Es biji viens, bez sievas un esmu arī izteicu savu subjektīvo viedokli, tas priekš XTRIS. Šobrīd interesanti būtu dzirdēt arī citus, bet tiešām reālus un objektīvus viedokļus, lai saprastu vai man vienīgajam šķiet ka cena un kvalitāte ir adekvāta. Pēc maniem novērojumiem šādu pakalpojumu citur nepiedāvā.
Nāriņa te ir ar segvārdu mamma, es tiešām netaisu pašreklāmu vienkārši interesē vēl kāda objektīvs viedoklis.
Te ir tikai subjektīvie viedokļi,kāreiz tas ir šīs vietas spēks - atrod līdzīgi domājošo un pieseko. Vai arī beidz dračīt,saņemies,aizej un pastāsti kā gāja citiem. Būs ar jēgu
Pat ja tā masiere kkad piedāvājās,kāda tam nozīme šodien? Tu viņas vīrs varbūt esi,nu ok tad saprotu.
Ja nē tad publiski postējot visas,kuras pa kluso kādam dod,tu izčakarē iespēju citiem,jo ne viena vien gan jau privātā dzīvē uztur leģendu,ka ir ārstnieciskā masiere utt - klaigājot publiski panāksi ka opcija svešiem tikai nokancelēsies. Tieši tādēļ daudzi pārstāj dalīties ar savām favorītēm - dolbāņu klubs sapisīs jebkuru feju ātri un neatgriezeniski!
Nu nezinu vai tu groziji viņu kā gribi, jo kad es biju uz masāžu pie viņas mājās seansa laikā pirtī ienāca viņas vīrs pēc mantām. Šaubos vai viņš būtu priecīgs redzēt kā tu grozi viņa sievu visādās pozās.😅
Es nezinu , man gan kaut kā patīk . Esmu bijis kādas 6 reizes . Droči starp lielajiem pupiem , drīkst pieskarties , neko neiebilst . Parasti izšauj divas reizes. Mums vienmēr ir labas sarunas . Pupi ir mega lieli un tvirti, silikonu sataustīt nevaru . Pēdējā laikā nav būts .
Nu nezinu,Zigi....karš jau beidzies,ir izvēle izdzīvojušajiem......
Tikai atgādinu. Dalbajoba apliecības tiek izsniegtas diemžēl tikai piektdienās laikā no plkst. 8.00 līdz 8.15. Lūgums ierasties savlaicīgi. Parasti ir rindas.
Šis būs Goda Biedrs,tādiem dod ārpus rindas.....komplektā ar gratulējošo spērienu pa dirsu un visa laba vēlējumiem nākamā dzīvē!
Pirms tam teici, ka nekas neuztrauc un viss ir ok. Tagad jau uztrauc. Pie kam, ja "nelīstu pie citiem", tad tu te vispār nekomentētu neko par Zelmeni. Tā kā varbūt aiziej pārbaudies pie ārsta, vai nav kādi biopolārie traucējumi vai personības dubultošanās
Rimsties,sieviete atstāj labu iespaidu,vizuālais super,pakalpojums cik varu spriest no atsauksmēm ir ok - priekš kam dirsties ar viņu?
Ierakstīts
Objektīvam apskatam nākamreiz paķer līdz sievu!
Gaidam ar nepacietību Maijas apskatu....