ACHTUNG !!! 🤬🤬🤬
Nu vot tads stasts sanak.
Darit nebija ko paris dienas pirms Ziemmasvetkiem nolemu ka vajagot aizbraukt uz massazu... Laiks nija jau pec 19.00 vel svetki prieksa ... Atradu so te butni...
Sazvanijos - viss OK - No problem - Pozvonjite za 30 min do massaza... Sazvanijos - Atbraucu un sakas ppc...
Atvera durvis dama no bildem bet bildes laikam taisitas labo laiku atpakal... Domaju OK - vakars moz piekususi un nav sapucejusies... Skats tads ... Pasai ap 40 - gerbta minisvarkos un uz augstiem papeziem... tadu apavu klasts pec tam labi atveras uz skapja... 2 istabu dzivoklis - remonts ir tikai Studijaa - otraja telpa kur pati dzivojas un notiek masaza - pilnigs zvizdets - apskatijos OK Galds ir - normals - paliksu atnacu uz relaxu (hotja pa telefonu jau tikam skaidriba ka HJ ka happyendings pastav)
Dusa ... Nu te ka pie vientula alkanauta ... Dvieli drebes metajas uz gridas aizkaru nav... pie poda pelntrauks bet Benciki gan uz vannas malas gan uz gridas... izlietne metajas kosmetika un viss piesegts ar somu pavirsu ... Nuuuu hren snjim - noskalojos - bet pirms tam biju dusa - itka pieklajibas pec - ka vajagot...
Nakam uz galda - te jautajums vai velos stipri vai ta pabraukt - saku ka stipri nevajag bet izmaset butu velams sakas brauksana - procesa mineja ka pirms manis tipa dzeks bija un 1stundu vinam taisija sporta masazu - tipa piekusa un stipri izmaset nevares - tipa nebaidies - zilumu nebus.
OKz - 10 min pabrauca un saka ka ir OK ? Es saku nu ir OK - (Domaju ka jautaja par procesu nevis par to ka tipo vsjo - naudina atstradata) ... Saka davai bazejamies uz divana tipa happyendingu taisis... Apgulos uz divana - tam labaka vieta butu pie miskastes jo oz pec pelejuma un vispar no padomju laikiem stav taja dzivokli... ... OK nu hotjabo te varbut bus kautkas interesants... atkal pabrauc pa kermena prieksdalu pec tam apsedas cutj li ne uz galvas uz saka raustit paraleli laidot prieksmetu starp pupiem (Te pa figuru varu teikt ka sporta kermenis ir saglabajies - viss tirs novaxets un pec zivs nesmird...) izsavu - ta pakera gabalu no papira ar kuru biija nosegts divans - tipa lai notirit saluta sekas un pati uz dusu ... Svirk Firk papira gabals uz gridas pati uz dusu ... Okeeei a pofig ka viss palika vietaa? Pats tiku gala lai nebutu jaiet uz dusu ar dzemu virsu... Izskalojos velreiz taja briesmiga vieta un tinos prom....
Rezume...
Tarifs 1 Eur/Min (Biju tur 25 min ar divam noskalosanas reizem...)
Masaza 1/10
Izskats 7/10 Gadi nem savu bet savam vecumam kruti...
Dzivoklis 3/10
Erotiska dala 3/10 Hotj i mehanisks bet kkas jauns xD
Atiieksme 5/10 Censas paradit ka tipo gaida klientu nevis uz atjebisj
Kopvertejums 3/10 Diezvai naksu velreiz un nevienam neieteiktu.
Vakara anekdote! 😂 Protams, no tava skata punkta baigais razvods, bet man izlasot baigi jautri palika! 😀👍
Elva kādu laiku (gadus 3) bija ārpus aprites. Tagad atpakal. Skaista meiča. Loti laba erot masāža. Tieši tā pat kā Vanesa un Dzolija. Attieksme, vizuāli nevainojama, masāžas cienītājiem patiks. Lokācija kopā ar Vanesa nu vismaz pirms dažiem mēnešiem.
Cik laika aizņēma xtras nesmieklīgākā palaga aborts smadzenēs?
