Bruno46 0 Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Autors Erotiskā Masāža Ar Mineru! Iesakiet Centrā Dāmas Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Būtībā gribas izmeigināt kaut reizi dzīve ko ar draudzeni nesanak Un tas ir forša masaża ar minetu.Pārejas extras pat nav aktiālas Link to post
Bruno46 0 Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Autors Erotiskā Masāža Ar Mineru! Iesakiet Centrā Dāmas Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Dzirdēju ka Rīgā ir erotiskas masažas saloni vai privati. Kur masaža atbilstoši šim nosaukumam.Protams ja salona nav var ko privatu kur šis ir + minets.Cik ta cālim vajag Link to post
Bruno46 0 Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Autors Erotiskā Masāža Ar Mineru! Iesakiet Centrā Dāmas Ierakstīts 2014. gada 18. novembris es jau nezinu Rīgas cenas. Bet gribējās izmeigināt, pakluso kamēr draudzene nav blakus. Link to post
Bruno46 0 Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Erotiskā Masāža Ar Mineru! Iesakiet Centrā Dāmas Ierakstīts 2014. gada 18. novembris Sveika tauta.Esmu jauns šinī izklaides veidā.Braukšu ziemā uz Rīgu un vēlētos izbaudīt erotisku masāžu + minets ja iespējams, bet ne obligāts.Budžets 100 eur. Takā esmu iesācējs, ceru šinī topika salasīt pārbaudito, lai nebūtu vilšanās.Arejais izskats sekundars, galvenais tehnika. Link to post
Ierakstīts
Būtībā gribas izmeigināt kaut reizi dzīve ko ar draudzeni nesanak
Un tas ir forša masaża ar minetu.
Pārejas extras pat nav aktiālas