Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
263522** Aleksa
Ierakstīts

Ka teikt - Ne vopros :)

Pieņem Matīsa 40. Pagalma var nomest mašinu ja vajag.
Sagaida kleitiņa, viss smuki, bet uz sejas pa daudz kosmetikas. Dzīvoklis ka kuram, man likas normals. Virtuve, istaba kur notiek process un vannas istaba (hz, moška tur vel kada istaba ir)
Piedava tēju, čibiņas un sausu dvieli - tas patika. Dušas kabines nav, bet ir liela džakuzi tipa vanna (kad biju vareja izvelēties no vairakiem dušas želejiem - tas arī +).
Pati istaba kur notiek masaža ir diezgan gaumiga. Gultas nav, bet uz grīdas ir kaut kas lidzigs matracim, nav ne vainas, viss patika. Sveces, muzička, viss notiek.
Masee uzreiz bet kruštura, masee diezgan vaji, bet kartigi, visas ķermena daļas. Uz laiku neskatijos, bet maseja ap 30-35 minutem, pec tam prasija griezties.
Ar erotisko daļu nesteidzas un pie hobota uzreiz neķeras, pabrauka kartigi ar krutim, beigas apgriežas 69 un iet līdz finišam. Lauj pieskarties un pec manam domam ari izbauda procesu (nezinu ka tagad, jo biju pirms gada).
Pec finiša nekur neskrien, apgulas blakus un šauj komplimentus (to es gan nesapratu, bet ok, nav uzkritoši).

Pati meičuks ir diezgan gabarita, kadam patiks, kadam ne, bet viss smuks un glits. Krutis kaut kads 5 izmers, tas ari forši.

Hz ko vel uzrakstīt. Ja rodas kaut kadi specifiski jautajumu, rakstiet PM.

 

Gaju pirms gada kad vina tikai starteja, tagad interesanti, moška kaut ko jaunu iemacijas. Vai nu gluži otradi. Tapec ari jautāju jums.

P.S. Lieto pa daudz eļļas, pec tam gruti nomazgāt )))

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.