Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Erotiskas Masazas Cienitajus Netraucet!
Ierakstīts

Paldies, Tu esi īsts draugs, upurēji savu laiku, naudu un vēl tikumu lai mēs visi zinātu ka šitās vārdā nenosauktās šmaras gatavas kura par 500€, kura par 1000€ atdoties, vērtīgs info :lol: :lol:

No sērijas, gatavojiet kuču babok un visas viņas atdosies, jo teorētiski viņas ir masieres, bet praktiski nekur tālāk kā anekdotē netiek..

(iekopēju ar visu līko rakstību, slinkums labot) >>>

Dēls aiziet pie tēva neizpratnē par to , kas ir teorētiski un , kas ir praktiski. Jautā tēvam -Tēt, kas ir praktiski un , kas ir teorētiski? Tēvs -Redzi dēls ..... tagad izpildi tādu uzdevumu , aizej pie māsas,mātaes un vectēva un katram uzdod jautājumu vai tie ar nēģeri pārgulētu! ja atbilde ir nē , tad pajautā , vai par 1000$ pārgulētu. Dēls ir ar mieru un iet pie mātes. -Māt Tu pārgulētu ar nēģeri? - Dēls!!! Tu ko .... es taaču esmu precēta!!! Nē! -A par 1000$? -Nu.... vispār jau naudiņu ģimenei vajag .... Dēls tālāk iet pie māsas. -Māsiņ... mīļo māsiņ vai Tu pārgulētu ar nēģeri? -Fui brāli! Protams , ka nē! -A bet par 1000$? -Nu vispār naudiņa drēbēm/tusiņiem noderētu .... Dēls iet pie vectēva un prasa -Vectēv! Gribētu, Tu, ar nēģeri pārgulēt? -Mazdēliņ kas Tu traks??? Nē, taču!!! -A kā būtu , ja tev par to iedotu 1000$? -Nu vispār mazdēliņ.... pensija jau maza ... tad jau jā .... Lieta darīta dēls iet pie tēva un saka -Tēt es visiem uzprasīju visi tikai pa naudu gulētu, bet tāpat nesaprotu atšķirību starp šiem diviem jēdzieniem! Tēvs aizsmēķē cigāru un saka -Redzi dēls .... teorētiski mūsu ģimenei ir 3000$, bet praktiski mums ir divas maukas un viens pidaras.

Teorētiski godīgi un pareizi ir visi.Bet praktiski visi(nu gandrīz visi)ir maukas un piderasi.Tu pats ar nēğeri gulētu?bet par miljonu?bet par 10 miljoniem?nu lūk tev ar atbilde.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.