Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Slinko zuti   iesaku kopīgi izdrāzt tepat portālā, ja ne - pie manis mājās, pagrabā - vienmēr vīri būs, ko par naudu nopirkt,  ne vienmēr var, bet tu saproti, zuti, par ko iet runa. Es maksāju,  Tu vari slēpties da jeb kur...

Vai normāls vīrietis šitā var palaist muti par sievieti???

Un viņš vēl vispār kaut ko grib????

Klau, labi,  ka tu man vēl neesi zvanījis, saproti, kas tevi  bez siksnas  ārā nelaidīšu!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Jā, mani dārgie! Esmu gaišmate, varat smiet, ieriet, par  mani, jo no latviešiem vairāk arī neko negaidu.....bet ar prātu man ir viss ir Ok! Dzīvoju 6-istabu dzīvoklī, kurš pieder tikai man. Vienīgā dzīvokļa īpašniece esmu es, bet MANTINIEKU IR ĻLOOOOTI DAUDZ..... tā ka mantkārīgajiem vīriešiem  pie manis darīt nav ko! Tinaties uz  pie jūsu skaistajām gudrajām brunetēm, kas vienmēr bija precību dāvanas,  tagad sapratāt?  Lūdzu dodatiies tajā virzienā un netraucējiet   mani!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Speciāli    aviatoram, kurš te uzmetās par latviešu valodas expertu, jo laikam nav bijis laika to skaisto bārdu nodzīt, !!! 

Ak cik esmu laimīga, ka šitādus jopt tvaju majt nav jāredz par 100-100000m attālumā, esmu laimīga, ka izkļuvu no jūsu ķepām!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Kas jums nepatīk, kā rakstu? Jūs taču esat paši reāli analfabēti. Nu ko jŪs te ampelējaties, Nevienam no  jums te nav ne naudas, ne  saprašaanas, lai aizbrauktu pie manis. Es esmu  Jūsu  jaunā kundze. Elita. Par vairu, aizmirstiet, viņa jau ir sen pensijā!!!!!!!!!!!!!    un  viņa gaiida savu vietu kādos no no kapiem!!!  

Bet mēs vēl varam uzdejot!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Es nekad neesmu bijusi debila.  Kā tev, stulbais, pagriezās tā  uzrakstīt??????????????????????????????????

Man ir viss, ko vien  sieviete var vēlēties!!!!!!!!!

Jūs to nopietni????????????? Noteikti puisis, kurš nav spējīgs nodzīt pat bārdu!!!!!!!!!!!   

Kad es nosaucu savu vārdu vārdu, uzvārdu, nevienā instancē jautājumu praktiski nav nekur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Tā bilde parādījās pavisam nesen!  Biju Šokā, bet kā man patīk šitas privātuma neaizskaramības  prezumpcijas.... bla bla,blA... Jezus, cik , smieklīgi.... Viens kretīns ievietoja  šajā portālā manu bildi , liec vēl , vecīt, tev laikam vairs neviena nedod par velti????  Tā tev arī vajag!  Es biju patiešām kādu īsu laiku  oho.lv, un tauta.lv.  Nevienam nebiju devusi tiesības publicēt manas bildes , tas ir totĀls ārprāts. Kad es ielikšu savas pēdējās bildes, bet tas nekad nenotiks.....

 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Tikai gribētos man  redzēt tā MĒRKAĶA feisu, kad ielika to bildi, kur es esmu visa baltā ar manu seju. Tāda es biju 2013. gadā. Tagad es izskatos daudz savādāk, jo vairs nav neviena vīrieša, kuru jāapkalpo! Es dzīvoju pati sev - kad gribu, pamostos, kad gribu - dzeru kafiju, kad negribu, tad nedaru neko!!!!!!!!!!!!!!!

Kas var, atsūtiet Šī sexa experta info un foto!

Visās reklāmās lieku tikai pašas sliktākās bildes, jo nevaru likt bildes, kuras man pašai ir mājās rāmīti, tādas bildes skatīties vēl neviens nav dzimis  te Latvijā un arī vispār  nekur pasaulē.

Man ir ĻOOOti interesanti, kas ir tas par nelabvēlli un  fruktu!

Es tikai varu apsolīt no savas puses  - Show must go on!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Esmu palikusi gan dzīva, gan sazvanāma. Šis gads bija diezgan skarbs -  es saņēmu sitienu pa galvu ar akmeni, bet dīvainā kārtā izķepurojos. Kad esmu aizņemta, protams, nevaru atbildēt. Biju divos ceļojumos, tādēļ patiešām rudenī ne vienmēr biju sazvanāma, šī gada plāns ir izpildīts, vairs nekur  nebraukšu. Visiem par visu un arī par neko esmu samaksājusi, un tagad kā lai saka -  SHOW MUST GO ON!!!!!  Paldies visiem,  kas spēj atrast labus vārdus par mani un spēj atrast manu ielu! Šovam ir jāturpinās, vai ne?

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Jā, es zaudēju. Jūs varat rakstīt, ko vien gribat, kad gribat un vienalga ko gribat.  Saņēmu atbildi no policijas, ka neesot saskatīts likumpārkāpums, lai ierosinātu krimināllietu .  Esmu pārliecināta, ka šis portāls ir policijas radīts, lai kontrolētru situāciju šajā jomā.

Tā, ka rakstiet, dārgie klienti. Jums ir visas tiesības.

