Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inna +371 247825**
Ierakstīts
On 1/25/2021 at 3:00 PM, Uff said:

I was visiting some few years ago - in total i think some 5-6 visits.

Yes she is old - like pensionerka - but massage was pretty good and she is doing very good prostata massage. Never asked to undress due it looks for me already dressed not very tasty.

From second visit we agreed that massage will end with blowjob and this was good as well.

In total always paid 7 red for full package - 1,5 hour massage, proper prostata massage with deep and slow blowjob at the end!

So if You are looking for model young girl - do not go there! But if like a good massage with pleasant positive mood a bit elderly woman - then fair enough!

99,9% , ka pašreklāma- viņa ir angļu filologs😂

Link to post
Masiere 288010**
Ierakstīts

Bildi nevar ielikt? Kapēc ir jāliek interneta linki, ja pēc pāris dienām, tie jau

aizved uz citu sadaļu?

 

Nu tā, kā bez smadzenēm.. :D

Tu par sevi laikam runā- "bez smadzenēm"?  Un vēl emoji ieliki par sevi - **** , kurā vietā es rakstīju par linku ???  Es rakstīju par bildi! BIldi***, Skrīnšotu*** , da jebko, kas palīdz atšifrēt par ko iet runa.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Tikai nepadomājiet, ka es kādu apdiršu, a to te viens otrs tāds ņēžnijs gadījies un iepriekš atvainojos

par offtopic šajā , nu jau flame, diskusijā un, balstoties uz sevis pieredzēto 

 

 pie šī palaga pielikšu savu artavu LOL par

 

"... ar ļoti minimālām erotiskām piedevām" ,

 

nu nu ....Ja paņemt mutē ir minimāla erotiska piedeva, tad kas ir klasiskais sex- erotika? :)

 

p.s. IMHO ir nomiris ziepju operu "... ar ļoti minimālām erotiskām piedevām" scenārists

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts

Mugura+prostata+handjob(un ja gribi ari minjetinš) -Ls-10, procedūra ilgst ap 1h, dušas nav un nebūs, ļauj sevi droši čamdīt pliku(pavell šmotku nost)-krūtis lielas, bet kā jau old mature...nekādas sevišķas izjūtas neatstāj, ja vien neesi gerontofils :), bet prostatas masāža ir OK IMHO. Vot tā "studente"(v sektu padalajsj, kā kollega po cehu teica) tā gan bija ļoti laba, tik erotisku,slaidu figūru vēl bija japamaklē- kā no krivu pornosaitiem lolitka :) labprāt izgērbās, ka krievi saka- točonaja figurka, eeeh,, bet bija tikai handjob un neko nini, jēziņ, man uz viņu tā stāvēja, kā reti kad dzīvē un šī māceja riktīgi izstiept kaifu un nesteidzās... bet prom! prom, un huj viņu zina, vai ze dievs viņai ļaus vēl to darīt. Marija magadalena ibio,maķ.

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts

IMO visprofesionālākā-reāli izmasē, kā nākas, liekas , ka ir nojēga par medicīnisko pusi arī, (nevis viserotiskākā) prostatas masāža ir no šīs kundzes http://www./msg/ru/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jlccg.html

Tālrunis: (371)269-73-070 E-mail: sоf***@inbох.lv Vieta:

Rīga, Maskavas priekšpilsēta

 

Šī mature(uz robežas ar grandma') tiešām izmasē prostatu, nevis tikai salutē. Abstanovočka, es teikšu, tur ir spartanskaja, nesakiet, ka nebrīdināju,- "Bikur Hoļim" poliklīnikā, tur, kur rehabilitācijas nodaļa, pie reizes var arī cirkumcēziju sarunāt :) toties cenas ir demokrātiskas. Vispār, ši dāma ir biznesā jau sen- agrāk bija medicīnas centrā "Možums" , pretī Dailes teātrim. Attieksme pozitīva, škiet, ka patīk tas, ko dara.

p/s var dabūt arī minjetiņu, bet tad gumija ir jāņēm līdzi pašam, bet man gan šķiet, ka handjob ir labāks viņas izpildījumā nu tā uz 7/10.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.