tur jau tā lieta ka pa sotaku kaut kādas kraņas tagad iet pa 200 varbūt ja paveicas kas sakrīgs ir
nu bet Vīrieši jau paši ir vainīgi...
Tu palasi kaut vai tajā pašā puh.lv vīriešu sadaļu - viens piedāvā 100EUR par 1h, cits 200EUR, puišu pāris vienai meitenei par izklaidi piedāvā pat 300-400EUR.
(tie 400EUR dažam/labam Vīrietim ir puse no mēneša algas... tas nav normāli...).
un tad citi brīnās, no kurienes meitenes šādas cenas rāvušās
Ei, džeki, es jau vienreiz te rakstīju par ačgārno domāšanu attiecībā uz masierēm, bet tad mani te pamatīgi norēja. Normālai masierei ar medicīnisko izglītību, nav nekāda sakara ar jūsu pipeles raustīšanu. Ko tad Tu aiziesi "traumās" uz masāžu un stellēsi ārā savu daiktu??? Uzreiz apsargi izvadīs ārā. Es domāju, ka nav īstā vieta erotikas meklēšanai pat tad ja izdodas saskatīt līdzību ar citā saitā atrastu darboni. Viņām viens numurs ir normālām masāža'm un otrs, ja vispār to dara, uz erotisko masāžu.
Nevajag iet urbt bērzu,cerot, ka sulas vietā šnabis tecēs!
Ierakstīts
nu bet Vīrieši jau paši ir vainīgi...
Tu palasi kaut vai tajā pašā puh.lv vīriešu sadaļu - viens piedāvā 100EUR par 1h, cits 200EUR, puišu pāris vienai meitenei par izklaidi piedāvā pat 300-400EUR.
(tie 400EUR dažam/labam Vīrietim ir puse no mēneša algas... tas nav normāli...).
un tad citi brīnās, no kurienes meitenes šādas cenas rāvušās
atbilde ir - "a no turienes".
nav, nav Latvijā sakārtota šī lieta.
nav.