Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29876392 Jugla
Ierakstīts

Tātad neliels apdeits, tagad izskatās ka specializējas uz vaxāciju, bet nu to taisa tā pat kā mašāžu "čerez žēēē". Viņa mani mocīja 1,5h, novaksēja tikai bikini un izskatijās ka pati izbauda to procesu, beigās gan sanāca neplānoti atspēlēties. Ņēmu komplektu - vaxācija + noraustīšana (trīs zilie), šī raustot pielīda tik tuvu pie krāna, ka brīžiem nesapratu sūkā vai rausta, fināls bija tāds ka viņa palaida garām momentu kad finišēju, un sasodīts precīzi acī trāpīju 😁, tik sašutušu seju nebiju redzējis.

Vai atgriezīšos vēl, domāju ka nē, nu i pie vella to sadisti, lai gan joprojām nevaru atrast sakarīgu vaxatori (ja kādam ir sakarīgs variants, lūdzu padalaties privāti), kas arī pārbaudīs aparātu pēc vaxācijas, vai nav sabojāts procesā.

Link to post
29876392 Jugla
Ierakstīts
On 12/21/2022 at 6:42 PM, Mistyfly said:

Nē, kungi. Šis ir dīvaini un garām. 

Neieslīkstot kā izskatās dzīvoklis un atmosfēra ar strādājošu TV raidījumu... 

Dāma ar vēderiņu, nevar īsti saprast, vai kāds uzsita pēcnācēju vai tāda riepiņa. Seja, na ljubiķeļa. 

Masāža ir tāda... No dažām pērkamām sievietēm citām lietām bija labāka. 

Masē muguru, iegrābjoties pāris reizes zvaniņos. Pa TV gāja kaut kāds raidījums, rādīja vīrieti, šī pasaka ka grib tādu (tur vīriešu modelis), es pasaku, ka nu rokās viņai tagad ir tāds kāds ir. Tad šī sāka stāstīt, kādu vīrieti grib, un beigās pasaka, ka grib paklausīgu vīrieti, jo (čukstot ausī) viņa ir bargā kundze. Nu un es nodomāju, ka Vaņka popal, būs, ierocis uzreiz gatavs bija. 

Tad palūdza apgriezties. Masē priekšdaļu, rokas, un pieliek rokas pie savas krūts. Es iegrābjos, protams... Un tad šī - nevajag tā! Un sāk lasīt morāli, kāpēc vīrieši neciena sievieti u.t.t. Mans mazais uzreiz nokrita un viss. Šī sāk masēt draudziņu, A es apjucis, pēc morāles galīgi necēlās. Mixed signals, jei bogu. 

Pa vidu uzzināju, ka viņa ir psiholoģe, seksoloģe, masiere, vidējā izglītība, un gan jau kaut ko aizmirsu. 

Neiesaku.

Joprojām ir tas vēders kā stāvoklī un arī putni tikai vairojās :D

Link to post
Kristine (33 gadi) 252209** puh
Ierakstīts
On 8/26/2022 at 7:34 PM, Kapacitors said:

Kas par vainu bija erotiskai daļai? Ir doma aiziet pie šīs masieres. Cik nopratu pēc atsauksmes - tad ir iespēja dabūt labu masāžu mugurai, bet pēc sludinājuma var saprast, ka par attiecīgu samaksu masēs kaila un ar rokdarbiem beigās. :D

Gaumes leita, ja beigās patīk plika noraustīšana tad būs OK, ir masieres aks taisa feinu locekļa masāžu, nevis tupa norausta.

Link to post
Kristine (33 gadi) 252209** puh
Ierakstīts

Biju ieskrējis notestēt, kā teiktu vuena no foruma leģendām, sieviete ar krunkām un krokām, bet nav resna, par gadiem es nebūtu pārliecināts, es drīzāk teiktu ap 40, bildes ko sūta varētu būt viņas, bet bildētas pirms gadiem 5. Ņēmu komplektu par 3 zilajiem, masāža man ļoti patika, izmasēja visu, ieskaitot ausis un pēdas, bet ir nianse plecus un gurnus masēja arī ar piesūcekni, tā ka var sanākt šaize ar zilumiem :), palika iespaids, ka masāžu tiešām zin labi, jo mēģināja man izmasēt muguras daļu, kur man defaultā ir saspringti dziļie muskuļi.

Lokācija ir āgenskalnā, saurā būcenī, masē uz kušetes, kaut kas līdzīgs dušai ir, sieviete ir laipna, attieksme lietišķa. Sākumā mēģināja daudz pļāpāt, bet kad saprata, ka manos nodomos nar anekdošu stāstīšana, apklusa un masēja.

Verdikts, ja gribas labu masāžu, droši var aiziet, ja vairāk interesē erotiskā daļa, nav vērts.

p.s.

Aizmirsu pie viņas diezgan pasmagu dārgmetāla ķēdi, pati piezvanīja un sarikāmies pilsētā, atdeva viņu.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.