Ātri tas negāja. Tomēr atrast vajadzīgos burtus uz klaviatūras aizņem visai pietiekoši daudz laika. Visiem jau smieklīgi tas nešķitīs, īpaši jau cilvēkiem, kuri veic kaut kādus abortus smadzenēs. Nemaz nezināju, ka kaut kas tāds ir iespējams! Kā teikt - mūžu dzīvo, mūžu mācies, uzzinu arī ko jaunu forumā dzīvojoties. Ceru nākošo reizi sanāks uzrakstīt kaut ko smieklīgāku!
Tā tad Kungi, iedvesmojoties no andrejjj prātam neaptveramā stāsta, vairākas naktis nevarēju pagulēt, jo prātā nemitīgi skraidīja šī vīra apbrīnojamais Nobela prēmijas cienīgs eksperiments un pētījums. Apdomājos visus aspektus no šī stāsta, sapratu, ka man arī jāveic tālāki šī eksperimenta pētījums un analīze. Tāpēc vienu nakti, kurā arī nespēju pagulēt, cēlos augšā un devos pie sava super-jaudīgās skaitļošanas mašīnas un atverot portālu un tajā esošo masiera pakalpojumu sadaļu, kas atrodas zem sadaļas "Mājai" un tālāk jau "Veselība, skaistums" (tas tā, ja kāds arī vēlas tur ko pameklēt)... Tad nu lūk, lūkojos tur pieejamās daiļās būtnes, kas piedāvā veikt fantastiski veselīgu un asinsrites uzlabojošus masāžas. Izvēlējos arī pēc andrejjj piemēra četras veiksminieces, kuras pārbaudīšu uz ko nebijušu, jo 4 tāds labs skaitlis., kas skolas gados bija visai biežs viesis manā redzējumā.
Turpinot tēmu, tad mani kritēriji biji ne tikai vien minēts sludinājuma tekstā vārdu salikums "erotisko masāžu meklētājus lūgums netraucēt", bet vērā ņēmu arī pakalpojuma sniedzējas radošumu un stila izjūtu sludinājuma bildes izvēlē, un teikumu atskaņu konstruēšanā.
Meklēšana ieilga, jo kritēriji bija visai augsti...
Atlasot finālistes, ķēros klāt pie finanšu jautājumu risināšanas. Par cik iepriekšējā ekperimenta daļas budžets bija 2000 Eiro un tas ticis veikts nesen, sapratu, ka šis skaitlis man ir jāpalielina, jo iespējams būšu trāpījis arī jau uz kādām andrejjj GFE pasākuma varonēm un tās sajutušas naudas garšu, apetīte pēc tās būs tikai augusi.
Protams, nepārspīlējot un nefantazējot, uz doto brīdi vairāk par 2000 Eiro lieku papīrīšu seifā man nestāvēja, kā arī biznesā peļņa no aizvadošā gada nopelnītā jau sadalīta visiem maniem akcionāriem dividendēs (savējās dividendes jau arī paspēju iztērēt).
Bet par cik man ir ļoti labs kredītreitings, nākošās dienas rītā sazinājos ar kredītiestādi (nereklamēšu kuru, jo viņi atteicās piešķirt atlaidi komisijai, piesolot viņus pareklamēt). Noformējot papīrus uz hipotekāro kredītu, kas aizņēma visai maz laika un jau pēc mazāk kā 20 minūtēm atrados ar 12 587 Eiro lielu žūksni savā rīcībā.
Protams, veselais saprāts man pietik, tāpēc visu naudu jau savam eksperimentam neatvēlēju, bet gan aizbraucu uz tuvējo "maksāt mazāk, dzīvot labāk" iestādi un esot tādam ciparam atļāvos sev iegādāties baltmaizi, sviestu un kādu šķiņķa gabalu, ko notiesāt kādās no gaidāmajām brokastu atvēlētajiem laikiem.
Turpinot par eksperimentu, tad jau daži būs paspējuši izskaitļot, ka budžets man palicis 12 582,34 Eiro.
