Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20203528 Ss.lv Pirts, Masāža, Mature
Ierakstīts

Nu pashkjidrs pasaakums. Vinjas masee kopaa. Zakjis un shitaa ome. Zakjis dod pa kraanu, shitaa tur meegjina visaadus taurinja pieskaarienus. Zakjis beigaas nodrochi un pa maajaam. Daudz interesantaak, kad zakjis viens pats un ome nav liidzaas. Tad ir daudz interesantaak:))) Bet tas ir reti, parasti tandeemaa. Ome kraanam vispaar neskaras klaat, laikam bails:)))

Vai Ir Vēl Kāds Masāas Salons Rīgā?
Ierakstīts

Rīgā ir pilnīgs bads. Visi saloni kaut cik normāli ir aizklapēti ciet, jo principā salons nozīmē salona īpašniekiem pantu par "sutenerismu". Ir palikušas tikai meitenes, kas strādā pašas par sevi. Attiecīgi viņām nav "vagaru" un attiecīgi pakalpojuma kvalitāte ir kritusies katastrofāli!!! Meitenes, kas ir centīgas un piedāvā labu pakalpojumu par adekvātu cenu, publiskajā telpā neatradīsi, jo viņas burtiski tiek izķertas un nodibina savu klientu loku ar kuriem arī tad tiekas. PUbliskajā piedāvājumā pārsvarā ir ļoti vājš pakalpojums vai arī kāda pilnīgi jauna meitene, kurai vēl nav savs klientu loks. Tad nu reāli vajag riskēt un mēģināt un tikai taa ir iespējams  "uzrauties" uz jauno piedāvājumu, kurš vēl nav izveidojis savu klientu loku, jo jaunie talanti publiski parādās ļoti īsu laika sprīdi. Un visi tie, kuri ir iekļuvuši jaunā talanta klientu sarakstā, tie tur šo informāciju kā milzīgu noslēpumu un nevienam to neizpauž:::))) Tā kā mēģini, aplauzies, mēģini, atkal aplauzies un tad māki turēt noslēpumu...

No Ss.lv
Ierakstīts

PIekrītu E_A. Absolūti pareizi. HJ veicēja ir otra kundzīte. VIņas tur ir divas. Shitā mīļa, forša. Masāža tāda nekāda. Nu nekādīgi nekoļījās:) Teica, ka tas viņai škietot "merzka":)

Intimmeintene.lv?
Ierakstīts

Barbaris .

Erotiskā masāža viena no labākajām Rīgā un man nekad šajā salonā nav iebildušas meitenes par pieskaršanos. Piemaksu prasa par masāžu bez biksītēm, bet pēc tādas opcijas īsti jēgu neredzu- tikai tik daudz ka meitene pavisam ar citu atdevi  erotisko masāžu veic. Un seks tur nespīd- esmu vairākām piedāvājis arī stipri lielākas summas nekā minēts, tāpēc noskaņojieties ka nekas vairāk nebūs un tad arī masāža būs labāka.

Aaa, nu jaa! Nu viena "zaijka" tur bija, kura atljaavaas arii padarbinaaties. Uz L burta. Tas gan bija Indigo uz Stabenes, bet nu pa leilam tas pats Barbaris tas arii ir. 

Dzesika 26777996
Ierakstīts

Oi, nee! Esmu sajaucis. Jaa, jaa biju domaajis Milaanu nevis Dzhesiku. PIlniibaa piekriitu GAto par taam 3 sekundeem. Mana versija bija, ka meitene ir NIMFOMĀNE un ja ilgāk uzturēsies kopā ar veci, tad vienkārši nenoturēsies un ņems un izdrāzīs viņu:))))

Dzesika 26777996
Ierakstīts

Skaidrs, ka pati rasktiijusi, bet nu principaa par Matiiseni personiigi es neko sliktu nevar teikt. Tur gan labaakie eksemplaari ir notinushies un darbojaas Purchikaa Braslas ielaa vai arii nav atrodami vispaar shajaa zhanraa. KOnkreetaa meitene man liekas, ka bija blonda, taada tiiri simpaatiska, nedaudz apaljiiga un ljoti kautriiga. Bet nu izmaseeja tiiri labi. Tikai cik atceros vinja bija gaishiem matiem. Sheit ar tumshiem. Bet nu taa kadru rotaacija tur ir vienkaarshi briesmiiiga. KAa eju, taa atkal jaunas duudinjas. Mamashans - REICHELA, gan tur nekad nemainaas. Taa laikam tur vadone. PIe vinjas gan veel neesmu sanjeemies aiziet uz masaazhu. LAbaak pavelkos uz taam jaunajaaam. IIsteniibaa, ja notureetu vecos zakjus, tad MANAA viedoklii buutu labaakais taada veida salons Riigaa, kur pabaudiit masaazhu. Zakji, kas nostraadaajushi tur vairaak par meenesi taisa patieshaam labas masaazhas. JA runa iet par Dzhesiku (ar gaishiem matiem), tad biju pie vinjas pirmajaa nedeeljaa, kad bija saakusi straadaat un kvalitaati bija pat ljoti ok. 

