Relaksējoša masāža rada sajūtu, ka ķermenis ir apvienojies vienā veselumā, masāžas laikā cilvēks var vislabāk relaksēties un atbrīvot prātu no ikdienas stresa, dažādām muguras un galvassāpēm un uzlabot pašsajūtu.
Dziļi relaksējoša antistresa masāža - pielietojot dažādas masāžas tehnikas, klasiskā ķermeņa masāža, muguras, galvas un plecu zonas masāža Profesionāla, sertificēta speciāliste.
Lai arī teksts un cena vedina uz soft xxx, realitātē nekā tāda tur nav. Pieņem kaut kur mārupē. Masē sūdīgi. Dušas pakalpojums tiek liegts, jo šmara nevēlas, lai kaut kādi veči viņas jaunā projekta dzīvoklīti piecūkā. Masāžas galdu nolikusi puskoridorī ar ko parāda cik ļoti vērtē klientus.
Biju pie šīs 2 nedēļas atpakaļ. Pienjéma stabu/matisa rajona. Dzīvoklis dikti mazs bet jauns remonts. Ieskrēju duša un metos gulta uz muguras, masèja lēni un centīgi šad tad pieskaroties eorgénai zonai un draudzinjam. Beidzot novilka krūšturi un sàka masèt ar savām seksīgākām 3 izmēra melonèm. Visu nozieda mani ar eļļu, diemžēl nebija pati labākā jo grūti bija nomazgāt, tad apgriezos un sáka labáko,vinjas krūtis masèja manu Džoniju un vienlaicīgi ar mēli pa manu ķermeni kas sacēla mani un pēc 10min beidzu starp viņas cičiem. Tad abi pasmaidījam, teicu vai turpinásim viņa atcirta kāpēc ne, ieskrēju noskaloties, un pēc mazas pauzes turpinājām ko sarunām pa telefonu, ka vēlos arī orālo un varbūt arī ātro sexu. Uzlika gumiju un orālais galīgi mani neuzrunája, tad teicu lai guļas un sāku savu aktivitāti, iespraidu un viņas vaidi mani uzrunája kur pēc pirmās pozas ar beidzu viņà. Kopumā biju pie viņa 1h 25min un kas pa 50eirikiem ir labs rādītājs.
Pizdjoš! Skaidrs ka pati šmara rakstījusi. Džonijs, he he he.
Nu nezinu, nezinu, man par 30 ebrejiem bija normāla masāža un beigās titfucks līdz salūtam. Vieta arī puslīdz normāla un suņka prikolīgs. Izskatās, ka veči sev pietaupa šo resursu, rakstot negatīvus komentus. Cita lieta ir masieres gabarīti, bet laikam dabīgais 5ais izmērs ar tievu vidukli kopā neiet. Kompromisi, kompromisi....
ja vinja domaa ka mutee njeemot vinja nav mauka, tad stipri maldaas.Es vispaar tikai vienam mutee njeemu, lai gan vnk sekss man bija ar vairaak nekaa vienu puisi.Bet lai es mutee panjeemtu man pret puisi ir jaabuut lielai uzticiibai un kaislei
Hmm, acīmredzot tev viens puika bija pastāvīgs a pārējie random, un tu sevi par mauku neuzskati, ja?
Предлагаю обсщий классический массаж всего тела с элементами Мануальной терапии(снимает боли в области спины и крестца) снимает мышечные зажимы снижает тонус мышц делает мышцы более эластичными улучшает питание мышц и способствует их освобождение от продуктов обмена и в целом улучшает самочувствие и общее состояние организма а также и настроение.
Массаж воротниковой зоны (30 минут)
Релах массаж-Снимает общее напряжение после психологического стресса и физических нагрузок. Релах расслабляет мышцы отключает поток мыслей -доставляет удовольствие от нежных прикосновений. Побалуйте себя. Различные виды массажа-индивидуальны й подход к каждому клиенту. Цены от 20 евро на короткий сеанс. Звоните-детали обговорим по тел. Отдохните душой и телом.
You are welcome to enjoy massage of full body.
