Vai tad grūti pašam aizdoties un redzēt ar savām acīm? Nepatīk dodies prom :-). Tās nav viņas bildes un nav viņas darba istaba. Varu pievienoties citiem kolēģiem, ka priekš saviem gadiem ir ok. Pārejais jau ir gaumes jautājums.
Ja nav ko teikt, tad nesaki vispār. Bet tādi padomi, kā aizej pats apskaties, ir vairāk nekā bērnišķīgi. Ja es pareizi biju sapratis, šeit tieši ar kaut kādu info dalās, lai apmēram saprastu, ir vērts pie konkrētās sievietes/meitenes iet, vai nē, būs tavā gaumē ar vēlamo pakalpojumu, vai nē. Tad likvidējam saitu un paši visu staigājam un skatamies. Skaidrs, ka par gaumi neviens nestrīdas, tā vismaz vajadzētu būt.
P.S. Ja kas, pats esmu jau visu noskaidrojis un pat foto dabūjis.
Neviens nav aprakstījis kā viņa īsti izskatās. Ir kāda info? Tik vien kā auseklis "Pupi lieli, bet nu.. tādi pašlukuši. Bet lieli." "Plus mīnus ok saviem gadiem", neko neizsaka.
Ierakstīts
Ja nav ko teikt, tad nesaki vispār. Bet tādi padomi, kā aizej pats apskaties, ir vairāk nekā bērnišķīgi. Ja es pareizi biju sapratis, šeit tieši ar kaut kādu info dalās, lai apmēram saprastu, ir vērts pie konkrētās sievietes/meitenes iet, vai nē, būs tavā gaumē ar vēlamo pakalpojumu, vai nē. Tad likvidējam saitu un paši visu staigājam un skatamies. Skaidrs, ka par gaumi neviens nestrīdas, tā vismaz vajadzētu būt.
P.S. Ja kas, pats esmu jau visu noskaidrojis un pat foto dabūjis.