Nosūtu Jums dziesmu -  neapvainojaties, ka krievu valodā,  bet tas tā... vēlējos no jums aiziet skaisti -   СПАСИБО СЕРДЕ (Альбина Джаналбаева)

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Dārgie klienti! Laikam esam apnikuši viens otram, bet šķiet, ka nebiju pelnījusi tik daudz izsmiekla par sevi, savu vecumu un izskatu...Tagad es konkrēti zinu, ja ir sievietes, kam ir vairāk par 40 gadiem, viņām kaut kut kur Eiropā ir jāpierakstās uz eitanāziju. Latvijā tāda pat taksī nevar iekāpt... labi, ja izkāps no tā. Bez jokiem. Tikai no manas personīgās pieredzes. Tas notika 02.02.2019. Kretīns taksists no red....clab aizveda mani tādiem apvidus ceļiem........ Ei, te tā rauj nost visus burtus...... Ej tu nost. Te baigais bandītiu kantoris. Bet lai vai kā, iesniedzu pret jūsu uberkruto  portālu pāris iesniegumu par manu tiesību pārkāpumu. Cik nu  vajag, es varēju nopirkt reklāmu bez jums. Šitādu reklāmu, nezinu, kam vajag..... Jūsu portāls ir reāla sūdu bedre Latvijā . Es jau pabiju policijā un būšu visur, lai sagrautu Jūsu sūdaino portālu.... Tas vairs nav moderni.... Ar mani jokot nevajg, zinu, ka jums nāk ņirgas, Bet    es esmu es,. Es nekad nejokoju. Jums ir basta!!!!!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

JĀ, MAN IR ĻOOOOOOTI GARA bārda, jo tas tagad ir modē.  Īpaši sievietēm!!!!!!!!!!!. Dārgie čaļi! Ar bārdām! Tie, ka te raksta, ka man ir bārda!!!!!! Ha, ha , ha, paskatieties uz sevi spogulĪ~!    Vai tiešām Jums škiet, ka ir dzimusi meitene, kurai būtu jāskūpstās ar jūsu bārdu.

Kas attiecas uz mani. Jā, Latvijā vīriešu priekš manis nav, varu izdrāzt jebkuru, mani .... sory .... tāds vēl nav dzimis un laikam arī nepiedzims.

Jā, man aug apmatojums uz sejas, bet es ar to tieku gala PERFEKTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kas ir dzirdējis par Veru Brežnevu no VIagras... Tas pats. 

Kam patīk dirst, lūdzu, bet tas ko es daru sms darījusi, ir visiem palicis maksimālā atmiņā.

Jo mans vārds ir Elita. 

Un ja kāds mani pieņēma darbā, par mani labākas nebūs nekad.

Jā, man sen nav nav 20 gadu, bet es esmu pati skaistākā..... Nevar dabūt skaistuma karalienes diplomu, ja tev ir makaroni ausīs kā tagad, nevar...Kad atradīšu datoru spec, ielikšu! Klau, te ir tādi datoru  profesionāļi... varbūt varam sarunāt....

Rakstiet, datoru spečuki!!!!!

 

 

.

 

.

 

Ja kādam es biju meita, viņam pat prātā neienāca, ka labākas meitas nebus nekad.

Kad es kādam biju sieva, viņš noalgoja duci slepkavu, lai tikai nepaliktu bez manis, jo es biju visa viņa dzīve, prieks, iztiika, un laime/

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Es beidzot izrēķināju, kas raksta par mani šos nesmukumus. Tie bija klienti, pret kuriem izturējos VISlabāk un to ir ļoti SĀPĪGI apzināties. Raksta tikai jaunie puiši ap 30 gadiem plus mīnus. Viņiem šķiet, ka ja esmu vecāka. man ir iekritusi nelaime apkalpot šādus jauniešus turpat vai par baltu velti. Un izdīca arī. Jo man škita, ka ir tiešām jauki jauni cilvēki. Ak, kā es kļūdījos.... Kolekcionēt manas iespējamās bildes un publicēt tās šajā saitā....  Jā es darīšu visiem zināmu, cik balta bija mana sirds, jā, labi, cilvēkam ir dzimšanas diena, labi, lai top, lai ir par tiem 20 eiro.... Jā, viņš vēlējās seksu uz madrača, masāžu un vēl vienas laimīgas beigas.... Viņš bija jauks simpātisks cilvēks, kuru zināju jau pāris gadus.... bet tas bija tikai tāpēc, ka viņš šķita patiešām jauks un mīļš.....Un tagad šis jaukais mīļais cilvēks raksta un bēdājas, ka neatbildu uz viņa piedāvājumiem darīt laimi viņam par baltu velti.....  Tas ir briesmīgi. Lūk kādā veidā sievietes kļūst nejaukas un pat riebīgas.  Vairs nekādu jauku momentu jūsu dzimšanas vai vārda dienās. Jūs taču pēc tam sāksiet ņaudēt.... Pareizi dara meitenes, kas raksta, ka  nesadarbojas ar jauniem puišiem.  Man patiešām ir žēl, ka tu esi tāds maita un sūds.... Tu zini, kam es to adresēju.....12.10.198.... Tu sevi pazīsi.  Tu esi briesmonis.... KĀ TĀ VAR??????

Ar bomžiem es arī nesadarbojos.

ПОШОЛ НА........

