Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bolderāja, Jeb Šausmas Gobu Ielā
Ierakstīts

esmu jau reģistrējies te pasen, bet komentāru rakstīt iedrošinos pirmo reizi.

Pagājušogad vēlu rudenī biju aizbraucis pie viena Karlsonam līdzīga radījuma Gobu ielas rajonā, tovakar biju ilgi domājis, kur braukt, kamēr šī palika vienīgā, kuru vēl varēja uz to brīdi sazvanīt. Tomēr, morālā trauma bija tik smaga, ka tikai tagad varu mēģināt aprakstīt tās cēloņus, joprojām baidos iet pie psihoanalītyiķa, lai tas arī nenobruktu līdz ar mani.

Tātad, nolieku auto pāris mājas tālāk, aizstaigāju līdz piectstāvenei, durvis atver tas pats bildē redzētais karlsona ģīmis, rudi brūniem sprogainiem īsiem matiem, bišķi ārprātīgs skatiens, bet iekšējās bremzes kaut kā izdodas apspiest. Uzreiz palūdz nolikt uz galdiņa 40 par masāžu, aiztriec uz dušu, iznākot no dušas, uzsāk pētīt manu rumpi, vai nav manāmas kādas pumpas vai ēdes. neko neatrodot, karlsons nomierinās, liek apgulties uz kušetes, tad metas pētīt kāju pirkstu starpas, visu laiku kaut ko nervozi tarkšķot par bailēm no aplipšanas. savā ziņā tas pat kaut kur nomierina, jo rada iespaidu par rūpēm par veelību. tad šī piebilst, ka krāna raustīšana nav cenā, ja to grib, tad vēl 20, kas arī tiek uzreiz izsniegti. sākas muguras glaudīšana, tāda pavirša, tad kāju glaudīšana, šī tādā pavecā peņuārā un flaneļa apakšbiksēs, kuras kategoriski atsakās vilkt nost. Tā kā es jau pusi dienas iesilis, beigās izdodas šo arī apgrābstīt, bet izpildījums ir tik virspusējs, ka desa pieauguma vietā sarāvās līdz pelmeņa izmēram, un uz brīdi, kad izdevās apgriezties uz muguruas, pelmenis vispār vairs nav atrodams. Seko pelmeņa pavirša paspaidīšana, bet tas neatdzīvojās, neraugoties uz flaneļa apakšbiksēs sataustītajā caurumā iebāztajiem pirkstiem, kā rezultātā ar otru roku kaut kā nodzenāju ādu un steidzīgi bēgu prom no tās vietas. Morālā trauma bija tik smaga, ka kopš tā laika neesmu bijis ne uz vienu masažņiku

Atvainojiet, ja par garu sarakstīju, bet vismaz atviegloju sirdsapziņu, ja atradīšu šās bildi vai sludinājumu, rakstu papildināšu.  

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.