pirmsākumos uz minetu varēja sarunāt,bet ,ar brīdinājumu,lai nebeidz mutē.un kopējais pavadītais laiks bija stunda.uz vēdera esot rētas ,to viņa slēpj.biksītes arī varēja dabūt nost un uz kušeti pārcelties,bet uz seksu nedevās.
par tiem 60 man patikams pārsteigums,jo biju janvārī,noliku 50,un nekādi aizrādījumi nesekoja.bet jā, aiztikties neļaujas,pašās beigas tikai ļoti negribīgi.bet nu jau pat nesludinās.
neapšaubāmi manā top.1.viss iepriekš teiktais patiess,un galvenais nav konveijera sajūtas.besī,kad aizej pie visām, šeit apspriestām ,ar retiem izņēmumiem ,top masierēm,pie kurām Tavs laiks it kā ir stunda, bet realitātē tas ir laiks starp iepriekšējo un nākošo klientu.dažas piedāvā arī pusstundu , interesanti,starp ienākšanu ,iziešanu,ģērbšanos un dušu,kāda piedāvā arī tēju,cik laika paliek pašai masāžai.,ieskaitot pašu galveno-dročku.
nesen apciemoju,viss ,kā iepriekš aprakstīts,nenožēloju,komunikācija draudzīga,kājas masējot tiešām masē netikai kājas,bija interesanti,nezinu.kas vēl tā darītu.caur drēbēm čamdīt nevajadzēja,novilka visu ko palūdzu,ja nomainīs telpas,apciemosu vēl.
nesen apmeklēju šo masierīti.sazvanīju,,ierados,nodušojos,uz kušetes...sākumā viņa masēja apģērbā,svārki ,blūze,masāža stingra,patika ,ka masējot visu laiku pieskārās ciešāk,tā ka,caur brunci varēju just viņas augumu,kas viegli uzvilka.nu es arī pamēģināju ar roku kājiņu paglāstīt.sekoja jautājums,vai tas ir mājiens uz nobeigumu,,protams,,,! bijām sapratušies,,tad arī bruncis un blūze tika novilkti,pēc brīža arī krūšturis..uzreiz arī saņēmu instrukciju,ko darīt nedrīkst,nekādas ginekologu spēlītes. beigas bija laimīgas ar rokdarbiem..runāties ar viņu viegli,ja būtu iespēja apmeklēt biežāk,mēģinātu sarunāt ko vairāk,priekš pirmās reizes pietiks.
no kurienes tāda pašpārliecinātība par savu ekskluzīvumu? ieliešu eļļu ugunī,,neesi Tu pati labākā un neatkārtojamā.!šķiet,salīdzinot ar agrākiem laikiem,,kaut kas ir zudis.tāpēc arī nav labi vairs vecie klienti.
nu lūk, atkal sākas,tūlīt vēl pāris komentāru,tad sieviete atkal sacepsies ,,viss taču šajā tēmā ir pateikts neko jaunu neuzrakt,pie kam ir pilnīgi skaidrs,ka šāda publicitāte viņai nepatīk.ka viņa to uztver emocionāli..davai,visi,kas ir pie viņas bijuši nerakstam par šo tēmu, tad pārējiem būs miers.
es jau ilgāku laiku mēģināju viņu sazvanīt,reiz pat izdevās,bet tāpat atšuva,tad pamēģināju sms,un, vualā! otrreiz pat masāža jau likās kā masāža,viss pašu rokās.
apciemoju šo meiteni,,sazvanīt izdevās tikai pēc vairākiem piegājieniem.augums labs,attieksme arī,masāža gan nekāda,gulēju un domāju,ja viss pārējais tāds pats,tad esmu iekritis.bet erotiskā daļa bija līmenī,minets arī,,seksa teica neesot,es arī nespiedu.kopējais iespaids palika pozitīvs.
Ierakstīts
plus rimings,anālais un nobeigums mutē.