 

Lūdzu atvainot pārējos, kurus iespējams sajaucu....Un vēl, protams ir savādi kungi, kas domā, ka ar mani var izveidot tuvas attiecības. NEKAD! Atbildu visiem - NEKAD! Ja kādam no Jums Jums ir lieki 10 0000 eiro mēnesī, tad ok, varu būt Jūsu beibe, esmu ļoooti gudra, varu visu, nepazīstu vārdu - nevaru, nezinu.... Es varu VISU!  Ar mani nekad nebūs garlaicīgi. Gribētu redzēt, kas uz to pavilksies.......un kādreiz, kad man vairs nebūs ko darīt, nopirkšu jefiņus, kas rakstīs par mani tikai slavas dzieыmas arī šajā debīlajā portālā.  

RAKSTĪS UN KĀ VĒL. Jo tādiem niekiem naudas man pietiek!

Par naudu var visu!!!! Pilnīgi visu! Izņemot mīlestību!   Bet vai tad kādam šajā brīnišķīgajā pasaulē ir vajadzīga mīlestība???? Par to tikai vēl dažreiz dzied, bet patiesībā mīlestība nevienam nav vajadzīga. Visiem ir vajadzīga tikai nauda. Un jauniem puišiem ap 30 plus mīnus un meitenēm arī! Viņi ir patiešām pelnījuši, lai rupji drāztu no rīta līdz vakaram! 

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Palasīju, iepazinos.... nesaprotu, ko Jums atkal visiem vajag. Kas Jums nepatīk? Telpas pie manis - Rīgā NAV  un nevar būt nekā labāka. Duškabīne kopš janvāra - AVANGARDS....  Pašai IQ  AUGSTĀKS NEKĀ VARAT IEDOMĀTIES, ESMU UNIVERSITĀTES MAĢISTRE. Problēma, ka klienti nemāk rīkoties ar duškabīni, tas gan ir fakts.... Ko Jūs te visi cepaties?  Kas jums nepatīk? Izskatās, ka te visi slimi ar depresiju. Jums nepatīk mans vecums? Mani gadi?  Beidziet!  Es izskatos tik labi kā Kima Kardaršjana un vēl labāk, jo nav nekādu plastisku operāciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                        

Tikpat lielas krūtis kā viņai, man gan pašai tas šķiet par daudz, bet....nu mode ir mode... Kuram tagad no jums 50 eiro ir baigā nauda???? Es patiesībā strādāju par kapeikām.  Jā, ciest nevaru jefiņus, kas pierakstās un neatbrauc jeb atbrauc..... sorrry pusstundu agrāk.  Vai 15 minūtes ātrāk. Tagad pasakiet, ko man darīt ar klientu, kurš   ir atbraucis laikā un kurš nezina neko par to, ka Jūs esat jau klāt piemēram 15 minūtes agrāk????? Vai man tagad viņu izmest pa logu  ārā ziemā, vai vēl kā? Sakiet ko darīt ar Jums, ja Jūs atradīsieties šādā situācijā, kur izsviest laukā Jūs????                                                      

Kādi 30 eiro????

kURŠ PAR TO VĒL TE ŅEMSIES?

IDIOTS VAI KĀ???

KĀDI 30 EIRO? 

Varbūt uz Lienes ielas ar kādu uz ielas???????????????????

Kāds Uz 30 eiro idiots uz to cer???? 

 

Vai ar galvu viss ir kārtībā???? Tas bija 2015 gads.  Ja neatbrauci toreiz, kas vainīgs???                          

 2020, gadā cerēt, ka cenas būs kā 2016/2017 gadā? Neesiet naivi.  

Šogad cenas pie manis ir 50 eiro.

Pēc gada tādas tiešām nebūs, tādēļ negaidiet uz brīnumiem!

 

CERĒT, KA BŪŠU TIK PRIECĪGA REDZĒT jŪS KĀ TAD, KAD NEZINĀJU, KO PAR MANI RAKSTĀT, ARĪ IR NAIVI SAPŅOT.

Visu lasu, par visu esmu lietas kursā... Latvija ir maza lauku sile....

Nesapņojiet, ka te varat mani apkakāt kā patīk, es visu čekoju un visu zinu.  Kāda ir Jūsu attieksme pret mani,tāda būs mana attieksme pret jums. Kas atbrauc ar ziediem vai ar šampanieti, nekad nerakstīs šajā formā par mani muļķības.  

Jo esmu viena no labākajām savā profesijā ar pietiekami augstu IQ. Ir skaidrs, ka večiem gudras un ļooooti gurdras sievietes nevajag, Jums tiešām ne pie manis. Ir taču 90% sievietes Rīgā, kurām ir tikai kājstarpe un varbuūt divi pupi...  Kāpēc braukt pie manis, kad ir tādas LIELAS IESPĒJAS????  

īPAŠI VISIEM 26.04.1961 .DZIMUŠAJIEM!!!!                                  

Madrača epopeja bija sen.

Lūdzu neceriet uz to.

Varu, bet tas maksās 300 eiro. Lūdzu, tad speciāli priekš JUMS, DĀRGAIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))

Nauda uz priekšu!  Es varu VISU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man ir maģistra diploms nevis par pupiem, bet par gudru galvu.

Lūdzu!!!!

Labu nakti, kas vēt nav iemiguši!

Ha!

Ha!

