Teksts tiešām atbilst sievietei kura kādreiz reklamēja sevi kā Karina.... Aptuveni 20 gadus atpakaļ viņai bija 30 gadi, pilnībā norauta dzeguze un šim līdzīgi teksti, vēl iekš laikraksta SM. Absolūtā ekstrīma piekritējiem. Vēl tagad pārņem drebuļi, kad atceros. Bet - protams, neapgalvoju, ka ir tā pati.
Nevaru īsti paskaidrot savu motivāciju šim te aprakstam, bet nu – esmu palaikam šeit lasījis atsauksmes, paldies tiem rakstītājiem, un nolēmu reiz uzrakstīt savus vērojumus vieglās netiklības žanrā.
Piederu pie tās paaudzes, kuri ir pie avīžu kioskiem ir meklējuši pirmspēdējās lapeles kādreiz izslavētajā preses izdevumā SMreklama, atceraties - ar tādiem sarkanmelnidzeltenīgiem artdeko stila sludinājumiem Ļika, Oļika, Veņera un Faņera, par slaveno ĻediĻux, kas ieviesa pavisam jaunu dvesmu lēdijas jēdziena izpratnē, nemaz nerunājot. Ticu, ka visas Jorkšīras un Kembridžas lēdijas un hercogienes piedzīvotu kaunuma matu strauju nosirmošanu, uzmetot vien skatienu mūsu Rīgas luksa lēdijām, piedodiet par atkāpi. Vēlāk ir būts dažādos masāžas un nemasāžas t.s. salonos, taču jāatzīst, ka mani mulsina preces izvēle salonos – kad dažāda kalibra un stāvokļa dāmas nozibinās kāda gaiteņa pustumsā. Varētu taču sabildēt nelielu portfolio un ļaut klientam izvēlēties no bildītes, savādāk kaut kā jau nu pārāk atgādina viduslaiku ļaužu tirgu. Jāatzīst, ka mani arī nav šausmīgi ietekmējusi kādas salona masieres māksla – meitenes glītas, visbiežāk, bet paplikšķināšanu ar pupiem pa dibenu īsti par erotiskās masāžas augstāko mākslu nosaukt nevar. Esmu novērojis, bet tas ir ļoti subjektīvi, ka attiecība – jauna, skaista un laba masāža, īsti neiet kopā. Atzīšos gan, ka man nedaudz piemīt fetišs uz mature tipa dāmām, lai gan pats jau esmu vecumā, kad vajadzētu sākt patikt jauniņajām un svaigajām. Tamdēļ šoreiz par dažām mmm... maigi sakot – nobriedušām dāmām.
Imanta, tel. 22378610, iekšpagalms, netālu no Dzirciema ielas. Sieviete piedāvā ajūrvēdas masāžu, nav dārgi, masāža, manuprāt, ļoti laba, ilgst kādu pusotru stundu, attieksme pozitīva, sieviete klusa, neuzmācas ar gudrām sarunām. Vecumā ap 45 gadiem, apaļīga. Atrodas vienistabas dzīvoklī, apstākļi pietiekami labi. Beigu daļa – man patika, viss kā vajag, sajūtas labas, un nekādas kaislības izpausmes no masieres taču mēs negaidām, vai ne? Esmu bijis vairākas reizes, manuprāt, viena no labākajām pieejamajām masāžām Rīgā.
Hospitāļu iela, tel. 25928272. Arī dāma virs četrdesmit, pirmajā reizē telefoniski daudz stāstīja par masāžas dažādajām dziednieciskajām īpašībām un savu profesionalitāti, lai gan mana atmiņa vēstīja par tikšanos ar šo dāmu vēl 20 gadsimta beigās, kad darbojās princips – maksā par divām stundām, trešā par brīvu. Dzīvoklis arī saglabājies no tā paša laika bez mazākajām izmaiņām – iesakāms tiem, kuri vēlas izbaudīt 90 gadu sākuma intīmklubu gaisotni. Atceraties, kāds, piemēram, Arhitektu ielas bēniņu slaveno bordeli? Praksē, jāsaka, ka viss nostājās savās vietās – masēt sieviete diži nemāk un laikam arī nesasprindzinās, bet nu ko darīt ar krānu – šīs prasmes jau nu piemīt pāri pārēm! Sieviete labā fiziskā formā, kur un ko paspiest un paraustīt pārzina labāk kā Einšteins savu teoriju, ko gan arī mazliet izmanto, lai klientu ātrāk dabūtu „klāru” un ārā pa durvīm! Man patika zināmā vulgaritāte un, atvainojiet, mauciskais piesitiens, pozitīvā nozīmē.
Eksporta iela, tel. 24782560. Šeit gan jau ir jāsaka – kundze gados, tuvāk pensijas vecumam, toties sagaida medmāsiņas halātā (varēja jau būt maķenīt garāks)! Visticamāk patiesi ir strādājusi vai strādā medicīnā, jo piemīt medicīnas darbiniekiem raksturīgā neceremonēšanās ar klientu – bikses nost, drēbes šite, marš uz dušu, nav ko ilgi plunčāties, gulies te, kājas turpu utt. Un vēl uzgāza uz dibena aukstu, kā man likās - tikko no saldētavas, eļļu. Cerams, ka ne saulespuķu... Muguras masāža laba, tādā klasiskā manierē, kājas arī izmasēja labi. Piedāvā arī prostatas masāžu, kā izrādās, bet šeit nu paņēma mani uz pārsteigumu – paspēju tikai miegaini nodomāt – interesanti, kamdēļ viņa gumijas cimdus velk rokās? Pēc brīža sapratu... Pēc tam vēl pajautāja maigā balsī– un tagad arī pilnīgu relaksāciju gribēsiet? Gribēšu jau, ko tad citu? Pilnīgā relaksācija tika veikta milzu ātrumā, bet veiksmīgi. Labi, ka tā. Patika nelielā medfetiša klātbūtne, dzīvoklis un duša arī ļoti labi, bet tā aukstā eļļa un mazliet negaidītā prostatas izmasēšana tomēr bija kā neliels pārspīlējums.
Labi, šim vakaram pietiks. Varbūt vēl kādreiz ko uzrakstīšu. Stipri negatīvā pieredzē padalīties nevaru jo nesaglabāju tos numurus, taču kaut kā ir iegājies, ka gluži automātiski noraidu došanos uz tādām cēlu nosaukumu nēsētājām ielām kā Zvaigžnu gatve, Andromedas gatve un kādas vēl tur ir – kaut kā nekad nav tur paticis. Pati labākā pieredze – ir tikai viena masiere, pie kuras atgriežos atkal un atkal jau vairākus gadus, bet viņa savus pakalpojumus nereklamē, tamdēļ nevaru šeit sniegt aprakstu. Savukārt dāmu izskats ārējais vai vecums– tā jau ir gaumes lieta par ko nav vērts strīdēties un šķēpus lauzt.
Ierakstīts
Teksts tiešām atbilst sievietei kura kādreiz reklamēja sevi kā Karina.... Aptuveni 20 gadus atpakaļ viņai bija 30 gadi, pilnībā norauta dzeguze un šim līdzīgi teksti, vēl iekš laikraksta SM. Absolūtā ekstrīma piekritējiem. Vēl tagad pārņem drebuļi, kad atceros. Bet - protams, neapgalvoju, ka ir tā pati.