Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristina 23 (29865717)
Ierakstīts
28.06.2023 в 02:33, Blendsoft сказал:

alkohola reibumā + ir redzams narkotikus lieto

massaža -🤣 Viss sūdīgi.

Pretīga FFFjjjuuu(((

Neticās īsti šim komentāram. Esmu bijis dāma simpātiska. Process ļooooti sasteigts, masāža ilga 15min. :D Otreiz neiešu pie tādas attieksmes un izmaksām par 15 min procesu.

Link to post
Erotiskā masāža
Ierakstīts

https://www.ss.com/msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/ildfn.html

https://intim24.eu/lv/escort-massage/julia-Riga_Centrs-869839

Te būs, vismaz kādam laikam. 

Kādreiz bija ok, jo bija slaida, pat simpātiska. Duša kurā tikai aukstais ūdens, masāžas galdu un pieticīgo istabiņu kur jaiet ēdnīcām un visiem pavāriem garām vēl varēja pieciest. Tagad bik ar svaru vairs nav ok, līdz ar to no manas listes pazudusi.

Link to post
Yana (25) 25923159 ( 20435267 ; 26830014 )
Ierakstīts

Biju pie vienas citas ar līdzīgu piedāvājumu 100 par masāžu, Latvijā tas man bija dārgākais prieks par masāžu un kvalitāte nekas īpašs, tā pat kā izskats un serviss - velti izmesta nauda. To pašu varēja dabūt pie vietējām dāmām par pusi no šīs summas. Neticu ka te arī ir kas tik nenormāli labs par tik ļoti pārspīlētu summu.

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts
06.04.2022 в 18:06, bolt17 сказал:

пробовал попасть, договорились, после звонка перестала отвечать... 

 

ps не счастливчик , обзвонил суммарно шесть шлюх интересующих, никто не ответил  

Obicno neotvecajut esli v to vremja u nih klient ili nerabotajut v etot denj. Esli net aktivnih reklam, to skore vsego nedozvonitsa. Esli aktivna reklama no nepodnemaet, sleduet pozze perezvonitj povtorno ili vislatj whatsap ili sms. Esce variant cto nomer v blok liste u dam po kakojta pricine, togda sleduet s drugoj kartocki pozvonitj.

Link to post

Pirms dažām dienām nolēmu pamēģināt, lai saprastu kas tur tāds par nenormāli pārcenoto cenu. Un ja jau dāma brauc atkārtoti, tad jau arī ir pieprasījums. Biju diezgan vīlies, process sasteigts, dāmas izskats un augums galīgi neuzrunāja, masāža kā masāža, nebija slikta, bet arī ne ar ko labāka par to ko mūsu izslavētās masieres dara pa 2x zemāku summu. Katrā ziņā nekas īpāšs un nenormāli pārcenots pasākums. Masāžai par 5 zilajiem jabūt kā minimums no ļoti skaistas aziātes un ar bj beigās. 

Link to post
Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Masāža viduvēja, nekas īpāšs. Nav HJ. Relaksējošās, pilna ķermeņa klasiskās masāžas cienītājiem ir pieejamas labākas vietas. Summa par pilno ķermeņa masāžu ir ok. Rīgā muguras masāža ir 20-30eur, pilnā ķermeņa ap 40 grozās. Man gan pilna ķermeņa klasiskajai masāžai vairāk patīk tajā pašā Sofijā un Shiucu uz Bruņinieku ielas. Tikai muguras masāža laba ir dažos medicīnas centros. Erotiskā te jau gari un plāši apspriesta citās tēmās. Nekas jauns un labs pagaidām nav parādījies redzes lokā.

Mazliet nav skaidrs ar tām iebraucējām kas pa 70/120 taisa masāžu, kas tur ar kvalitāti. Bet summa nesaprotama, ja var dabūt pilnu servisu + masāžu 1h kaut pie Anastasijas pa vienu zaļo. 😵 

Link to post
205726**
Ierakstīts
09.10.2020 в 14:36, Auseklis сказал:

Hello. Negribu izklausīties galīgi tups, bet kādas ir pēdējās vēsmas par šo darboni?

Ir iestājušies bada laiki un vairs vispār nav pie kā aiziet uz masāžu. :(

Masē halātā uz galda, neatkailinās. Izskats ir ok, masāža puslīdz ok. Bet erotikas nav. Ja būtu erotika un atkailinātos, iespējams būtu labs variants. Kā jau minēju, šis drīzāk tads klasiskās masāžas variants.

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts
13 часов назад, Zver666 сказал:

Varētu mazliet aprakstīt procesu? ;)

Sazvanies, vienojies par laiku, sazvanies uz vietas, izstāsta visus kodus maršrutu līdz dzīvoklim, sasveicināšanās - iedod simbolisku cienastu (es parasti kādu saldumu atnesu), duša, liels madracis, patīkama mierīga, relaksējoša mūzika, tumša telpa, sākums ar muguras, kāju, roku masāžu, uz beigām body to body, tad griežamies otrādi turpinājums un laimīgās beigas, duša un pa mājām. Beigās visi priecīgi. Nākam atkārtoti ja viss patika un ir par ko atnākt. :D
 

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts

Ir jau daudz šis viss apspriests, pa lielam nekas nav īpaši mainījies pēdējā laikā.

Manuprāt, gana labi varianti: 

Džolija (28277530) - laba masāža, erotiskā laba, masē kaila. Masāža un erotiskā daļa vislabākā.

Julija (20343900) Telpas un duša švakā stāvoklī, masāža un erotiskā daļa laba, simpātiska.

Karina (mainās lokācijas un sludinājumi ar numuriem, grūti izsekot) laikam tagad nr. 20446223. 

Milana (28129307) - labs darba laiks, erotiskā daļa laba, laba kāju masāža. Masē kaila.

Milanas kaimiņiene Eva (28129306). Krūtis vislabākās. Erotiskā varētu būt bik labāka.

Anna X (24400044) kopā ar Vanesu un Elvu. 

Katrai ir kaut kas savs un arī gaumes jautājums. Ja ir vēlme iegūt atkarību un tiešām saprast kas atbilst gaumei, vērts apmeklēt visas vismaz 2x, tad var labāk novērtēt kas mainās un vai mainās. Parasti pēc otrās reizes man vienmēr ir bijusi labāka pieredze. Pēc pirmās reizes ne vienmēr var objektīvi novērtēt.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.