HA!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Sveicināti, visi!     atbildu visiem, kas mani nav kādreiz piemānījuši. Tie, kas reiz to izdarīja, pie   manis diez vai atbrauks, jo neatbildu vairs ne...Man ir ierakstīts viss telefonā, kad, kurā dienā un kas neatbrauca.. Tadēļ šajā portālā žēloties vairs nevajag. Pāŗējiem atbildu vienmēr. Kad esmu aizņemta arī neatbildu, jo kam gan patiks masiere, kas nemitīgi atbild uz telefona zvaniem.....

Neatbildu  vecajiem senajiem klientiem, kas patiesībā bija paši mīļākie... jo tie nevar samierināties ar to, ka man  ir citas cenas. Esmu izveidojusi  pašu labāko, ko vien varu iedomāties Rīgā masāžu jomā.... + Bez 50 eiro samaksas nevar būt ne runas un nekādu pusseansu.  

 

Labi, OK! Jums nav laika, gribas kaut ko erotisku, ok! 50 eiro tāpat, uz priekšu!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ja kādam šķiet šausmīgi dārgi, apskatieties sslv. masiera pakalpojumi.... Mani tur neatradīsiet nekad, jo starp tik nekvalitatīva pakalpojuma piedāvājumiem es nespēju reklamēt sevi. Ja Jūs cienat sevi, neizvēlieties pašu lētāko piedāvājumu... var nākties rūgti nožēlot. Šodien es esmu pats labākais, kas ar jums var notikt -  skaista, sexīga, ar pieredzi, konkrēta, bez tieksmēm ierobežot Jūsu brīvību, cena - 50 eiro. Ja vairāk par stundu, tad attiecīgi vairāk cena  -1 stunda trīsdesmit minūtes 80 eiro, divas stundas - 100 eiro. Samaksa vispirms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un jo tuvāk vakaram, jo vairāk erotikas......

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labdien!   Lūdzu izslēdziet šo man izveidoto profilu Šeit Jūsu vietnē. Mana publicititāte ir sasniegusi  maksimālo līmeni. Vairāk es to nevēlos Lūdzu par jebkādiem jautājumiem rakstiet sms 20202908, bet šajā portālā reāli vairs nevēlos palikt, domāju, ka Latvijā vairs nav neviena, kas nezinātu, ka es esmu, paldies Jums par to, bet lūdzu noslēdziet mani ciet. Kas par daudz, tas par skādi..... Ja Jums būs problēmas ar mana profila aizvēršanu, būšu spiesta vērsties tiesībsargājošās iestādēs, jo viss, kas notika ar mani Jūsu portālā bija pilnīgi bez manas ziņas un Jūs to labi zināt.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labdien! Patiešām nebiju domājusi rakstīt vēl kādreiz uz šo Jūsu slepeno saietu.

Bet Jūsu komentāri kārtējo reizi mani pamudināja to darīt.  

Kaut arī esmu izslēgta no visiem legālajiem normālajiem  reklāmas portāliem, jo piedāvāju patiešām labāko, ko var iedomāties Rīgā (bet Latvija un Rīga vēl jo vairāk ir ļoti mazas.......)  un konkurence ir milzīga un tā kā Rīgā viens otru labi  pazīst, man nav nekādu brīnumu, ka esmu bez jebkādiem paskaidrojumiem izslēgta no un reklama.lv arī.  Kad mēģināju ievietot savu lieliski izstrādāto reklāmas web lapu reklama.lv, izslēdza arī no tās....

Es piedāvāju ļoooti labu servisu,  apkalpošanu- kā Turcijā, labākos apstākļus un nevaru iedomāties, ka kāda masiere Rīgā Jums varētu piedāvāt kaut ko labāku. Es praktizēju savā personiskajā dzīvoklī, kaut arī ļoti nelielā, bet savā, tā ir liela atšķirība nekā īrētās telpās. Tādēļ pie manis ir ļoti mājīgi un omulīgi. Manās acīs Jūs nekad neieraudzīsiet spīdam vienīgi eiro naudas zīmes.

Tomēr, ņemot vērā, ka klienti ir ļoti dažādi arī, gadās, ka atbrauc tādi, kas vispār bez naudas, neņemiet ļaunā, ka paprasīšu honorāru vispirms, jo pakalpojumu es sniegšu jebkurā gadījumā, bet nevēlos palikt arī muļķa lomā, kad klients pēkšņi paziņo, ka skaidras naudas nav. Tā arī gadās.

 

Mana telpa, kur veicu masāžas nav nekāds masāžas kabinets, bet ļooooti romantisks masāžas buduārs ar svecēm, spoguļiem un gaismas efektiem.

Esmu arī pati apmeklējusi šeit dažādus masāžu salonus un zinu, ar ko es atšķiros - ar attieksmi, dizainu un profesionalitāti. Esmu sasniegusi tos gadus, kad ar pliku skropstu pamirkšķināšanu vien nepietiks. 

Nenāciet pie manis tie, kas meklē internetā diktētas figūras - respekt\vi - ķermeni ar izņemtām ribām un pilnīgi nobadojušos ķermeni, uzpumpētas lūpas u.t.t. un gultu, pie manis iegūsiet dabisku sievietes ķermeni, kas mīl dzīvi, dzīves priekus un kurai nav žēl tos sniegt arī Jums, es netiesāju nevienu par viņa izvēli, jo ļoti labi zinu, kas ir dzīvot ģimenē, kur romantika un erotika praktiski ir izgaisušas un ir tik nereālas kā antikvāri priekšmeti, ES piedāvāju  vienīgi patiešām labu masāžu, attieksmi, komfortu, servisu un labu garastāvokli un pacentīšos, lai Jūs nepiedzīvotu vilšanos.

