Captain Morgan 107 Ierakstīts 2016. gada 1. februāris Ilguciems Ss.lv. 268938** Ierakstīts 2016. gada 1. februāris https://m./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/behefd.html Piedāvāju relaksējošu ķermeņa masāžu no galvas līdz pat pēdiņām, palutini sevi pēc grūtas darba dienas. Veicu arī cita veida masāžas- fragmentārās pēc nepieciešamības (galvas, plecu zonas, muguras u. c)Esmu profesionāle ar vairākām medicīniskajām izglītībām un darba pieredzi. Esiet laipni gaidīti, zvaniet. Man lūdzu fragmentāro mašāzu loceklim. Izklausās pēc kaut kāda stulba joka. Link to post
Captain Morgan 107 Ierakstīts 2015. gada 22. septembris Kadas Atsauksmes? Ss.lv Ierakstīts 2015. gada 22. septembris Nevis masazas galds, bet reklamas triks Vai tad no vienas puses var normali izmaset visu? Link to post
Captain Morgan 107 Ierakstīts 2014. gada 3. oktobris 22368710 Kto Bil ? Ierakstīts 2014. gada 3. oktobris Jauna sērija iznākusi - Gena krokodil delaet masaz Link to post
Captain Morgan 107 Ierakstīts 2014. gada 28. septembris Maskavas Iela 68 Ierakstīts 2014. gada 28. septembris Tad vina ir vel pieejama?? Ja ir tad atsutiet PM Kad tūlīt pieņems to likumu, ka no 21 gadiem drīkst, tad vairs nebūs pieejama Link to post
Ierakstīts
Man lūdzu fragmentāro mašāzu loceklim. Izklausās pēc kaut kāda stulba joka.