Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par masaazhu - erotiskaa ir par 20 LVL - taa tieshaam ir tikai masaazha, kaila meitene saakumaa ar rokaam klasiski, peec tam ar kjermeni, kruutiim masee.

Katraa zinjaa sperma iekshaa nekad nav palikusi  laugh.gif  laugh.gif

1. Ka tas notiek šaja gadijuma ? Bez hand-job ? blink.gif

2. Vai meitenes to dara pilnigi kaila vai stringos ?

3. Vai meitene atlauj sev taustit ?

Paldies.

Rediģēja fire5
6062477
Ierakstīts (rediģēts)

Masāža-erotiskā,relaksējošā.6/0/6/2/4/7/7/ Tiem kas prot baudīt...

marta - marta3333@inbox.lv

Рост: 162

Вес: 56

Груди: 1

Рост: 162

Услуги: массаж.

Цена

1 час: Ls 20

post-3500-1290283342,06_thumb.jpg

Rediģēja fire5
6062477
Ierakstīts

Kaut ko par vinu zinams ?

Pa telefonu pateica ka taisa tikai erot masazu ar visu kermeni. (principa dara to stringos bet ja virietis "не очень лезет" tad var un pilnigi kaila)

Atrodas Kaut kur Brivibas 174

post-3500-1290283342,03_thumb.jpg

9298393
Ierakstīts

Starp citu uz jautajumu "Vai tu varetu piedavat vairak neka erot masazu par piemaksu"

Atbilde bija:

"В принципе можно, но я уверяю что массаж будет лучше чем просто секс"

9298393
Ierakstīts

Sodien zvaniju vinai

ļoti ilgi un interesanti stastija par masažu par to ka viņa to tik labi dara ka daži кончают kamer viņa ar muguru strada...

Stasta ļoti interesanti.

Nu nezin pec jusu komentiem jau negribu braukt.... Vai tomer meģinat lai zinat ?

Tipa erotiskas masazhas.
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Oct 17 2005, 09:12 PM)
2. variants.

atrodu ieksh gribu.lv sludinajumu "Kopta inteligenta blondiine uztaisiir erotiso masaazhu un relaksees peec garas darba dienas", uz mailu izbaudi@inbox.lv aizsutiju pieprasijumu un dabuju atbildi "8687767 25+teejas $ smile.gif". Hmmm cena augstak par videjo, nolemu parbaudit. Atrodas Gertrudes iela 2, loti vienkarshi atrast.
Rezultats: cena 25Ls, meitene - forsha, masazha - daudz sliktak neka varianta nr. 1, erotika - atkal ar rokam, pupas nerada sad.gif Блядь

Hmmm es ar šo meicu diezgan ilgu laiku runaju un gribetu pie vinaj braukt.

Pec ilgam sarakstam vina bija gatava darit to pilnigi kaila bet ja es nepretendeju uz seksu (es uz to nepretendeju).

Bet pec tam kontaktu zaudeju sad.gif

Tipa erotiskas masazhas.
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Oct 18 2005, 12:00 PM)
He, peec ilgiem laikiem es paaris nedeljas atpakalj naktii iebridu tadaa salonaa kaa Vitaminu Paradiize uz Brivibas ielas un diezgan viilos.. Salons diezgan jau nolaists, piedaavaajumaa bija viena apaljiiga krievu meitene, bet diezgan simpaatiska.Dusha drausmiiga un vispaar viss taads sameeraaa jau nolietots, bet tas varbuut nav galvenais. Masaazha o.k., bet briizhiem likaas, ka esmu atnacis uz sporta masazhu.Meitene darbojas smukaas apeniitees, maseeja ar kruutiim un ar rokaam diezgan profesionaali, protams meegjinaaju vinju pierunaat lai izgjeerbjas pavisam, bet shii ne un ne, peec laika kad jau biju zinju uzbudinaajis ar roku un domaaju, ka tuuliit kaut ko sabiidiisim, shii atkal saaka protesteet. Nu es sapratu, ka jaameegjina piedaavaat extra $$$, bet shii pateica, ka te varot dabuut tikai masaazhu un punkts! Man tieshaam neticeejaas, bet laikam taa arii bija, kaut arii iekshaa izskataas peec kartiigas m....u maajas. Kopsavilkums varu teikt ka izmesti 25Ls, nekaada iipasha esteetisku baudiijumu es tur nesakjeeru!

Brivibas 144 vai ne ?

masāža Maskavas ielā
Ierakstīts

Vel atradu vinas sludinajumus

ЭРОТИЧ,И РАССЛАБ,МАССАЖИ ДО СЧАСТЛИВОГО ЗАВЕРШЕНИЯ,СИМПАТИЧНАЯ ЖЕНЩИНА,ЕСТЬ УЮТНОЕ МЕСТО ДЛЯ ВСТРЕЧ.26319727

#### - nimfa2004@inbox.lv

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.