Lai arī ko Jūs rakstītu par mani, manu izskatu u.t.t.,  Es pati esmu pilnīgi apmierināta ar savu izskatu un figūru kopumā, jo patiešām agrāk izskatījos reāli sliktāk.

 

Esmu tagad pēdējā laikā bijusi vairākos ceļojumos (tas arī iemesls, kādēļ ne vienmēr biju sazvanāma) un man ir tiesības par to izteikt savu viedokli, esmu redzējusi ceļojumos sievietes daudz jaunākas par sevi, bet kas izskatās DAUDZ,

ĻOOOOTI DAUDZ sliktāk  par mani.

Mani šeit var apķengāt tikai tie, kas ir apmēram 23-25 gadu vecumā un  domā, ka sievietes mūžīgi  ir tikai apmēram viņu gadu diapazonā un tie, kas ir jau precējušies kādu laiku un sievas ir tādas, kās nu ir un vienkārši atliek kost pirkstā, ka ir arī tās kā es - savos brīnišķīgos vienalga cik  gados un ar šarmu. Šo fenomenu es esmu mantojusi no savas vecmāmiņas. Viņai bija tonna pielūdzēju līdz kapa malai. Viņa bija izsmalcināta un  vienmēr ļoti glīta pat savos 95 gados, kad nomira.

Kad biju Turcijā 18-20 gadīgs puisis bija apņēmīgi iekarsis doties man līdzi uz manu viesnīcas numuru uz karstām pēdām.... Nu ko lai es saku. Šeit Latvijā mums maz ir saules un varbūt arī tas ir iemesls, kādēļ vīriešiem  sagādā prieku liet netīras samazgas uz sievietēm, kas viņiem ir centušās sagādāt kaut vismaz cik prieka mirkļu.

 

Kas attiecas uz cenām, tad to noteicēja neesmu es. Tādas cenas, kādas bija iespējamas pirms gadiem 2-3, šodien nav reālas. Lai arī kā es vēlētos, es nevaru Jūs apkalpot par cenām, kādas bija pirms 3 gadiem, es atsakos no visiem iepriekšējo gadu klientiem, kuriem šķiet, ka pakalpojums konkrēti VIŅIEM maksās šodien tikpat kā pirms 3 gadiem. Tas nav reāli. Es neesmu LABDARĪBAS IESTĀDE UN kaut kāds babulis, kurš Jūs apkalpos par 30 eiro. Ja Jūsu budžetā nav 50 eiro, man zvanīt Jums nav vispār nekādas jēgas.

Mans aktīvais telefons joprojām ir 20202908, 

Kvalitatīva klasiskā masāža uz normāla masāžas galda ar vienām laimīgām beigām 50 eiro, ar diviem laimīgiem nobeigumiem 60 eiro. Pieņemu no 11.00-20.00.

Visiem veiksmi!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Mīļie draugi, jūs neviens nezināt , kas es esmu un kādi ir mani sapņi. Vispār,ja  godīgi es nevienam neiesaku tuvoties man tik tuvu, lai dzīvotu kopā ar mani. Bet tie cilvēki, kurus mīlēju es, viņi nekad nezināja, kas ir savilkušās debesis. kas ir problēmas dzīvē,jo es atrisināju visu.

Tie, kas nezina, kas es esmu, es esmu PATI LABĀKĀ..   man ir dots tāds vārds,kuru man nav tiesību pievilt. Lūdzu puišus līdz 36 gadiem, lūdzu nezvaniet man.     Ko lai es vēl jums saku? Es drīz    braucu  prom uz man ir viena vienīga vēlēšanas - nekad neatgriezties pie jums. Jūs mani jau tik daudz esat apķengājuši, ka   reāli, negribas atgriiiezties šajā zaņķī... Ir taču tika daudz jaunu un perspektīvu meiteņu.....

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labvakar! Šodien tāds jauks brīnišķīgs Ziemassvētku vakars un jaunā  gada gaidas. Es vēlos visiem novēlēt skaistus un siltus šos brīnišķīgos svētkus, aizmirst visu slikto, kas bijis šajā gadā. Nākamais gads noteikti būs skaistāks un jaukāks, noteikti! Es ceru, ka ir šī ir mana  viena no pēdējām viesošanās reizēm šeit. Vecajā gadā vēl drīkst, jaunajā man vienkārši nav vairs pat intereses. Man ir pilnīgi jaunas idejas un.t.t.   Jo vairāk jūs rakstīsiet par mani šeit, jo mazāk man būs vēlēšanās atbildēt uz zvaniem.  Bet nekad nav ļaunuma bez labuma. Man dzīvē ir tikai viena problēma - ar cilvēkiem, kuri pilnīgas nejaušības sakarā mani ir radījuši šajā pasaulē. Pats pēdējais strīds, kurā saplīsa pilnīgi viss, tas notika oktobrī, viņi man pārmeta, ka es šajā dzīvē vispār neesmu nekas  un arī manas meitas nekas nebūs.          

