Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vikkyhabiby 28, 25595551
Ierakstīts

Ta ir 90% sievietēm pēc bērna zīdīšanas, daba prasa upurus.  Celulīts arī daudzas nesaudzē. Bet šeit nav tik traki un pārējais ir līmenī, tā kā var pievērt acis uz dažiem sīkumiem:) Un nav jau nekādas alternatīvas masāžas tirgū. Pirms gadiem 10-15 bija ļoti daudz masāžas ar jaunām LV meitenēm un dažādām opcijām, bet tagad viss pazudis, masažņiki aizklapēti. 

Massaz (38) 269679** Pļavnieki
Ierakstīts

Netīšām atradu 2010.gada atsauksmi no Zonda, atļaušos nopublicēt sakarā ar noilgumu :)

Jāsaka gan, ka pats pie viņas biju vēl senāk, kad pieņēma centrā.

Veel viena masaazhiste, pareizaak sakot vinja ir divas, kas jau kaadu laiku sludinas kaa super masaazha bez sex utt, ka maksaa dorogo utml.Kadreiz arii nopikjoju par sho joku 30Ls (pzd:(  tagad jau redzu ka to pashu dod pa 20Ls:))

Isumaa biju pie foto redzamaas Natas, dzivoklis pljavniekos, izskataas ka varbuut pat dziivo tur, dzivoklis eiro remonts.Pati it kaa normala ap 30, seja so so, pupi palieli, attieksme o.k. bet nu mani reali izbesija ka pat stringus nenovilka, neko aiztikt nevar, knapi pupus izspaidiiju, karoche profesionaala drochiitaja bljin...nah otro reizi ne par ko neietu...besii araa, ja jau raxta ka masazh katorij nezabudesh, man arii sexu nevajag, bet beigaas kaut kaada drochiishanas mashiina.....

nata37.jpg

Ā, un toreiz viņai jau bija gandrīz 40 gadi..sludinājās -10 gadi:)

Agnese 21,27149954
Ierakstīts

Izmisuma spiests, pabiju pie šīs masieres. Tagad pārcēlusies uz Ziepniekkalnu, prasa 45EUR. Dzīvoklis smird pēc kaķa urīna. Masāža 6/10, pārējais galīgi 0.

Nauda uz priekšu, kas jau ir rādītājs, ka nekas labs nebūs. Pieskarties nedrīkst, erotika 1/10. Šādas šmaras vajag ignorēt, lai mainās. Vai nu masē pa 15EUR bez erotikas, vai arī beidz čakarēt cilvēkus.

Ļuba No Ss 25293541
Ierakstīts

Jā, lieta iet uz slikto pusi, pirms gadiem 5 pa 20Ls varēja normālu masāžu ar visu nobeigumu dabūt, un pie veiksmes arī sex. Un pats galvenais, ka meitenes bija jaunas:)

Man šķiet, ka šobrīd pieprasījums ir baigi palielinājies, un tiklīdz kāda jauna meiča sāķ biznesu, viņu gāž apkārt, līdz ar to var prasīt naudiņu un njehuja nedarīt!

Kads Ko Var Pateikt Par So No Sss.lv
Ierakstīts

Biju pie viņas kādus pāris gadus atpakaļ. Manā klātbūtnē aizdzina vīru ar bēbi uz citu dzīvokli, es jau šokā, bet nu domāju, pohuj, palikšu. Masāža pilnīgi nekāda 10-15 min. Sāka masēt ķipa prostatu, spaidīt kaut kur zem kules;) Es saku, ka man nepatīkami, par stipru, šī saka, ka neesmu normāls, visiem patīkot. Par nobeigumu ar kaut ko sāka čīkstēt, ka netaisot. Karoče piecēlos un pasūtīju viņu nah ar visu masāžu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.