Dārgā , nu varbūt, kautkur piekritīšu tev , man ļoti daudz komandējumi pa Eiropu , un kad atgriezos no Eiropas meitenēm pie Latvijas meičukiem , liekas ka nu kautkas nav tā , nu sajūta tāda ka vienkārši atsdratajiet un tālāk po... bet protams Rīga nav visi tādi, lielākā daļa paliek paliek sliņkot.
Biju pie šīs dāmas vel Bruņinieku iela , hoteli kad pieņēma mazajā kabinetā pirmajā stāvā, un nesen Brīvības iela kur tagad , varu pateikt ka attieksme un HJ ir kardināli mainījies nekā bija, var pateikt diena un nakts , vairs nekad neiešu !!!
Pie šīs maziņās fejas ir agrāk piestaigats regulāri , pectam tam kāds ir uzrakstījis ka viņa masē locekli masāžas laikā, šī uzvilka lūpu , un paliek baigais filtrs, atsūti bildi , raksti uz WhatsApp un t.t. 🤦♂️
Man personīgi prasīja a tu par mani neko nerakstiji ?🤣
Ja tu masāžas laikā nopūlē vīrietim līdz laimīgajām beigām , un ne tikai vienam,a tev konveirs aiz durvīm stāv, tev jābūt gatavai ka par tevim kautko tādu rakstīs.
Personīgi varu pateikt ka :
agrāk vel 4-5 gadi atpakaļ bija viena no labākajām Rīga, tagad komunikācija un attieksme kardināli ir mainījies.
Isuma ir tā šī ir īsts dārgums uz visa fona, es pie fejām eju pusgadu un šī ir top
Tik reti var tikt. Sagaidija skaista kleita smuka dzivokli sajutos ka pie pazinas atnacis, uzreiz nu patīkami. Nevis borziga druma seja, davaj dengi.
Mazliet parunājām uz dušu tad uz kušetes
Uzreiz izmetas topless, ļoti smuka ap 30g
Masāža nav nekas ekstravegants bet bija ok. Visu izmasēja, ar ķermeni ari. Kopuma 8 no 10 . Pec masāžas parunājām ka ar senu paziņu. Nu kopuma viegla forša attieksme kas ir puse no masāžas vismaz man. HJ bija ok nesteidzīgi un rotaļīgi
Ierakstīts
Был у этой девушки , могу сказать что всё хорошо , массаж хороший , HJ необычный , всё понравилось.
Нету никакого фейсконтроля , фотки по ватсапу никто не просил.
Советую.