     

Jūs, paši to nesaprazdami, esat mani izveidojuši par erotiskās masāžas zvaigzni šeit Latvijā, par ko tagad  esmu pat pateicīga, kaut arī tas mani tikai apbēdināja. Es pavisam nesen pāris stundas atpakaļ noskatījos video par vistām, kuras tiek audzētas nebrīvē, par viņu dzīves apstākļiem. Tas ir totāls ārprāts, es vairs nespēju ēst šodien. Un izskatās, ka arī rīt un turpmāk.... Taču ziniet, kas pats bēdīgākais, ka līdzīgos apstākļos pagāja visa mana bērnība. Es dzīvoju sprostā, tiku sista no manu radītāju puses, man tika sasists rokaspulkstenis, pret manu gribu griezti mati frizētavās, kur no manas radītājas bēga prom visas frizieres. Frizieres šausminājās un iebilda viņai, vai jūs neredzat, cik jūsu meitai skaisti mati, bet mana radītāja pieprasīja sūdzību grāmatu un galu galā friziere   mani apcirpa kā tādu Balticoooovo vistu....kurām ne spalvu, nekā.

 

Man bērnība ir pagājusi kā vāciešu koncentrācijas nometnē, es nekad nezināju, kā beigsies man vakars- vai mani sitīs vai ne.  Ja es dzīvotu laukos nevis Rīgā, mani sen jau būtu nosituši. Es ļoti daudz ko jau vairs neatceros un tas ir labi, bet es jums patiešām sniedzu to, ko nekad pati neesmu saņēmusi - maigumu un labsirdību- laikam  tas izklausās komiski, cilvēks, kurš nezina, kas ir maigi pieskārieni, sniedz jums jauku erotisku masāžu.

 

BET šeit bija dažādi jauki komentāri, un pats labākas bija kaut kur sākumā, kur viens rakstīja, ka tādu kā mani par sievu neņemtu. Šis bija LABS komentārs. Es nevienam sevi neuzspiežu un mana karstākā vēlēšanās ir, lai jaunajā gadā jūs mani vairs neatrastu.  Paldies visiem, kas man palīdzēja tad, kad bija patiešām grūti.

Pasaule nav tikai Latvija, bez Latvijas ir ĻOTI daudz brīnišķīgu vietu un arī cilvēku, bet jūs šeit tikai par seksu.

Atbilde tam, kas interesējās, kad beidzot es nonākšu prostitūtu sarakstā - atbildu - es NEKAD nenonākšu prostitūtu sarakstā, jo seksu nekad neesmu piedāvājusi un nekad to netaisos darīt. Vai tad tiešām to jau nav par daudz, apskatieties . relaksējošā masāža - gaišmataina sieviete plus 50 g. ap 2 m augumā melnās zeķēs,  kam ar to ir par maz, lūdzu Jūrmala arī rullē... Citas arī, jau pēc apģērba varat spriest, kas jūs sagaida. Mani noteikti par sievu nevar ņemt. :)   Latvijā.            Un ja godīgi, kādam kļūt par sievu nav mans mēŗķis dzīvē. Es zinu, ko nozīmē būt par sievu. Apmēram tas pats kā Balticovo vistu.... Lai jums veicas!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Dārgais Jaukais 28!

Tur jau tā lieta, ka man nav gluži vienalga, kas ir mans klients. Ir teiciens - neberiet cūkām pērles, viņām vienalga ko apēst..... Saproti? Neraksti man un par mani  neko, ja neesi  bijis pie manis un neesi bijis vispār nekur. Ja Tu dzīvo ar vienīgo godīgo meiteni, sargeņgeli, tad jābrīnās, ko Tu dari šeit????????    Par klientu plūsmu es nesūdzos, būtu pavisam labi, ja man pietiktu spēka apkalpot visus..Diemžēl spēku ir tik, cik ir, tādēļ jau braucu uz Āfriku pēc Saules....Man vienalga, cik grādu - 20 vai +20, galvenais, lai būtus saule, bet saules mums te reāli ir par maz....

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labvakar! Es nekur neesmu iespiesta kaut kur stūrī, vai izmisumā, kaut arī Jums tā varētu likties, jo esmu blondīne. Man bija reāli izmisums, kad pazaudēju savu mīļoto vīrieti. Tas bija briesmīgi. Tas bija šausmīgs pārsteigums.....Es ļoti labi saprotu, kā jūtas šobrīd Elīna Maligina. Tas ir murgs....Man neviens no mana vīrieša bērniem, biznesa partneriem vai radiem nespēja atņemt NEKO, laikam tomēr juristes zināšanas nospēlēja savu lomu..... Man viss bija atstrādāts tā, ka NEVIENS TOTĀLI neko man nevarēja atņemt, kaut arī mēģināja un ļoooooti brutālā veidā Tas bija skarbs laiks, kad no VISĀM PUSĒM man visi mēģināja atņemt VISU, uz ko prāts nesas.  