Tagad vēru vaļā savu piezīmju blociņu, kurā biju piefiksējis eksperimenta dalībnieces. Par katru atsevišķi sīkumos neieslīgšu, bet sazvanīt ikvienu no viņam man grūtības nesagādāja, jo visas kā viena zvanīšanas brīžos bija brīvas, jo visi Kungi savu naudu un laiku veltīja cita veida piedāvājuma pakalpojumiem. Telefonsarunās savus īstos nodomus uzreiz neatklāju, jo skaidrs kā diena, ka šādi tikai viņas atbaidīšu, pretī saņemot (cenzēts) vārdu salikumus un eksperimentu izgāžot to nemaz nesākot.
Pie visām varēju tikt jau uzreiz, bet par cik ar teleportēšanās spēju mani Dievs apveltījis nav, tad ievērtējot esošo satiksmes intensitāti, vārdu "uzreiz" varu asociēt ar "+/- 30 minūtēm".
Un arī šoreiz īpaši smalkās detaļās ieslīgt nevēlos, bet klātesoši Kungi un Dāmas... Varu teikt tas bija FANTASTISKI, tas noteikti paliks NEAIZMIRSTAMI, izjūtas radīja kā vēl nekad iepriekš. Vārdos grūti aprakstāmi! Tiešām nebūtu andrejjj, nekad nepārliecinātos un nepieredzēto to, ko vienmēr apmeklējot cita veida pakalpojuma sniedzējas, katrs un ikviens no mums meklē, un cer sagaidīt. Es viņām uzrīkoju tādu BFE un tad GFE un visādus citādus FE štelles, un viņas tad man, ka turpmāk esmu apsolījies tikai apmeklēt "erotisko pakalpojumu cienītājus lūgums netraucēt" sludinājuma autoru pakalpojumus.
Kungi, ņemiet piemēru no andrejjj un nu jau arī no manis, jo tas ir izmainījis manu dzīvi pilnībā, jau plānoju un nevaru sagaidīt atkārtotu šī ekperimenta piedzīvojumus.
Vēlreiz novēlu visiem Veiksmīgu un bagātīku šo Jauno gadu, lai visi izbauda to, ko vēl nekad nav baudījuši, Bet pagaidām no Jums atvados, jāslēdz telefons ārā un jāskrien uz C sektoru, lidoju uz Īriju lasīt sēnes... Uzņēmums bankrotēja, bet kredīts palika karājoties kaklā un nu arī jādomā par tā atmaksāšanu. Bet jautāsiet vai nožēloju? NEMŪŽAM, NEKAD. Aprēķināju, ka, ja dienā nolasīšu 100 kg sēņu vai ko citu (īsti nesapratu, kas man tur būs jāvāc, sapratu vien "it's easy and nothing special"), tad jau saisības spēšu dzēst pēc 2-3 gadiem, lai atgrieztos atkal un turpinātu piedzīvojumus savās mājās, jo svešā valodu valdošā zemē dzīvot nevēlos!
P.S. Ja kāds vēlas atkārtot tiešām baudījumu pilnā un plašā spektrā, tad budžeta latiņa jau ir pacelta vēl augstāk, tāpēc tik viegli kā andrejjj un man Jums var gadīties, ka neiznāks sarīkot, tādēļ rūpīgi visu kā es un visticamāk arī jaunā pētījuma aizsācējs izplānojiet!
Tātad kungi, par cik bija diez gan daudz pozitīvas atsauksmes par Aleksu, nolēmu, ka arī jāapciemo un jānovērtē daudz izslavētā daiļā blondīne. Veikli atveru savu ērto klēpjdatoru un lūkoju pēc svaigākā Aleksas sludinājuma. Pa vidu, protams, bija arī daudz citu vilinājumu uz kuriem brīdi apstājos un padomāju, bet tad atnāca atpakaļ prātā mana pirmā misija. Tā nu uzgāju meklēto - bilde jau jāatzīst ļoti efektīva... Tas čupa-čupiņš pie sulīgajām lūpām un zeltainie mati un izstarojošais sievišķīgums! Jā, noteikti jāzvana. (Čupa-čups noslieca domas un patīkamu BJ, ko varētu sagaidīt no viņas). Tā nu spiežu uz, kā kāds gudrs vīrs mēdz teikt, "gludekļa" vajadzīgo ciparu kodu un zvanu... Zvanu, zvanu un zvanu! Sasodīts aizņemta un neceļ... Par cik arī baltais ziņu balodis nekādu rezultātu nedeva, tad tajā dienā aizbraucu pie citas masāžistes - biju arī apmierināts!
