Runa iet par to meiteni, kas ir topa sakuma. Klasiskais variants ir pieejams,bet vai ir jega to izmantot, ja nav relaxacijas. Es visu saprotu,bet vajadzetu meitenem piedomat ka to darit. Reali labu un loti labu variantu atrast gruti. Bet ja atrod, pec laika masierite uzsezas uz kakla
pati it kā domā par tīrību vairākas reizes jāmazgā rokas, bet pašai visss aizaudzis, es saprotu ja tantuks pāri 60 gadiem. un tas nav rādītājs lai kristu tik zemu.
esmu bijis 3-4 nedeļas atpakaļ. teikšu tāaa, sieviete ar saviem "tarakaniem galva'"". adresi pa telefonu nesaka, pasaka, ka jabrauc uz Bolderāju tad piezvanīt viņai un tā pateiks kur braukt. Atbraucu uz Bolderāju, zvanu viņai, tā atkal nesaka adresi. pasaka tikai nogriezies pa labi, pabrauc 100 metru, nogriezies pa kreisi. Isak sakot skalo smadzenes pat riebums nāk, gribās nolamāties ..........! Par procesu: naudu jadod uzreiz. ūdeni ekonomē tāpēc pasaka, ka palīdzēs nomazgāties. mazgājoties ierobežo ūdens daudzumu, tipa saka mazgā tur, tur, bet muguru vai kājas nevajagot. dzīvoklī diezgan auksti. Nomazgajies, tad cauri visam koridoram un otrai istabai jāiet garām, bet dzīvoklī dubaks. Tu apgulies, apsedzies ar 50cm dvieli, tā to noņem un aiziet uz virtuvi. uz galda gulēju ap 10 minūtēm kamēr viņa iesāka kaut ko darīt. Un vel kas nomazgājos noslaucījos dvielī un viņa saka lai nomazgāju rokas ar ziepēm vēl reiz. (kaut kas divains). Masāža nekāda, masē ar kaut kādu gumijas masētāju, iesūc ādu un braukā turpu šurpu. es saku, ka sāp, viņa aaa labi un iesūc ādu vēl spēcīgāk. Rokas rupjas, nav maigas. pamasē muguru, ja to var šādi nosaukt un prasa vai kājas masēsim?? es saku jāaa, un tad sākas, nu nu tas nav iekļauts cenā vai bus iespēja piemaksāt 10 eur. pizdec. Telefoniski solija visu to labāku un visa ķermeņa masāžu, bet kājas pie visa ķermeņa laikam pieder. rezumē tāds, ka solijumi paliek solijumi. masāža nekāda, hb bija, pieskarties atļāva, bet pirms tam paskatījās atkal uz rokām un saka tika neslapini rokas. Nostājas arī rapus, varēja ja gribi pabraukāt ar sausiem pirkstiem pa vaģinu, bet tikai pa virsu. kad noģerbās bija vel viens pizdec, TUR visss ir aizzaudzis riktīgi, padusēs melni melni mati. domāju paglaudīšu krūtis, viņa saka nee man patīk kad paglauda muguras augšejo daļu pie kakla. beigās saka vai patīk krūtis, un ko lai atbild, saku protams skaistas, nu tad vari pieskarties tikai maigi un lēnītēm. glaudu krūtis viņa saka pieks, pa to laiku nosalu riktīgi. un vel masāžas laikā prasa vai nav auksti, es saku kā ir, viņa uzprasa varbūt ieslegt silditāju, es atbildu, ka derētu. bet rezultātā sildītājs tāarī nebija ieslēgts, neee meloju ieslēdza sākumā uz 1-2 minūtēm. beigās nomazgāties neļāva, teica, ka mazgāties nav nepieciešams, jo visu eļļu viņa noslaucīja. pēc katras ķermeņa daļas masāžas slaucija ar papīru eļļu. karoče pilnīgs fufels visu kopumā vertējums 0-3.
Ierakstīts
hmmm vai nav pašreklāma?