Vai tiešām esiet pārliecināti, ka nav feik???? Ar šo pašu tel. Nr ir psiholoģe Jūrmalā...... bildes gan izskatās no tās pašas sērijas, bet kaut kas nelīmējas! Seksīga gan ir!!!
Bilde neatbilst patiesībai! Gadi ~40-45 varētu dot, Nav jau meitene ar kuru būtu jālasa avīze un izliekas pieklājīga un atsaucīga, bet masāža nekas īpašs, labi, ka nepaņēmu tantru! Vai iesaku - domāju, ka nē, jo pats otreiz neietu! Par biksīšu novilkšanu vēl 10 Ls, Beigas - vienkārši tehniska lieta, bez azarta, lai gan ļāva aiztikt, bet tikai!
Tā kā arī es esmu iepazinies ar dažiem viedokļiem par pakalpojumu sniedzējām, un ceru arī turpmāk saņemt šādu info, tad vēlējos dalīties arī pieredzē no savas puses! :)Biju iegriezies šodien pie masieres Nr.2! Te būs arī mans pieredzes redzējums!
1. Dzīvoklis - labākais kāds redzēts šiem pakalpojumiem! 5/5, p.s. tikai nedaudz pavēss bija!
2. Meitene - gadi (es dotu 40-45) dara savu, nav pārāk jauna, bet figūra ir OK, ja neskaita krūtis (~1 izmērs). Apģērbs simpātisks, seksīgs! Kopā 3/5
3. no sākuma dušiņa, pēc tam pati vēl apmazgā.. Liekas, ka problēmu kaut ko noķert nav, tīrība visapkārt, tikai bija jautājums - darīsim to ar vai bez preža! - tas nedaudz nošokēja. Bet tā cik sapratu strādā pamatā uz pastāvīgajiem! Man noveicās!
4. Masāža uz masāžas galda - neteikšu, ka biju sajūsmā, tāda paglaudīšana vien bija! 3/5 P.s. Pie tam kādas 4 reizes atbildēja arī uz zvaniem, lai piezvana vēlāk!
5. Tad pārgājām uz gultu, tur nedaudz paglāstīja, bet samērā ātri ķērās pie preža uzvilkšanas! Minets bija OK, tā laikā pat ļāva pačamdīt! 4/5
6. Sekssarī bija samērā OK, lai gan vairāk likās, ka vienkārši grib lai ātrāk beidz - bez dzirksts, lai gan piedāvāja arī no muguriņas, bet biju jau izšāvies! Otrai reizei nebija vairāk laika! bet piedāvāja!
Biju pie šitās pirms kāda pus gada Riepnieku iela 2. Bildes samērā atbilstošas. Bet masāža 2/5, sarunāt gan neizdevās, bet ja vvilkam izdevās, būs jāpamēģina! Ko sakāt par viņas kolēģi - Aļonu - tā izskatās simpātiskāka!
Ierakstīts
Jā laikam laba!
Galvenais netrāpīt divatā reizā pie viņas!!
:lol: 
Vai kāds ir izmantojis viņas psihologa pakalpojumus....????