Bet misija jau nebija izpildīta, tādēļ nedēļu vēlāk, aplūkojot sludinājumu atkārtoti ņemu rokās atkal "gludekli" un zvanu... Kādi trīs-pieci pīkstieni un paceļ klausuli vēlamā persona. Atskan ausīm ļoti patīkama un smalka sievietes balss. Šeit, kā jau man pienākas, ķeros pie vērsim pie ragiem un noskaidroju kas un kā. Bla, bla.... Seksa nav utt., bet viss ir pieņemami un saprotami, kā arī neko vairāk todien par masāžu ar laimīgām beigām nevēlējos. Sarunājam laiku un sarunu izbeidzam. Bet jā, balss ļoti patika.
Līdz misijas sākuma atskaitei - starplaikā - vēl kaut ko padarīju (piem., parēķināju cik ilgā laikā varētu no punkta A līdz punktam A-leksa nokļūt, un cikos sēsties pie kuģa vadības grožiem), lai gan domas jau bija aizlidojušas par gaidāmo tikšanās pasākumu. Tuvojoties matemātiski iegūtajam laikam taisīties - sapucējos un dodos.
Nokļuvu līdz vajadzīgajai vietai, novietoju auto un pirms kāpju laukā uzzvanu vēlreiz. Atkal daži pīkstieni un paceļ patīkamā balss, bet pēc viņas teiktā kādas 5 minūtes uzgaidīt un, ka pazvanīšot. Nodomāju, ka laikam jāsapucējas viņai pašai arī, tādēļ brēku necēlu un draudzīgi piekritu. Kā nekā, pirmā tikšanās abiem. Kā jau visiem zinams, sievietēm tomēr ar laika izjūtu ir kā ir un gaidīju 15 minūtes līdz atskanēja melodija no mana ziņneša, ka varot nākt. Tā nu eju uz mītnes pusi un jūtu kā iekšēji krūškurvī izplūst neliela lavīnas deva - spriežot pēc apstākļiem un pazīmēm, nodefinēju to kā nelielu, bet patīkamu uztraukumu. Kad jau redzams pagalms, kurā jāiet, lai piekļūtu pie vēlamajiem un sievietes norādītajām durvīm, esot vēl ielas otrā pusē, redzu kā pagalma puses nāk āra vīrietis gados vecāks par mani. Tad jau sapratu, kāpēc bija jāuzgaida... Bet neko, viss saprotams! Galvenais, ka nesaskrējāmies kāpņu telpā...
Tā nu iekļuvis visur kur vajadzēja un nonācis līdz nepieciešamajām beidzamajām durvīm tās atvēra tiešām simpātiska, blondiem rotātiem matiem un uhh..... UHH.... (iekšēji neviltoti pārsteigts un priecīgs) divām velnešķīgi skaistām apaļām melonēm.... Nē, ne jau augļi uz galda - bet gan tās krūtis! Jā, sludinājuma bildē attēlotās krūtis sakrita ar dzīvē ieraudzītajām. Gribējās jau pilnīgi neko nesakot savus divus draugus - LABO un KREISO likt lietā, lai šīs krūtis kārtīgi aptaustītu! Bet savaldījies smaidoši abpusēji sasveicinājāmies un tiku ieaicināts viņas apartamentos.
Daļa "apartamenti" - Runājot par apartamentiem, kurā norisinās draiskās draiskulības, tad neko sliktu nevaru paziņot! Eiro remonts kā pienākas, telpas siltas, gaiss elpojošs (nav piesmacis, ne ar cigarešu dūmiem noblīvējies, ne arī ko citu). Process notiek uz grīdas līmenī novietota divvietīga matrača. Vietas abiem pietiek un ar dušu arī viss kā nākas. No manis negāciju nav.