Šodien man ir pietiekami daudz ambiciozu ideju un plānu tikai pašai uz sevi. Blondīnes nav pašas dumjākās sievietes. Jauno gadu es sagaidīšu Āfrikā un no jaunā gada  pēc atgriešanās no ceļojuma man būs sava mājas lapa.  Tās ir ļooooti lielas un konkrētas izmaksas parastai ierindas masierei, bet es vairs nekad nebūšu atkarīga no kaut kāda .lv. Šovakar apskatījos sludinājumus par masāžām .lv, esmu laimīga, ka man vairs nekad nebūs jāreklamējas tik lētā un perversā sludinājumu portālā.  Apskatījos arī savas web lapas dizainu, - teikšu, ka es neko labāku nevarēju savā dzīvē vēlēties - ārkārtīgi eleganti, vienkārši, konkrēti  un skaisti. Abas bildes manas un tikai.  Es nekad neesmu likusi svešas bildes. Vai tad kādam vēl ir šaubas, ko viņas piedāvā? Vai tiešām ir, kas brauc uz masāžām pie tādām sievietēm? Pie tik reāli nesmukām - bez stila un jebkādas elegances  un pie tādiem begemotiem un tik tuklām sievietēm???  Pāris jaunās, kas tur ir, iet  reāli uz izķeršanu....Jēzus kur tu esi? Un šeit vēl mani kritizē par manu figūru??? Salīdzinot ar viņām es esmu modele... Biju atstājusi vienu kleitu sev par piemiņu no "tiem laikiem"  bet es tajā ielienu arī šodien!!!!!!.... ......Labi, es saprotu, ka gaumes ir dažādas, bet ja es būtu vīrietis, sorry, man tur nebūtu, ko meklēt, reāli.  Manas cenas ir tikai mazliet augstākas kā pie šīm masierēm, taču cik skaista ir mana masāžas istaba, tā pašai priekš manis tā ir paradīze. Es nezinu, vai paradīze kaut kur eksistē, bet manā masāžas istabiņā tā noteikti ir! Un es pati arī esmu lieliska sieviete visās nozīmēs , sakiet, ko vien gribat!  Es neko te neraklamēju, bet man tāpat kā jebkuram no Jums, kungi, IR TIESĪBAS IZTEIKT SAVU VIEDOKLII. Un vēlos, lai Jūs zinātu, ka es vienmēr turu roku uz pulsa... Kā nekā pēc horoskopa es esmu Auna sieviete un tā ir supersieviete! Labu nakti!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labvakar! Skatos un priecājos, cik  daudz ATKAL saradušies jaunu komentāru par mani. Es gan patiesi vēlētos, ka tie kādreiz beigtos. Lasīt to visu ir jābūt ļoti lielai drosmei un un es beidzot saņēmos to izdarīt.  Viss, ko es jebkad esmu darījusi un daru savā dzīvē, ir ar vislielāko atbildību. Es patiešām esmu izgājusi ļoti daudzus masāžu kursus, bet es iesāku to darīt, lai darītu laimīgu manu vienīgo mīļoto vīrieti. Lūk, tāda bija man mīlestība, bet diemžēl tā sanāca, ka viņš pēkšņi nomira 2015.gada janvārī. Kad es ar viņu iepazinos, viņš bija vīrietis bez vārda, bez naudas un bez jebkāda statusa dzīvē. Taču viņš nomira kā sabiedrībā ļoti populārs cilvēks un  mūsu attiecības ilga kopš 2001.gada.  Ja kādam ir ļoti liela interese par to,kas viņš bija, internetā ir diemžel ir informācija par tajā laikā mirušajiem Latvijā.  Es biju viņa mūza un  sieviete, kas ticēja visam, ko viņš darīja.  Esmu personīgi esmu rokojusies qan ar Vairu Vīķi Freibergu, gan ar Andri Bērziņu un citiem ļoooooti ietekmīgiem personāžiem tā laika dzīvē, jo kopā ar manu vīrieti tā bija ikdienišķa parādība, es apgrozījos tikai ļoti konkrētos pasākumos, apceļoju daudz valstis, bet pasaule ir milzīga un es vēl daudz kur neesmu bijusi. Kopš tiem laikiem man ir palicis ļoooti daudz vakarkleitu, kuras es tā arī neesmu paspējusi uzvilkt un nekad nevienā pasākumā vai valstī man nebija pārmetumu par figūru vai tml, gluži otrādi - visur es saņēmu komplimentus par savu izskatu. Visiem tiem, kas mani šeit apspriež un ļoti gudri kritizē par maniem gadiem, figūru u.t.t., Jums pat sapņos nav rādījies, kādu sievieti Jūs kritizējat.... Es neesmu viena no tām..... Cik grāmatas Jūs paši esat izlasījuši savā dzīvē? Sorry man šķiet, ka nevienu. Ko Jūs man varētu pārmest par izglītību? Esmu maģistrs jurisprudencē kopš 1999.gada........Es veicu masāžas tikai tādēļ, ka biju nokļuvusi pēkšņā bezizejas situācijā, bet nedomājiet, ka tas būs vienmēr.

Mana figūra ir brīnišķīga, svars ir ideāls un mans izskats ir vispār ļoti labs. Mani var kritizēt tikai tie vīrieši, kuriem sievas ir kā ledusskapis, virs 90 kG un kuriem vairs nespīd pamainīt šo opciju, bet pie manis ir viss ir skaisti -apartamenti, arī es pati esmu ekskluzīva sieviete nevis kaut kāds skuķis no provinces īrētās telpās, tādēļ cenas ir šādas -  elegantas sievietes masāža līdz 50 min. ar 1 nobeigumu - 40 eiro, līdz 60 min.ar 2 nobeigumiem - 50 eiro, masāža līdz 75 min. ar 2 nobeigumiem - 60 eiro. Ekskluzīvai sievietei atbilst ekskuzīvas cenas. Gribat lētak, lūdzu, bet ne pie manis, nekādu pusmasāžzu un nekādu  pusseansu. Neizbraucu arī. Esmu Sieviete  ar raksturu. Kam nav bailes, 20202908 , samaksa pirms seansa. Pie manis nemūžam netiks tie, kas ir sarunājuši masāžu un nav atbraukuši un nav uzskatījuši par vajadzīgu mani par to pabrīdināt. Tās ir tukšas runas, ka es neatbildu. Es neatbildu tiešām tiem, kas reiz mani ir piemānījuši, jo visi ir iekļauti MELNAJĀ sarakstā un arī  brīžos, kad strādāju. Bučas visiem!!!!!!!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labdien, mani dārgie draugi!