Emor..laikam ;)
Ierakstīts

PAr atsauksmi piekriitu par 150%! Pilniigs SUUDS tas EMOR. Manaa gadiijumaa pat zakjis bija pilniigi nekaads. Un arii par paareejo piekriitu par visiem 100. PIlniigaa pakaljaa ir shitais bizness. BEt laikam mees pashi esam vainiigi, jo aciimredzot, klienti iet un iet pat atkaartoti, ka shitie zanjkji neveras ciet. Kur visi labie zakji? Nu aarzemees. Te paaris nedeeljas atpakalj pasiroju pa Vaaciju. Nu jaa! Tas ir liimenis. Tur vismaz saproti pa ko jaamaksaa kaaposts. Starp citu pilniigi nejaushi uzduuros ar 2 LV paarstaaveem, kuras saakumaa deeveeja sevi par RUS paarstaaveem, bet kad pateicu no kura salona un uz kuras ir straadaajushas LV, tad uzreiz saaka runaat latvisksi:)))

Salons "emor"
Ierakstīts

Nu nezinu, pilniigs meesls un razvods. Tiiraakaa drochka. Shitaads sviests nevienaa Riigas salonaa netika redzeets. Piet tam veel beigaas sanaaca satikties ar jaunu apmekleetaaju, kursh seedeeja lejaa un gaidiija savu kaartu. Meitenei gan tas likaas pilniigi normaali. Tjipa nu paseezhat un padraudzeejaties, kameer es uzkopshu istabinju. Psc. Ibio. Drochka ar visu dushu ilga ne vairaak par 30min! Tak vajag taa arii piedaavaat, teiksim drochka - 10ls, masaazha - 20ls, erotiskaa masaazha 30 uttt. Tad arii nebuutu v obidu. Aaa, gribu, lai zakjis padrochii, tad izveelos pirmo variantu, gribu masaazhu, njemu 2,3 variantu.

Dana No Skolas4
Ierakstīts

Tā Dana tur ir labākais variants. Pārējās ir tīrais naudas slaukšanas un konveijera pasākums. LAi arī pārējās nāras tur varbūt ir arī smukākas, bet nu aukstas un roboti. Īpaši tur izceļas tāda Monta. Ibio, pilnībā izmesta nauda. Nika tur tāda diezgan seksīga un Sofija vispār ir skaistulīte, bet nu masāžu no viņām nav jēgas ņemt. PIlnīgākā dročk aun haltūra. Dana izmasē par visiem 100%. Tur laikam viņas vairāk orientējas uz bliešanos, bet nu tā kā esmu masāžas cienītājs un slīņķis, tad parasti gribu tikai un vienīgi masāžu, bet par pārējo es tur velti laiku netērēju.

Salon Laperla, 27440650
Ierakstīts

Kaadas 3 esmu bijis. Nu jaasaka, ka var peikrist rakstiitajam, kameitenes jau smukas, bet nu tas process iipashi nepavelk. Iipashi tur taada Niku ar reaalu dupsiiti un izskatinju, bet nu nav taa kaifinja tur. Masaazha pavaaja. Bet ar smukaam beibiiteem patusseties tur var:) Pielauzis uz kaut ko vairaak zakjus neesemu, kaut gan taa iisti arii neesmu lauzis!

Salons Butterfly, 22444446
Ierakstīts

Taureniitii spraudien sir defaultaa? Kas tad nu ir noticies? Veel kaadu laiku atpakalj bija tikai masaazhas. Par Barbaris piekriitu. Tur meituki uz godu - izskata zinjaa. Masaazha taada diezgan aatra. Domaaju, ka regulaarajiem klientiem tur ir arii visaadas ekstras:)

Salons Butterfly, 22444446
Ierakstīts

Nu nezinu! Biju kaadus 2 meen. atpakalj. Chiksa bija laba, tieva, gara, slaida, bet nu maseet nemaaceeja. Citu neko arii negribeejaas.PIlniigi neaktiiva. Keita laikam saucaas. Tur agraak bija citas chiksas, bet nu arii nekas dizhs. Vispaar Riigaa tagad ir pilniigaa d-....aaa ar shito lietu. Nav vispaar neviens labs izpildiijums palicis. Tiiraakaas haltuuras un viss. Agraak bija dazhi eksemplaari uz Avotenes un veel shur tur, ka bija prieks katru dienu iet. Tagad pilniigi garaam piedaavaajums!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.