Tā kā forumā neatradu atsauksmes par šo masierīti, nolēmu padalīties pieredzē.
Atrodas Siguldā, centrā pie Maxima.
Sākšu ar plusiem:
+ Bilde ļoti līdzīga viņas augumam, krūtis milzīgas, sieviete ir masīva, bet ne resna
+ Dzīvoklis kārtīgs, tīrs, remontēts, normāla duša un tīrs dvielis
+ piedāvā arī paspēlēties ap viņu ar viņas mantiņām
+ Var pieskarties
+ labs tittyfuck
Mīnusi:
- nauda vispirms, kas jau man raisīja aizdomas ka kvalitāte varētu pieklibot
- Vistreknākais mīnuss ir tas ka viss notiek uz masāžas galda, kuru ieraugot manas šaubas par kvalitāti vēl vairāk pastiprinājās (bet tā kā to ieraudzīju tikai pēc dušas, īsti atpakaļceļa vairs nebija)
- masāža viduvēja, nezinu, kas viņai pa diplomiem, bet ir bijušas krietni labākas
- Vienīgā erotika - vulgāri izteicieni kas man pilnīgi likās nepieņemami
- masāža 30 min, tad apmet apkārt parāda savu vāveri, un ķeras pie daikta un pati tajā laikā ar otru roku paspēlējas ar sevi lai paātrinātu šāvienu, tiklīdz notiek šāviens, nepaiet ne piecas sekundes, kā tevi dzen jau uz dušu.
- kaisles nekādas
- Skāde 60 eur, max uz 30,- velk.
Rezumē: 99%, ka šo būtni vairs neapciemošu, ķermenis viņai labs, bet erotikas un kaisles nekādas, viss notiek mehāniski.
Pēc kādiem atslēgas vārdiem šīs darbones forumā var atrast?
Šodien viņām uzzvanīju! Cena 50,- Eur \h, masējot 4 rocīgi seksīgās kleitiņās un neko neatkailina, cik sapratu, nekādas erotikas un beigās pliks hj. Nolēmu nebraukt.
Ierakstīts
Tā kā forumā neatradu atsauksmes par šo masierīti, nolēmu padalīties pieredzē.
Atrodas Siguldā, centrā pie Maxima.
Sākšu ar plusiem:
+ Bilde ļoti līdzīga viņas augumam, krūtis milzīgas, sieviete ir masīva, bet ne resna
+ Dzīvoklis kārtīgs, tīrs, remontēts, normāla duša un tīrs dvielis
+ piedāvā arī paspēlēties ap viņu ar viņas mantiņām
+ Var pieskarties
+ labs tittyfuck
Mīnusi:
- nauda vispirms, kas jau man raisīja aizdomas ka kvalitāte varētu pieklibot
- Vistreknākais mīnuss ir tas ka viss notiek uz masāžas galda, kuru ieraugot manas šaubas par kvalitāti vēl vairāk pastiprinājās (bet tā kā to ieraudzīju tikai pēc dušas, īsti atpakaļceļa vairs nebija)
- masāža viduvēja, nezinu, kas viņai pa diplomiem, bet ir bijušas krietni labākas
- Vienīgā erotika - vulgāri izteicieni kas man pilnīgi likās nepieņemami
- masāža 30 min, tad apmet apkārt parāda savu vāveri, un ķeras pie daikta un pati tajā laikā ar otru roku paspēlējas ar sevi lai paātrinātu šāvienu, tiklīdz notiek šāviens, nepaiet ne piecas sekundes, kā tevi dzen jau uz dušu.
- kaisles nekādas
- Skāde 60 eur, max uz 30,- velk.
Rezumē: 99%, ka šo būtni vairs neapciemošu, ķermenis viņai labs, bet erotikas un kaisles nekādas, viss notiek mehāniski.