Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
34 минуты назад, Robchiks79 сказал:

Pirmajā reizē sarunāju pa trīs un nulle, nopriecājos un devos ciemā. Vizuāli maza auguma, seju neatklāj. Noģērbos, uz gultas, izmasēja, jāsaka masēja labi, man patika. Tad lika apgriezties. Es jau sapriecājos, bet tik novilka krūšturi (krūtis man patika, mazas stingras ar lieliem nipeļiem) un pateica, ka tā kā ar atlaidi, tad tik par rociņu jāpriecājas. 

Tiesa gan jāatzīst, ka otrajā reizē pa seši nulle nekas cits nebija. Vairāk nebraukšu

Bet vai tantrisko masazu pieprot?Cik nu saprotu no tava rakstita ka nee.

Visticamak ka bija parasta masaza.

Ar ko atskiras tantriska no parastas var palasit netaa.

27118118
Ierakstīts
‎12‎.‎05‎.‎2020 в 15:27, Telefons11 сказал:

Biedri, biju neilgu laiku atpakaļ. Es teiktu, ka šī jau ir "māmuļa" ar stabiliem 60+. Toties, kas par attieksmi un, kas par augumu priekš viņas gadiem. Tieva, slaida, krūtis vēl aizvien, lai arī laika zoba skartas un nedaudz nokarājušās, stabils 2,5 izmērs. Roku masāža pati visnotaļ haotiska un "nekāda", taču to nokompensē ar drosmīgu nuru tipa masāžu, masējot ar visu savu augumu un ļoti daudz eļļas. Jā, māmuļai patīk arī, ka viņu jauni puiši paņem priekšā. To neslēpa :) Kopumā varu rekomendēt asāku sajūtu cienītājiem. Kaut kas tur ir....no vienas puses smieklīgs pasākumums, jo tur ir gan "flashback" jeb atgriešanās daždesmit gadus atpakaļ attiecībā uz pašu māju un dzīvokļa interjeru... gan tur ir māmuļa, kura ļoti pārdzīvo, kā Влади́мир Влади́мирович Пу́тин tiks galā ar COVID-19, nezinot, kā sauc Latvijas prezidentu....bet, tajā pašā laikā, lai kā negribētos atzīt, ir lieliska masāža ar iespēju atslēgties un baudīt, nevienā brīdī nedomājot, ka Tev virsū sēž omamma...Vēl interesanti ir tas, ka nav nemaz tik viegli arī pie viņas tikt, jo vizīte jāpiesaka "laicīgi" - vismaz 2-3 dienas iepriekš :D

Un cik cena tagat???

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.