Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Maya-Jānis teica:

Es biji viens, bez sievas un esmu arī izteicu savu subjektīvo viedokli, tas priekš XTRIS. Šobrīd interesanti būtu dzirdēt arī citus, bet tiešām reālus un objektīvus viedokļus, lai saprastu vai man vienīgajam šķiet ka cena un kvalitāte ir adekvāta. Pēc maniem novērojumiem šādu pakalpojumu citur nepiedāvā.

Objektīvam apskatam nākamreiz paķer līdz sievu! 

Gaidam ar nepacietību Maijas apskatu....

Ierakstīts
On 19.11.2025. at 10:56, Maya-Jānis teica:

Nāriņa te ir ar segvārdu mamma, es tiešām netaisu pašreklāmu vienkārši interesē vēl kāda objektīvs viedoklis.

Te ir tikai subjektīvie viedokļi,kāreiz tas ir šīs vietas spēks - atrod līdzīgi domājošo un pieseko. Vai arī beidz dračīt,saņemies,aizej un pastāsti kā gāja citiem. Būs ar jēgu

Ierakstīts
On 12.11.2025. at 22:47, Maya-Jānis teica:

Turpinot pašreklāmu pievienoju divus jaunus foto 😉 Gribētu dzirdēt jūsu viedokli, šie foto vairāk vedina uz masāžu, vai tomēr uz ......

image1762953052 (1).jpg

image1762953052.jpg

Pirmajā nedaudz pamanipulējot ar dažiem brush un kontrastiem/curves  sanāktu glīta astro fotogrāfija. Galaktiku sakopojumi tā sakot. 

Otrs foto ļauj saprast,ka ir darīšana ar simpātiskas šasijas turētāju.

Pie interesantākas cenas un perfomances gan jau pat tai jūsu mazpisānijā gribētāju netrūktu

ss.com , Pļavnieki 25941477
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts
pirms 2 stundām, Petarde teica:

Tadu propogandas upuru ka tu ir vairaak kaa to vatnjiku un atskjiriibu starp jums es neredzetu nekadu,abas sugas debiilas galvaa!

Tavu IQ ideāli parāda nožēlojamā pareizrakstība un slāviskā žaga beigās!

PS IQ nav pincīša izmērs,kā padomāji....

ss.com , Pļavnieki 25941477
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts

Domāju,ka šo vatņiku nobanos lai šis topiks nepārvērstos par pilnīgu idiotismu. Diskutēt te nav par ko. 

PS aizej uz Okupācijas muzeju uzzināsi ļoti daudz interesanta

Linda 26665020
Ierakstīts
pirms 23 stundām, 90kg teica:

Nee no evikas nav,no tavas maates gan ir

Nu jau tu te dzen klaju huiņu + izrādi stulbumu!

Pat ja tā masiere kkad piedāvājās,kāda tam nozīme šodien? Tu viņas vīrs varbūt esi,nu ok tad saprotu.

Ja nē tad publiski postējot visas,kuras pa kluso kādam dod,tu izčakarē iespēju citiem,jo ne viena vien gan jau privātā dzīvē uztur leģendu,ka ir ārstnieciskā masiere utt - klaigājot publiski panāksi ka opcija svešiem tikai nokancelēsies. Tieši tādēļ daudzi pārstāj dalīties ar savām favorītēm - dolbāņu klubs sapisīs jebkuru feju ātri un neatgriezeniski!

Массаж 30 еур
Ierakstīts · Paslēpa xtralv, 15. augusts - Insult
Paslēpa xtralv, 15. augusts - Insult
pirms 1 stundas, Mongolotatar teica:

Ты такой смелый только тут или на общепит - это тоже распотраняеться?

ej dzīt savu slāvu sūdu kur citur

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Camry1212 teica:

Nebūs šoreiz kā tu esi sasapņojies. Bet atmosfēra starp masieri un vīru diezgan neitrāla. Tā it kā tam būtu jābūt:)

Es par to tikai priecājos!

Galvenā intriga tad ir - vai tas garlaikotais vīrs ģimenes budžetu klusītēm nolaiž pie citām maukām un vai ir te?

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
On 29.06.2025. at 10:49, Momentummortem teica:

Varbut vīrs grozīja kā grib par 100€

Tipa Camry kungu vīrs grozīja kā grib pa soteli?  

Tas praids tomēr nepaliek bez sekām....fantāzijas šļāc uz augsta Vilņa!

