; +/- normal mature.

Vieta Miera ielas sākums, sētas māja, cik saprotu - a/m lietotājiem blakus arī parkings.

Dzīvoklis pašaurs, bet atbilst higiēnas prasībām, lai arī nav nekāds eiroremonc.

Komunikācijas sākumā ļoti uzstājīgi uzsver sava pakalpojum atšķirību no "parastās noraustīšanas". Kļuva mazliet garlaicīgi klausīties. 😄

Pats process ir Ok tām reizēm, kad man kā vecam slinkam vāvulim pašam slinkums drāzties vai dračīt, īpaši - ja varu līdz viņai aiziet 5 min laikā ar kājām. 😉

Par ciparu nekomentēšu - lai katrs pac lemj, kas kuram liekas dārgi.

25291115 Bez Vārda
Ierakstīts

25291115 Ziedoņdārza rajonā ir savs kabinets .

Pēc čomu teiktā - profesionāla masiere ar laimīgam beigām cena 30/40€ .

Kāds no vietējiem ir bijis ? Ko sākat jūs ?

Būts ir, arī tad, kad vēl Matīsa ielā strādāja. Mazliet vēsa attieksme, bet darbu dara Ok. Arī vaksāciju var dabūt, un visai pieklājīgu BJ/HJ. Šad un tad iegriežos, īpaši, kad mazliet ataug spalvas uz kules - viņa vaksāciju taisa ātri un gana labi, nav jāguļ 45 min uz to vien. Kopumā labs price-performance.

QUOTE (javis @ Dec 9 2005, 03:14 PM)
QUOTE (Rednex @ Dec 9 2005, 09:28 AM)

Bet galvenā ziņa - neskatoties uz to, ka cenas pacēlušās 30/35 Ls - reizēm vēl oprojām ir jēga šais vietās iegriezties, lai kādu 'pērlīti' izcletu.  rolleyes.gif

arī sukjiks??? ohmy.gif

Jā, jā - man pieder Nimfa, Getera, un vēl daži saloni Rīgā, & man aiz neko darīt te gribējās pareklamēt! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

BTW - ar patīkamu pārsteigumu konstatēju, ka no kartes par to nakti ir 'pazuduši' 25 Ls, nevis kā 'kasiere' tur kko runāja par 35Ls. Tā kā moš tās cenas ar tur nav cēlušas. Pielējies toreiz biju smagi... wink.gif

Protams, piekrītu, ka tiem, kas grib labi nokniebties & ar garantiju, šajā kantorī īsti nav ko līst. Bet - ja esi gana slinx silēciņš, lai pēc garas darba dienas saņemtu labu masāžu + atbrīvotos no spermatoksikozes - pasākums gana laps. cool.gif

Masaazza!
Ierakstīts

šite kkad pagājušajā nedēļā biju iegriezies. Biju labi iekodis, tāpēc ne pārāk atceros, kuru zakji paņēmu.& tagad mazliet skrobe - tai vietā šad-tad iegirežos, jo tā ir blakus mājām, & zinu ka uz sex tur praktiski nepraxtās, bet toreiz meicha gandrīz vai nelauzās... Noņēmāmies nepajokam. Tagad skatos viņu saitā - izskatās, ka bildes sen nav atjaunotas, jo šo meichu sazīmēt nevaru.

Bet galvenā ziņa - neskatoties uz to, ka cenas pacēlušās 30/35 Ls - reizēm vēl oprojām ir jēga šais vietās iegriezties, lai kādu 'pērlīti' izcletu. rolleyes.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.