Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Huu.. biju atkal pēc neilgas pauzītes.. nekas daudz nemainās.. masāžas laikā pasūkāja arī rādītājpirkstu, sexa laikā paskūpsta kaklu un palaiza ausi.. agrāk tā nebija. Pēc procesa pati padzēra ūdens glāzi un piedāvāja arī man.. cena tā pati.. veca nav palikusi. Gurnus labi kustina un čiepst arī.. takse 50. Vairāk laikam būtu neadekvāti prasīt.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
On 2020.10.20. at 08:49, kapone teica:

 Tikai viela pārdomām:

Tavu roku masāžas laikā pieliek pie mitrās vāveres, ar kuru Tu loģiski paspēlējies ar pirkstiem, tad šai rokā tiek ielikta krūts, ar kuru Tu paspēlējies. Kad griežamies uz muguras - krūtis berzēja gar Tavu seju...

Rezultātā - mēs visi viņai esam laizījuši:)

Varbūt man tik tā liekas...

bet pasākums teicams!

Vecīt, ja esi bijis nākamais apmeklētājs pēc manis, man viņa taisija titfuck. 

Tev ar krūtīm pa seju, tad sanāk ka arī man tu esi olas palaizijis :D

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Pirms 1 ned. biju piekāpis.. dziļo netaisa, sarunāju pa 40 eur 2 šāvieni.. turpat pie kušetes nometās uz ceļiem,  paskūpstija vēderu, gumiju virsū un virspusēji nosūkāja.. pēctam muguru pamasēja, nedaudz titfuck un turpat uz kušetes nograbināju.. 

Matracis vairs neesot, toties ir jauna duškabīne.. gribēju sarunāt dupsītī, uz ko palika dusmīga :D

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Agrāk šad tad piestaigāju.. kā jau flarflar saka nekādas erotikas.. sakumā uzgāž eļļu, parausta krānu.. ja 3 dienas nebiju sievieti redzejis tad izdevās noraustīt, ja nē, reiz pat bez gumijas paņēma līdz olām rīklē. Masāžas laikā pirkstu agrāk pasūkāja, gar ausi ar mēlīti nobrauca, pēc komanndas apkārt griesties olas kārtīgi nolaizija un devāmies uz otru istabu madracīti paburzīt. Tgd esot madraci likvidējusi un var tik ieslidināt tajā pašā masāžas telpā.

Gribētos ka atgriežas vecais piedāvājums un tie putni lai pamet viņas galvu :)

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

šo kundzi esmu reiz apciemojis. Kā jau daži aktīvisti iepriekš minēja - masāža ir +/- okey, telpas arī normālas, attieksme patīkama pozitīva, darbu dara ar atdevi. Viss it kā būtu forši, bet priekš manis viņa tomēr ir pa vecu, un beigās bija sajūta, ka "tante" gar pautiem šiverē - it kā patīkami, bet tajā pat laikā mazliet strjomīgi... :) vīriem, kuri ir vecumā 55+ viņa būtu pat ļoti piemērota, bet salīdzinoši jaunam džekam vajadzētu izvēlēties meiču jaunākos gados. Tā noteikti nav masieres vaina, jo neviens no mums jaunāks nepaliek, bet svarīgi ir saglabāt pareizo attieksmi pret darāmo darbu, un tas ka jaunieši ir aizgājuši pie viņas un uzdūrušies uz MILF variantu - tā vienkārši gadās... :)

Kas vainas? Aizgāji uz muguras masāžu, bet kundze netīšām tavàm olām pieskārās? Nu trakums tad Tev jāiet uz masāžas saloniem un jāprasa vis jaunāko masieri kāda pieejama.. ja nau noslēpums cik tad Tev gadi?? Nu ja 19 tad pareizi Tu saki.
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.