Nav ko pat teikt. Tiešām visi ir tik izbadējušies pēc jaunās darbones segmentā? Prasa kaut kādu nesaprotamu uzcenojumu it kā piedāvātu kaut ko super mega ekskluzīvu. 70 bez dušas, kaut kā neuzrunā, tad eju par 40 pie ierastās masieres bez visādiem hj un endingiem rezultatā esi izmasēts un muskuļi laimīgi.
Varbut kosmonautu uzcenojums uz отшебись ir mērķets ārzemniekiem, kuru var pēc tam var noprihvatizet un izrauties uz sapņu pasauli ārzemēs. Pēc šīm pāris atsauksmēm spriežot nav pat vērts pārbaudīt.
Kadā pēcpusdienā pēc drausmīgas dienas, kad vēlies vienkārši neko nedarot atslābt un parstartēties, papētot, kas notiek ar masierēm, darba laiks, lokācija, kur var ātri aizbraukt, blakus atstāt auto nevis blakus kvartālā vai pāris km attālumā, nonācu līdz šai maturei Tīnai. Sazinājos, bija pieejama pēc 40 minūtem, cena par pakalpojumu seši pieci eiropas eināri, ceļs līdz lokācijai (Salamandras ielas), man prasīja 30 minūtes. Ierodoties pedejās instrukcijas par tikšanos līdz viņai, durvju kods, un stāvs. Atverot dzīvokļa durvis , paradijās kā sludinajumā norādīts 50+ sieviete, kopta, ikdienas mājas apģerbā, kaut kas gaisīgs)) foto sludinājumos ir ļoti apstrādātas, bet tā ir viņa.
Sakumā saruna par to ko vēlos es, ko piedāvā viņa, pēc vienošanās, kur jānoliek tugriki, duša, un tad jau pēc dušas sagaidīja seksigā halātiņā, kuru novilka sākot masažu(kaila). Masaža notika uz gultas/ dīvāna. Ieslēdza mūziku un sāka masēt muguru, sākot ar klasisku sildošu, atslabinošu masāžu pārejot pie erotiskiem pieskārieniem un body to body masažas, pēc kādam 20-30 minutēm apgriežoties, neilga body to body masaža, un prelūdija kā gudri sauc lingam masažai, bet rakstīsim kā ir, locekļa masāža, bija patīkami, nebija vienkarša noraustīšana, locekļa masāžas laikā ļava arī sevi glāstīt, finišu sasniedzu, restarts momentals, pat kāju sarāva krampī)))). Tad duša, small talk, devos prom.
Kopā pavadītais laiks no durvīm līdz durvīm apmēram 1 stunda -1 stunda 15 minūtes.
Pati masaža un kopējā gaisotne patika, saņemu to pēc kā biju nācis.
Komunicēja krievu valodā, daudz stāstīja visādus, jaukus stāstus par ārzemēm utt. Ieminejās, ka plāno pamācīties vaksāciju un ar laiku piedāvāt papildus masāžai.
Vertējums nebūs, (viņa ir cilvēks nevis prece plauktā, piedalās konkursā, tomēr iegulda daļu sevis masāžas gaitā) - kas vēlas relaksāciju un nolaist spiedienu rezultātu sasniegsi, var ik pa laikam apmeklēt. Vai iešu vēl, drīzak jā nekā nē.
Lokacijas vieta braucot ar auto - ir kur atstāt turpat blakus.
P.s. Numurs joprojām ir aktuāls, ja nebūsi lecīgs un iedomājies, ka esi pasaules naba un komunicēsi normāli būs draudzīga un pretīmnākoša. Tie kas nesaprot krievu valodu, drīzāk neiesaku, tiem kas neprot lasīt skudinajumā ko piedavā, neiesaku, tie kas grib kaulēties un čīkstēt neiesaku.
Par piepīpētu dzīvokli kaut kā nejūtu, varbūt ir pargājusi uz elektroniskajām.
Lai jauka dienas ir priekšā un vienmēr saprastu, ko mēs vēlamies, kādu budžetu atvēlam vēlmēm, nevis izvirzīt kaut kādas pretenzijas, izteikt fantāzijas un ekspektācijas par kurām nav runāts un ir vienošanās.
Tīri atsauksmei. Nolēmu tomēr notestēt Rudīti un viņas piedāvātos pakalpojumus. Pieņem kā lepni raksta viesnīcā Āgenskalnā, bet reāli tas ir pie viesnīcas, blakus durvīs, dzīvoklī, ar kopīgu dušu un tualeti vēl uz, laikam trīs dzīvokļiem. Principā viss kā augstāk minēts.
