Ļoti labi jārunā vai ļoti labi jāmaksā, lai varētu kaut vai 1:1 ar visādiem rīkiem, arī ne brutālā tipa, bet parastā tipa spēles uz meitenes paprovēt? Un kura uz ko tādu parakstītos?
Es laikam dzīvoju ļoti samaitātā un fetišu pilnā pasaulē, kurā cilvēkiem tas nešķiet nekas nereāls.
Pirms seksa taču par visu vienojas, atrunā robežas un vēlmes. Meitenei šādās spēlēs ir galavārds un par viņas drošību tiek gādāts visu laiku.
Protams, to nevar darīt ar pirmo pretīmnācēju, bet tie, kuri saprot kaut ko no bdsm tēmas skatās uz šo visu citādāk un saprot viens otru.
Tikai kādam jāuzņemas organizēšana. Un pēc manas pieredze tādos pasākumos ierodas tikai vīrieši un dažas sievietes jau pieklājīgā vecumā.
Latvija ir pārāk maza, lai sarīkotu normālu ballīti un nebaidītos, ka savu klasesbiedru vai skolotāju nesatiktu.
arī man ir interese par shaadu masaazu sievietei kaa davanu. Ja ir kontakti luugums padaliities. Masieris var buut viirietis vai Sieviete un arii paris, bet luugums lai tieshaam buutu masieri ar pieredzi
arī man ir interese par shaadu masaazu sievietei kaa davanu. Ja ir kontakti luugums padaliities. Masieris var buut viirietis vai Sieviete un arii paris, bet luugums lai tieshaam buutu masieri ar pieredzi
Gribās arī sievai piedzīvojumu sagādāt, bet, ja tas nav profesionālis ar pieredzi, tad nav vērts pat sākt
Un tiešām, līdz orgasmam nav obligāti jānoved, ir jāiededz dzirkstelīte un jāklausa, ja kaut kas sievietei nepatīk vai tieši otrādāk -- patīk.
Man šobrīd ir pieejami daži sakarīgi piedāvājumi no vīriešiem, kuri ir profesionāli masieri. Un piedāvā pieņemt kā pēdējo klientu vai ārpus darba laika, tāpēc ja tev ir interese par masieriem vīriešiem, tad PM.
Bet sekss laikam nav piedāvājumā. Lai gan visu jau var sarunāt, ja ir īstais noskaņojums.
Ierakstīts
Sievietes tādas nav, tāpēc arī gribētu atrast biseksuālu masieri, kura šai lietai pieietu ar azartu.