| QUOTE |
| Par masaazhu - erotiskaa ir par 20 LVL - taa tieshaam ir tikai masaazha, kaila meitene saakumaa ar rokaam klasiski, peec tam ar kjermeni, kruutiim masee. |
| QUOTE |
| Katraa zinjaa sperma iekshaa nekad nav palikusi |
1. Ka tas notiek šaja gadijuma ? Bez hand-job ? ![]()
2. Vai meitenes to dara pilnigi kaila vai stringos ?
3. Vai meitene atlauj sev taustit ?
Paldies.
http://www.labi.tev.lv/ru/massage.asp
Kaut kas megina ? Ludzu pastastit kada limeni un ka tas viss notiek ?
Tad megina kaut kas ?
erotiska masaza gardeziem! es nepiedavaju sexu, es piedaavaaju atputu un baudu
Kaut kas megina šo ? email kaut kas tads labucee@......
hmmm viens negativs par kitiju un viens pozitivs.
var but vel ir kadas domas ?
| QUOTE (setauto @ Jun 7 2006, 01:03 PM) |
| kjepaa sishanu |
kas tas nozime ?
Starp citu uz jautajumu "Vai tu varetu piedavat vairak neka erot masazu par piemaksu"
Atbilde bija:
"В принципе можно, но я уверяю что массаж будет лучше чем просто секс"

Sodien zvaniju vinai
ļoti ilgi un interesanti stastija par masažu par to ka viņa to tik labi dara ka daži кончают kamer viņa ar muguru strada...
Stasta ļoti interesanti.
Nu nezin pec jusu komentiem jau negribu braukt.... Vai tomer meģinat lai zinat ?
| QUOTE (zonda @ Jun 2 2006, 02:36 AM) |
| viss paarejais ir ljoti labi |
var sikak ?
Kau kas bija pie vinai ?
Hmmm nevaru sazvanit
Var but vinai jauns numurins ?
| QUOTE (ReXXX @ Oct 17 2005, 09:12 PM) |
| 2. variants. atrodu ieksh gribu.lv sludinajumu "Kopta inteligenta blondiine uztaisiir erotiso masaazhu un relaksees peec garas darba dienas", uz mailu izbaudi@inbox.lv aizsutiju pieprasijumu un dabuju atbildi "8687767 25+teejas $ Rezultats: cena 25Ls, meitene - forsha, masazha - daudz sliktak neka varianta nr. 1, erotika - atkal ar rokam, pupas nerada |
Hmmm es ar šo meicu diezgan ilgu laiku runaju un gribetu pie vinaj braukt.
Pec ilgam sarakstam vina bija gatava darit to pilnigi kaila bet ja es nepretendeju uz seksu (es uz to nepretendeju).
Bet pec tam kontaktu zaudeju ![]()
| QUOTE (zonda @ Oct 18 2005, 12:00 PM) |
| He, peec ilgiem laikiem es paaris nedeljas atpakalj naktii iebridu tadaa salonaa kaa Vitaminu Paradiize uz Brivibas ielas un diezgan viilos.. Salons diezgan jau nolaists, piedaavaajumaa bija viena apaljiiga krievu meitene, bet diezgan simpaatiska.Dusha drausmiiga un vispaar viss taads sameeraaa jau nolietots, bet tas varbuut nav galvenais. Masaazha o.k., bet briizhiem likaas, ka esmu atnacis uz sporta masazhu.Meitene darbojas smukaas apeniitees, maseeja ar kruutiim un ar rokaam diezgan profesionaali, protams meegjinaaju vinju pierunaat lai izgjeerbjas pavisam, bet shii ne un ne, peec laika kad jau biju zinju uzbudinaajis ar roku un domaaju, ka tuuliit kaut ko sabiidiisim, shii atkal saaka protesteet. Nu es sapratu, ka jaameegjina piedaavaat extra $$$, bet shii pateica, ka te varot dabuut tikai masaazhu un punkts! Man tieshaam neticeejaas, bet laikam taa arii bija, kaut arii iekshaa izskataas peec kartiigas m....u maajas. Kopsavilkums varu teikt ka izmesti 25Ls, nekaada iipasha esteetisku baudiijumu es tur nesakjeeru! |
Brivibas 144 vai ne ?
| QUOTE (zonda @ Jun 1 2006, 03:22 PM) |
| Nu nav vinja nekaada skaistule un gadi arii man liekas ka nav 34 bet kaadi 40:(( |
Cik saprotu tu nerekomende ?
Vel atradu vinas sludinajumus
| QUOTE |
ЭРОТИЧ,И РАССЛАБ,МАССАЖИ ДО СЧАСТЛИВОГО ЗАВЕРШЕНИЯ,СИМПАТИЧНАЯ ЖЕНЩИНА,ЕСТЬ УЮТНОЕ МЕСТО ДЛЯ ВСТРЕЧ.26319727 #### - nimfa2004@inbox.lv |
| QUOTE |
Var but kaut kads var atrast vinu bilde ?
Ka ari sikak interese ka vina taisa so masazu.
fi... neinteresanti...
starp citu jau divus dienus zvaniju vinai klausuli nem kaut kads virietis
Viņa so masažu taisa pilnigi kaila vai stringos ?
Vai atļauj sev aizskart ?
Meichas masazu taisa pilnigi kailas vai stringos ?
Ierakstīts
Man veselības apdrošināšanas polise piedava segt masaža pakalpojumi. Ir doma var but iespejams kaut kada veida izmantot relaksam...