Sākšu ar masāžu. Jāsaka ka man netapa skaidrs vai dāma vnk nemāk masēt, vai arī šī tad ir tā tantras masāža. Es laikam neko nesaprotu... Īsāk sakot, viņas masāža (vai sauc kā gribi) noteikti būs savādāka nekā vairumam darboņu. Specifiski. Fināls arī tāds nekāds. It kā likās labi, it kā izšāvu, bet nu...
Un tagad par mīnusiem. Duša. Uz to jāiet cauri koridorim, kas nav baigi jauki. It sevišķi pēc masāžas, kad eļļains slidinies pa gaiteni un mēģini nenonest no kātiem nākošo Bobiju vareno šāvēju, kurš jau rindā stāv.
Pati dāma ir laipna un runātīga. Es pat teiktu stipri par daudz. Varbūt cilvēks tāds, nez. Brīžam tas traucēja un likās stipri par daudz. Pat kad šāvu tad runāja un izsita no fīlinga. Masāžas laikā arī visu laiku parasa vai ir ok vai ir labi. Nedaudz par daudz.
Eļļa tiek izmantota daudz, ļoti daudz. Principā esi tāds eļļas rausītis. Pēc tam tā vēl jādabon nost kkā.
Un fināla akords, protams, ir tas ka pēc masāžas jau kāds rindā stāv koridorī. Ej garām, pasveicini un, kā te jau rakstīja, vari novēlēt vieglu šavienu.
Tātad mans verdikts - es noteikti vairs neietu. Pat ne dēļ (ne)masāžas, bet pašas vietas, dušas, cilvēku kustības. Tas man reāli nepatika. Un ja to visu savieno ar ciparu, ir labāki varianti.
Tā ka biedri, ņemam vērā. Bet ja sirdij tuva neliela extrema deva, tad droši, Rudīte noteikti jūs gaidīs.
Ā, tiek piedāvāts jauns pakalpojums BDSM lauciņā. Zālīšu slotas jau žāvējas pie ieejas
Tiešām netic, ko raksta biedri?!! Pašiem vajag uz savas ādas pārbaudīt ar domu varbūt ka biedri rakstā muļķības un nav viss tik slikti ar to kopējo gaiteni. 😂😂😂
Ne velti ir xtra un izlasot dažas atsauksmes esmu izvairījies no vīliena, bet ja ir bijusi vēlme pēc extrīma un kaut kā šķebinoša tad arī pateicoties xtra nebija ilgi jāmeklē👍😂 un pateicoties extra ir arī būts pie labas meistares. Kā saka katram savs izklaides un atpūtas veids😂😂😂
Pielabošu kolēģi, kā vecā transmisijas otrabotka smird)) Par eļļu gan jau ka lēta un viņai pašai patīk tā smarža.
Vispār ko var gribēt šajos pusbada laikos jebkura jau sāk haltūrēt kā mega massiere it sevišķi, ja viena dzīvo un ir bērneļi. Un pie šādām arī iet, jo konveijers būs gandrīz vienmēr pieejams, bet pie tiešām labas masieres ir jāpierakstās bez maiz vai pāris dienas iepriekš un rodas dillema ko darīt tagad ir laiks un doties pie konveijera vai veikt loģistikas kārtošanu, lai dotos pēc kāda laika, bet arī nav 100% pārliecība, ka ir kalendārā atzīmējusi par klientu.
Paldies par ieteikumu varbūt kaut kad , kad būšu Pļavniekos un būs vismaz divu stundu brīvs brīdis un šī jaukā masāžas feja pieņems arī došos pārliecināties)
Ledusskapis ir gandrīz kā cilvēka spogulis)) Vēlos sev līdzīgu Sievu! ))
Vāveres un pupi ir neaktuāli, ja apspriežam kleitas un Āfriku)) Sauli un siltumu un alus kausa nefiltrējuma pakāpi) Lai jaukas dienas un maigas lūpas skar.
Mh, super teksts par ledusskapi, man patika) Protams testa režīmu daudzas neiztur. Neiedziļināšos sīkumos par maģistra grādu jurisprudencē. Pārējais teksts ir tā vērts, lai izlasītu arī citas darbones un celtu savu kvalitāti nevis kvantitāti!
Ierakstīts
Nav ko pat teikt. Tiešām visi ir tik izbadējušies pēc jaunās darbones segmentā? Prasa kaut kādu nesaprotamu uzcenojumu it kā piedāvātu kaut ko super mega ekskluzīvu. 70 bez dušas, kaut kā neuzrunā, tad eju par 40 pie ierastās masieres bez visādiem hj un endingiem rezultatā esi izmasēts un muskuļi laimīgi.
Varbut kosmonautu uzcenojums uz отшебись ir mērķets ārzemniekiem, kuru var pēc tam var noprihvatizet un izrauties uz sapņu pasauli ārzemēs. Pēc šīm pāris atsauksmēm spriežot nav pat vērts pārbaudīt.