Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Agnese 21,27149954
Ierakstīts

Izmisuma spiests, pabiju pie šīs masieres. Tagad pārcēlusies uz Ziepniekkalnu, prasa 45EUR. Dzīvoklis smird pēc kaķa urīna. Masāža 6/10, pārējais galīgi 0.

Nauda uz priekšu, kas jau ir rādītājs, ka nekas labs nebūs. Pieskarties nedrīkst, erotika 1/10. Šādas šmaras vajag ignorēt, lai mainās. Vai nu masē pa 15EUR bez erotikas, vai arī beidz čakarēt cilvēkus.

Ļuba No Ss 25293541
Ierakstīts

Jā, lieta iet uz slikto pusi, pirms gadiem 5 pa 20Ls varēja normālu masāžu ar visu nobeigumu dabūt, un pie veiksmes arī sex. Un pats galvenais, ka meitenes bija jaunas:)

Man šķiet, ka šobrīd pieprasījums ir baigi palielinājies, un tiklīdz kāda jauna meiča sāķ biznesu, viņu gāž apkārt, līdz ar to var prasīt naudiņu un njehuja nedarīt!

Kads Ko Var Pateikt Par So No Sss.lv
Ierakstīts

Biju pie viņas kādus pāris gadus atpakaļ. Manā klātbūtnē aizdzina vīru ar bēbi uz citu dzīvokli, es jau šokā, bet nu domāju, pohuj, palikšu. Masāža pilnīgi nekāda 10-15 min. Sāka masēt ķipa prostatu, spaidīt kaut kur zem kules;) Es saku, ka man nepatīkami, par stipru, šī saka, ka neesmu normāls, visiem patīkot. Par nobeigumu ar kaut ko sāka čīkstēt, ka netaisot. Karoče piecēlos un pasūtīju viņu nah ar visu masāžu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.