Daļa "process" - Radošuma līmenim samazinoties, sīkās detaļās neieslīgšu... Process mugurai bija ļoti labs - gan ar rokām labi masēja, gan krūtīm un... Arī šeit nekādu piezīmju izteikt nevaru, patika viss kā blondā daiļava (nu jau pats varu to apgalvot) darbojas ap mani. Ieejot jau beigu fāzē, kurā tiku paaicināts apgriezties arī ļoti patika... Varēju likt lietā beidzot savus divus draugus un papriecāties kā sirds vēlas. Mmm.... Uhh...... Jā.... Jā, bija labi! Varēju izmantot visu plaukstas potenciālu, salīdzinot ar citiem pieredzētajiem gadījumiem. Kā bērns ar mīļāko mantiņu pabeidzis spēlēties, prasmīgā un ar dabas labi apdāvinātām dāvanām daiļava ķeras klāt pie mana jau kaujas gatavība esošā iekarotāja "Zibens zobens", kurš jāatzīst pret vairākums sieviešu vienmēr ir draudzīgs un sociāls. Beigu daļa arī lika iekarst vairāk un neizbēgamais karotāja kulminācijas izgājiens iztraucās šāvus gaisā kā liela un neviltota uguņošana karotājam vēl esot daiļo roku ieskauts, un padevīgi parādot tās pārrākumu sīvajā, bet prasmīgajā un patiesi baudāmajā divcīņā.
Pēc tam tūlīt netiku vis dzīts uz dušas pusi, bet apgūlusies blakus pārmijām dažus vārdus, pa starpu izsakot koplimentus. Beiguši devos uz dušu, pēc tās vēl ģērboties papļāpājot bija laiks doties.
REZUMĒ: Savus 50 eiro notiekti nenožēloju un kādreiz piekāpšu ciemos vēlreiz. Bet tagad jau domāšu un meklēšu nākāmās vizītes veiksminieci, kas varēs iepazīties, gan ar maniem diviem draugiem un pašu galveno - iekarotāju!!! Ņemu rokās "gludekli" un dodos nākošajā misijas izstrādāšanā...
Priekš 50 eur Džolija super! Iesaku katram vienu reizi aiziet, ja protams interesē tikai masāža! Rīgā es viņu ievietotu Top 10 no strādājošajām masāžistēm. Bija labākas, bet laikam jau vairs nestrādā...
Izskats 6,5/10
Dzīvoklis 7/10
Masāža 8/10
Ļoti ceru, ka tu kļūdies, rakstot, ka viņa vairs nestrādā. Jo taisni gaidu pēdējās dienas, kad parādīsies sludinājums, lai varētu uzzvanīt un apciemot.
Epopeja turpinaas. Gribeeju intereses peec tomeer tikt. Zvanu ap 12, saka ka 15 buus. Es peec beediigaas pieredzes prasu, vai tieshaam. Teica, lai zvanu 14:40. Ok, zvanu, necelj. Uzzvaniiju veelaak 16, saka ka dw lai braucu uz 18. Braucu, 17:59 atnaak sms, ka esot aiznjemta. Still amazing wtf.
Par HJ gan nemācēšu teikt, neizlasīju tēmas virsraksta otro daļu! Bet, manuprāt, visam ir sava cena. Jo telpas un atmosfēra arī izskatījās tādas un radīja iespaidu, ka šo tēmu par HJ var apspriest ar masieres. Par cik pašam vajadzēja tikai muguras masāžu, tad par laimīgām beigām neprasīju. Samaksāju 10 Eiro + tēja beigās! Masāža ilga kādas 40-45 minūtes.
Meklētājs strādā tikai tad, ja esi foruma sākumlapā, piemēram, tagad kaut ko ierakstot meklētājā - viņš neko neatrod jeb vienkārši nestrādā. Vismaz man tā ir. Katru reizi, kad vēlos ko atrast uzspiežu uz sākumlapu un tikai tad lietoju meklētāju!
Ierakstīts
Vakara anekdote! 😂 Protams, no tava skata punkta baigais razvods, bet man izlasot baigi jautri palika! 😀👍