Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masiere 29828723
Ierakstīts
3 hours ago, skvirtoman said:

Pizģc un tādai vel maksāt, lai iet uz Maximu strādāt par kasieri...  vāks nahuj, nevajag pie tādām iet

Nu, masāža jau pati par sevi viņas izpildījumā ir laba. Tikai tie dīvainie gājieni atsit vēlmi tur biežāk iegriezties.

Link to post
Masiere 29828723
Ierakstīts
On 11/21/2022 at 4:29 PM, Chingachguk33 said:

Kopumā izmaksas : 1 oranžais ?

vai masē locēkļi ar krutīm lidz finišam?

Jā, pēc jaunākās info - viens oranžais.

Nē, finišs ar roku. Kaut kad atpakaļ prasīju, lai noved līdz finišam ar tit-fuck, bet kaut ko gaudoja, ka loceklis pa tuvu sejai vtml. Varbūt ar īsākiem nav problēmu. Nezinu. Jautājiet.

 

 

Link to post
Masiere 29828723
Ierakstīts
1 hour ago, tantuks said:

Bilde varētu būt viņējā? Kopumā efektīgi izskatās?

Cik esmu sekojis līdzi, liek tikai savas (vai varbūt ļoti līdzīgas piemeklē). Par augumu - baigi subjektīvi, gaumes lieta, bet noteikti nebūs pa prātam fit variantu cienītājiem. Kā jau kolēģi te minēja, šajā gadījumā krūšu lielais izmērs tāds waste of space vien sanāk dēļ masieres dīvainībām.

Link to post
Masiere 29828723
Ierakstīts

Atsauksmes bija, bet attiecīgais thread ir izdzēsts. Ļoti "slavena" ar to, ka neļauj sev pieskarties. Cik atminos, praktizē vismaz kopš 2015. gada, kad pie viņas biju pirmo reizi.

  • Masāžas process aptuveni 40-45min;
  • Pēdējo reizi biju 7mēn. atpakaļ, toreiz par masāžu prasīja 2 x zilais + 1 x pelēkais* (update @ 23.09. - viens oranžais);
  • Pieņem Teikā (Raunas iela netālu no krusta ar Kastrānes);
  • Vienreiz aiziet var, vairākumu noteikti atturēs fakts, ka masiere neļauj pieskarties krūtīm.

Masiere nedaudz apaļīga, manuprāt, pēc sejas simpātiska (tomēr gaumes lieta), ar diezgan palielām krūtīm (izmēros neorientējos, varētu būt D vai E). Dzīvoklis nav luksus variants, bet ir kopts. Pirms un pēc masāžas pieejama duša, sauss dvielis. Pēc dušas sagaida kaila blakus gultai, kur notiek masāža. Izmasē samērā spēcīgi. Procesa otrajā daļā masē arī ar krūtīm. Pēc komandas "apkārt griezties" turpinās masāža ar krūtīm, un pēc tam - locekļa masāža. Tehnika interesanta, nav vienkārši "noraustīšana". Tuvāk beigām pati ar vāveri rīvējās man uz ceļgala un radīja sajūtu, ka izbauda procesu. Tas locekļa masāžu ātri noveda līdz finišam.

* - banknotes

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts

uz toleti skriet un podā beigt neliek. neesmu jautājis par citām opcijām. pieturoties pie viņas scenārija, viss iet pa gaisu. tā pat patīkami, dodos pie viņas pēc fantastiskajām sajūtām nevis ar domu, kur un kādā veidā šoreiz varētu izšaut olas :D

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts

Jā, biju. Jāatzīst, savu pēdējo komentāru rakstīju eiforijā, uz reiz pēc viņas apciemošanas, un ar manāmu promiļu daudzumu asinīs. :D

 

Esmu kritis uz liela izmēra meitenēm ar lielām krūtīm, ar pāris liekiem kilogramiem.

 

Aleksa sagaida īsā, pieguļošā kleitiņā, zem tās krūšturis. Krūtis lielas, dziļais dekoltē acu kontaktam liek atrauties un skatienam nobraukt zem viņas plecu līnijas - instinkti dara savu, pat cenšoties būt pieklājīgam. :)

Pats dzīvoklis tīrs, jāstaigā viņas dotos krokšos (par čībām ļoti uzstāj, saprotams - vieta savā ziņā publiska), duškabīnes apmeklējums un tīrs, smaržīgs dvielis arī neizpaliek.

Patīk arī process - masē apģērbta tajā pašā sexy kleitiņā. Masāžas standartiņš - sākumā mugura, kājas - viņas pieskārieni nomierina. Patīkama arī tā sajūta, kad viņa uz muguras uzsēžas, tad var sajust viņas karstās lūpas, vagīnu, dupsi, t.i., zem sexīgās kleitiņas biksīšu nav, par to vairākkārt pārliecinājos, iebraucot viņas kājstarpē ar roku! Nezinu, varbūt tās ir manas noslieces, bet tā sajūta, kad viņa uzsēžas ar savu silto kājstarpi man uz muguras, vienkārši 'blows my mind'! :D Pēc tam liek apgulties uz muguras, pabraukā ar savām lielajām krūtīm (novilkts krūšturis, kleitas lencītes nost no pleciem), tad jau draugs ir ciets. Viņa apgriežas pa 180 grādiem (ar dupsi pret manu seju) un tad uzņem kursu ar rokdarbu līdz finišam. Ļauj aiztikt visu, cik un kā vēlos. Patīkami ir arī ar viņu komunicēt (telefona sarunās viņas balss tembrs vien liek sirdij pumpēt asinis straujāk, sava veida narkotika man).

Rezumējumam - teiksim tā: no visa, ko vēlos erotiskajā masāžā, saņemu, ir uz ko pamielot acis, "palaist" rokas - mana ideālā kombinācija.

 

Esmu bijis pie Vanesas(Purvciems), 2 x pie Agneses(23, Mazā Krūmu iela), kaut kad senāk pie Lauras(pieņēma Ludzas ielā) - katrā ziņā viņas nepiedāvā to kombināciju, kādu saņemu no Aleksas.

 

Ceru, ka atbildēju uz jautājumu "Un kā"? :D

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts

nezinu, ko lai uzraksata ...

Ziemassvētku sveiciens šai dāmai! :)

 

Noliekat, kā jūs gribat mani, bet...

"...I would go to the edge of the Earth with her..."

karoč ..safanojies

 

sieviete, kas mani iedvesmo

sieviete, kas mani iedrošina

sieviete, kas mani atraisa

 

Aleksa, ja Tu lasi šo visu...

Tu esi mana...., sasodīts...., nespēju izteikt vārdiem...

 

Enģelis, Beatrise, Kristīne ?

jā...

 

vislabākais, kas noticis līdz šim!

[punkts]

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.