Classic overall with elements of manual therapy for back pain and pelvic area.
Massage -of collar zone with muscle clips
Relax massage -relieves all voltage after mental stress and physical uses. Pamper yourself.
tur cena ir 30 kautkādi eināri, ja ir hj 70 einārus samaksāt ir ok
70 par HJ peldkostīmā ir overkill. Tur abām kopā labi ja 2ais izmērs saskries. Bez tam par 30āru tu tur pat 10o daļu no spektra nedabūsi, tikai krāna galu apsildīsi.
Biju, nu masāža tur ir vidēji laba, attiesksme laba utt. Bet nekā interesanta tur nav. Negāju tur lūgties bet arī uz vietas pateica ka nee, viņas esot profesionāles un ar tādām lietām nenodarbojas. Tādi pakalpojumi citur jāmeklē. Masāža it kā laba un aptekalē utt. pirts un vanna un padzerties un tēja un visādi. Bet nav garšas tam pasākumam. Ja masētu kaut vai peldkostīmā un baigās HJ, būtu labākā vieta un varētu x2 naudas prasīt.
x2? pāri simtam par peldkostīmu un fucking sloppy HJ? Beidz te lohatrona idejas mētāt!
Kad zvanīju, baigi slavēja, ka esot pro masāža, protams, ka bez extrām.
Bet bez extrām esot super - duper. Nu Hz. Ja būtu vismaz roku darbi iekļauti, tad noteikti, ka aizbrauktu.
Puikas, tas ir fakts, ko apstiprinās jebkura masāžiste un mauka - visas viņas to dara, bet reti kura dara to tā, ka ir ilūzija par to, ka tu kā konkrētais klients esi mazāk pretīgs par citiem. Šī meža mājiņa nav ne izņēmums, ne brīnums.
Nu gan jautrīši. Cilvēks RSU 4-5 gadus pa ohūno naudu mācijies lai krānus raustītu? Un Osovskis mūsu olimpiešiem arī pēc masāžas defaultā arī atsūkā -tāds te vienam otram priekšstats ?D
Tev liekas, ka krānu raustīšana ir baigā perversija? Ķermenis ir ķermenis, tad jau urologi un ginekologi vispār ir santehniķi ļohas, ja? A oslovskis toč var atsūkat "olimpiešiem"...
Nē, nu pizģec, man ko pēc dirsas kontūriem noteikt, la tā ir lelde 30? Telefons nesērčojas, tāpēc arī jauna tēma!!! A par lasītāju - man pietiek ko darīt, nevis vecus postus mēģināt memorizēt! PEACE!
Protams, ka nē! Ko te vēl apspriest? Šito vispār vajadzētu piespraust augšgalā un ar sarkanu atzīmēt - Neapmeklēt, pilnīgākā hujņa! Pat Avotu ielas pritonā bija sakarīgāka masāža un hj, un Avotu ielā serviss bija jau zem jebkādas kritikas, spriediet paši tad par šo parodiju no Ķengaraga.
Ierakstīts
Relaksējoša masāža rada sajūtu, ka ķermenis ir apvienojies vienā veselumā, masāžas laikā cilvēks var vislabāk relaksēties un atbrīvot prātu no ikdienas stresa, dažādām muguras un galvassāpēm un uzlabot pašsajūtu.
Atrašanās vieta: Rīga, Pārdaugava Cena: 35 €Dziļi relaksējoša antistresa masāža - pielietojot dažādas masāžas tehnikas,
klasiskā ķermeņa masāža,
muguras, galvas un plecu zonas masāža
Profesionāla, sertificēta speciāliste.
https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/bfdnpj.html
Lai arī teksts un cena vedina uz soft xxx, realitātē nekā tāda tur nav. Pieņem kaut kur mārupē. Masē sūdīgi. Dušas pakalpojums tiek liegts, jo šmara nevēlas, lai kaut kādi veči viņas jaunā projekta dzīvoklīti piecūkā. Masāžas galdu nolikusi puskoridorī ar ko parāda cik ļoti vērtē klientus.