Ierakstīts
On 29.06.2025. at 14:55, sioux1 teica:

Pēc šādas loģikas sanāk, ka meitene ir ar dīvainu izklaidi 🤯 caurām dienām liek sludinājumus, bet strādāt neizdodas, jo neiet neviens no lietotājiem. 

Bet varbūt tomēr tas kontingents, kas apmeklē šo feju, tomēr šeit neapgrozās? 

TAM kontingentam būs privāta masiere.

Ierakstīts
On 19.06.2025. at 14:22, intars9 teica:

es jau nesaku, lai aizbrauc. Tas bija domāts tiem, kas jau bijuši. chilll ;)

Ir jābūt galīgi aptaurētam,lai masētos pie noname masieres sūdubedrē, nekurienes vidū un  pa lielāko ciparu tirgū!

Taču aptaurētajiem nav naudas.

Tie kam ir - nav aptaurēti....

Tā nu neviens neiet

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
On 25.06.2025. at 16:36, Camry1212 teica:

Tā arī ir noteikti, ka zin. Mazliet neomulīgi bija guļot plikam uz masāžas galda, ka ienāk kāds svešais un sāk runāties ar masieri😬😅

Ja tikai mazliet neērti,tad visu cieņu!

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
pirms 12 stundām, Camry1212 teica:

Nu nezinu vai tu groziji viņu kā gribi, jo kad es biju uz masāžu pie viņas mājās seansa laikā pirtī ienāca viņas vīrs pēc mantām. Šaubos vai viņš būtu priecīgs redzēt kā tu grozi viņa sievu visādās pozās.😅

99,9% ka visu zin un atbalsta. 

Kaut kā jau tā nauda jāpelna....

MassageRoom 20934607
Ierakstīts
pirms 9 stundām, aspirin777 teica:

Был у нее на массаже. Заплатил 200 евро за массаж+ глубокий орал. Сосет хорошо,кончил ей в рот. Но цена очень дорого 200 евро за массаж+ орал 

LV nebūs daudz sieviešu ar PB 180kg. 

Cena laikam veidojas pēc formulas €=kg ar nelielu noapaļošanu uz augšu

Evera no gribu.lv 26861970
Ierakstīts
On 14.06.2025. at 08:19, Zigis1944 teica:

Es nezinu , man gan kaut kā patīk . Esmu bijis kādas 6 reizes . Droči starp lielajiem pupiem , drīkst pieskarties , neko neiebilst . Parasti izšauj divas reizes. Mums vienmēr ir labas sarunas . Pupi ir mega lieli un tvirti, silikonu sataustīt nevaru . Pēdējā laikā nav būts . 

Nu nezinu,Zigi....karš jau beidzies,ir izvēle izdzīvojušajiem......

29702154 Milking Table
Ierakstīts
On 5.05.2025. at 01:33, fruity teica:

Ladno, pro britjo ja ponjal. A v kakoj poze obichno prinimaete riming? Rakom chtoli?

Tādā uz kuru parakstās feja,Karl!

+ Padomā kas un kā būs ok abiem,ja ir pakalpojums tad arī sarunāsi

Evera no gribu.lv 26861970
Ierakstīts
On 16.01.2025. at 21:28, Aktists teica:

Aha. Neesot “mauka klasiskajā izpratnē”, ja? 😄 Lai vai ko arī tas nenozīmētu.. 🤔

Jebļas Biroja AI izšļāca tulkojumu - tas nozīmē,ka šī ir moderna mauka,kura dod tikai pa 2x cenu,tikpat sūdīgi kā parastās.

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 20.11.2024. at 15:04, JānisMik teica:

Tikai atgādinu. Dalbajoba apliecības tiek izsniegtas diemžēl tikai piektdienās laikā no plkst. 8.00 līdz 8.15. Lūgums ierasties savlaicīgi. Parasti ir rindas. 

Šis būs Goda Biedrs,tādiem dod ārpus rindas.....komplektā ar gratulējošo spērienu pa dirsu un visa laba vēlējumiem nākamā dzīvē!

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 13.11.2024. at 11:19, KLM teica:

Pirms tam teici, ka nekas neuztrauc un viss ir ok. Tagad jau uztrauc. Pie kam, ja "nelīstu pie citiem", tad tu te vispār nekomentētu neko par Zelmeni. Tā kā varbūt aiziej pārbaudies pie ārsta, vai nav kādi biopolārie traucējumi vai personības dubultošanās :D

Rimsties,sieviete atstāj labu iespaidu,vizuālais super,pakalpojums cik varu spriest no atsauksmēm ir ok - priekš kam dirsties ar viņu? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.