Takā šur tur ir pabūts, ir pienācis laiks arī man atstāt kādu atsauksmi, ne tikai lasīt:
Uznāca vēlme pēc masāžas ar nobeigumu, tad nu uzsāku meklējumus. Stundas laikā, īsti neko prātīgu neatradu, un jau braucot mājās iegāju gribu.lv, a tur jauns sludinājums. Nedomājot zvans, ir brīva, braucam. Tad nu nonācu Prūšu ielas mājā. Sagaida jauna meitene augstapēžu kurpēs un masieres halātā. Meitene nebija manā gaumē, bet par nesmuku nenosauksi, pupi mazi, spici. Viss, kā parasti - ienākam, duša, uz gultu. Kā jau zināms, šajā mājā ar iekārtojumu viss ok, duša ok, dvieli iedeva tīru, māja kārtīga.
Tad sākās masāža: mugura - kājas(guļot uz vēdera). Masāža bija patīkama, gan spēcīga, gan maiga, gan erotiska. Pamasēja arī ar ķermeni, krūtīm. Manā uztverē, pietrūka eļļa, pie šāda tipa masāžas, noteikti gribējās lielāku slīdamību(salīdzinājumā - pie Džolijas daudz foršāk). Griežameis otrādi - standarta masāža ar erotiskiem elementiem, ķermeni - viss ok, nav ko piebilst(izņemot mazo eļļas trūkumu). Ļāva sevi aiztikt, pa lielam visur, sākumā gan muka, kad mēģināju tikt zem biksītēm. Tad jau tikām līdz HJ, kad iebraucu ar roku zem biksītēm, tad jau viņa pieslēdzās aktīvāk, un diezgan ātri mani nobeidza. Par attieksmi varu pateikti, ka meitnēs centās un bija patīkami. Likās, ka pati arī izbaudīja procesu un viņai patika, tas ko viņa darīja. Skāde - 50e.
Par vērtējumiem: 7/10 Masāža (pietrūka tomēr eļļa erotikas daļā) 7/10 Meitēns (nav gluži manā gaumē, iespējams lielākas krūtis krietni paceltu vērtējumu) 8/10 Dzīvoklis 9/10 Attieksme
Looooooti specifisks piedzivojums - bet izmeginat noteikti ir verts, ja apnikusas jaunas skaistules un gribas asakas izjutas Tvirtums +/-, bj +/-.....tur viss ir +/- un loti daudz plapasanas par indijas tematiku.
Paldies, pierunāji. Mēģināšu es savu laimi šovakar
Ierakstīts
Svarīgāks jautājums, kāpēc nav sazvanāma...