 

Ir tā, ka visu šo  2017. gadu man bija problēmas ievietot sludinājumus, tie tika dzēsti, tādēļ arī mainīju telefona numurus, cita iemesla nav.  

Šarms un patiess dabisks skaistums te netiek atbalstīts. Totālas padauzas visdebīlākajos veidos tiek atbalstītas.

Nekāda maita neesmu. Ar prieku daru to, ko es daru un ko es māku, nedomāju, ka ir vēl kāda labāka, jo es to nedaru tikai un  vienīgi naudas dēļ.

Esmu viena, vīra vai mīlākā man nav.

Ne jau tādēl, ka neviens uz mani neskatās, tikai tādēl, ka tāds, kāds man bija, pasaulē vairs neeksistē un ar idiotiem man vienkārši nav pa ceļam turpmākajai dzīvei.

ir reāli strādā mafija. 

Tā darbojas arī te, jo zem mana profila tiek ievietotas kaut kādu svešu sieviešu bildes, kurām laikam nav klientu un ir nolēmušas pareklamēties zem mana profila!!!!! 

MANAS ĪSTĀS FOTO VARAT APLŪKOT FACEBOOK, AMBEIRA LEE, šeit ir totals BLEFS, TĀ NEESMU ES VISPĀR. Šis bildes pieder tām masierēm, kuras savu darbu neprot, nemīl un galīgi neko nejēdz.. Vai arī izskatās tik sūdīgi, ka ir jāslēpjās zem mana profila.

 

Man ir vienas  no dārgākajām masāžam Rīgā  (40 eiro) un tās būs vēl dārgākas, jo katru dienu, mēnesi es pilnveidojos un iegūstu jaunas prasme un rūpējos gan par savu ķermeni, gan par savu prātu, ko gan nevaru pateikt par šīm kundzēm, kas mēģina reklamēties zem mana vārda.

Pietuvinātas personas pat šeit zem mana profila izvieto absolūti FALŠAS  sieviešu bildes. Man vienmēr ir bijušas tikai smukas, elegantas bildes, bet tādas neatbilst. . nosacījumiem

Nu paskatieties, kādas biildes ir tur, vai Jūs gribēsiet atstāt savu naudu pie tādām masierēm. Sorry.

Es nezinu, cik vajag spaiņus alkohola izdzert vīrietim, lai aizbrauktu uz Jūrmalu, uz Majoriem, bet šī kundzīte rullē, tāpat kā šī blondā  piecdesmitgadīogā zeķturos.  Viņas abas reāli ATBILST NOSACĪJUMIEM.

Man nekad nebija tik primitīvu un tizlu foto.

Un vienmēr esmu tikusi dzēsta .

Tāpēc arī tagad manus sludinājumus varat atrast tkaii intim .lv.  Manas citas jaunākās bildes varat atrast faceebok. Ambeira Lee.

Ja kādu no Jums interesē tikšanās ar patiešām izglītotu un šarmantu sievieti uz profesionālu  masāžu ar erotiskiem elementiem, bez krūšu u.c.implantiem, bet dabīgām krūtīm, mans tel,.Nr.20202908., nebūsiet vīlies.

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
Дорогие друзья!

Пользователь опубликовал неправельную фото девушки .

На этой ФОТО не Я  !!!!!!!!!!!

Если вы хотите, чтобы видеть меня, я призываю в Facebook. Я Ambeira Lее. Здесь есть мои реальные фотографии.

Я делаю прекрасно массажи.

Правда, я не буду ломать кости . Я предлагаю нежность, женственность на высшем уровне понимания.

Массаж, конечно, это дело вкуса.

Я изучила широкий спектр массаж школ массажа.

Теперь я могу предложить массаж для людей с любым весом, я приобрела отличную профессиональную массажную кушетку.

Дивана нет  и не будет.

Но для меня, всегда будет чашка чая или кофе по Bашему желанию в неторопливой романтической атмосфере.

Я сжду от 40 евро за сеанс около часа без спешки ...

Ambeira Lee

20131568

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labdien!

 

 

 

Dārgie draugi!

Kāds lietotājs ir ievietojis pavisam svešas meitenes bildi.

Tā, kas bildē NEESMU ES!!!!!!!!!!!

 

Ja vēlaties redzēt mani, aicinu uz FACEBOOK. Esmu tajā Ambeira Lee. Lūk, tur manas īstas bildes.

Masēt es protu LIELISKI.

Tiesa, nevienam nelaužu kaulus un to nedarīšu. Piedāvāju maigumu, sievišķību visaugstākajā pakāpē, sapratni.

Masāža, protams, tā ir gaumes lieta.

Esmu mācījusies masāžas visdažādākajās masāžu skolās.

Tagad varu piedāvāt masāžas cilvēkiem ar JEBKURU SVARU, esmu iegādājusies lielisku PROFESIONĀLU masāžas kušeti.

Dīvāna  nav un arī nebūs.

Taču pie manis vienmēr būs tējas vai kafijas tasīte pēc Jūsu vēlēšanās un nesteidzīga romantiska atmosfēra.

No Jums gaidu 40 eiro par seansu aptuveni stundas + garumā.

 

Ambeira Lee

20131568

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.