Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masiere ar mazām krūtīm
Ierakstīts

Nu netak,  Annu kas ir no Ukrainas,  agrāk darbojās vagonu iela, bet nu jau kadu laiku ir patstāvīga un pati par sevi citur.  Reti bet ir sludinājums puha par masāžas piedavajumu, ka arī atsauksme pie importa,  anna 26 gadi.  Masāža ļoti laba un beigas arī.  Šobrīd ir sludinājums 

Massage 28110607 (old 24833498)
Ierakstīts

Apciemoju.  Neko baigi labu nevaru teikt.  Jā,  pupi gan,  tos vajag vienreiz dzīvē uz tā auguma redzēt,  bet vairāk tur pilnīgi nekā nav.  Parasta masāža ar 5 min bodybody kur nodemonstrēja savas krūtis.  Beigās parasta drocka.  

Bet kāpēc neviens nesaka ka viņai vanna ir leprikoniem paredzētā izmērā 😃😃. Bet jā,  tie kam interesē pārliecināties pašiem iesaku ņemt pus stundu.  Nav vērts no stundas pilnīgi nemaz.  Tās tāpat ir max 40 min.  Nauda protams uz priekšu.  Viens pluss - dvielis sauss un tīrs. Biju vakarā.  Tā kā ne pirmais.  Beigu beigās piekrītu iepriekšējiem,  tas lietiskums saka ka nav vairs vērts.  Varētu telpas pieciest ja būtu mazlietiņ atvērtāka. 

Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
On 3/31/2020 at 3:23 PM, Auseklis said:

Nu šo es vairs nevaru rekomendēt. Pēc nelielas pauzes biju iebraucis uz masāžu.

Pati norijusies, palikusi stipri apaļa. Dibens kā apelsīna miza. Masāža kaut kāda nekāda.
Pirkstu man dibenā arī neiebāza ... :D

Finālā 40min no mašīnas līdz mašīnai. To ka viņai putni galvā, tas bija zināms, bet nezin kāds
cālis tanī reizē viņai galvu knābāja. :D

Es toč vairs uz to midzeni pie Vanesas, Annas un Elvas, ne, ne..

Biji trāpījis nelaikā laikam.  Biju kādu neilgu laiku atpakaļ pēc lielas pauzes.  Sākumā neatpazinu,  pilnīgi citādāk izskatās,  bet manā uzskatā masāža bija labāka kā pirms tam.

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Biju nesen. Agrāk bija aktivaka un viss process tāds izjustaks. Prasiju ar 2 šāvieniem. No sākuma vnk uztaisija minetu un beigas vnk uzsedas virsū. Kādreiz no viņas varēja erotiku sagaidīt. Nezinu vai bija slikta diena vai kas, bet es vaors dēļ pēdējās reizes nedošos. Ar pārējo attieksmi viss tip top, laipna un smaidīga.

Milana 28129307
Ierakstīts

Uzrakstīšu arī es to atsauksmi. Sākšu ar to ka pabiju tur 30min ar 2 dušām. 60eur. Spriežat paši.

Īsumā par procesu un sagaidīšanu :

Runā lv/rus

Laipna, ar to viss kārtībā

Sagaida diezgan skaistā kleitā.

Pārmij dažus teikumus, saņem dvieli (man nebija pirmā svaiguma) un tad jau uz dušu.

Pēc dušas pati jau kaila tevi sagaida procesa istabā un vari apgulties.

Pats process nu tāds, masē kājas, dibenu, mazliet muguru, ķeksīša pec, un tad jau ar krūtīm pabraukā pa muguru vēl. Ja vien var teikt ka tās ir krūtis. Viņai tiešām ir ļoti ļoti mazi pupi. Bet nu ne pēc pupiem nācu.

Nu tad erotiskā daļa ir ļoti interesanta, uzsēžas tev virsū, gandrīz ar vāveri pret seju un ņemas ap tavu draudziņu. Tas bija tāds kkas jauns, nebijis. Rokas varēju palaist visur kur sirds kāro. Tas man patika.

Kopumā vājš 6 no 10

Laikam tāpēc ka pa 60 eur pus stunda nav īsti ok. Es nākošreiz ietu pie Dzollijas.

25291115 Bez Vārda
Ierakstīts

Nu tā attieksme mani neuzrunā. Masāžu nevarētu nosaukt par relaksējošu. Masē stundu un beigās dročka, ja gribas.

Tiem kam fetišs uz čībiņām tad tur neieteiktu. Duša un vispār sanitārās lietas netiek uzpasetas. Dvielis mitrs un maziņš. Aiztikt ļauj, bet nu ļoti maz. Masē apakšveļā. Aaa, un cena 30 eur. Var aiziet kāds pamēģināt, varbūt atrod labāku komunikāciju ar viņu, bet nu es vairs neiešu. Nav īsti kur mašīnu nolikt.

Locekļa Masāža Nevis Noraustīšana
Ierakstīts

Sveiki. Neattaisnošos ka pirmo reizi veidoju tēmu, utt, bet neredzēju baigos kritērijus ja gribu uzdot kādu jautājumu.

Šeit neredzēju pēdējā mēneša laikā nevienu rakstu par kādu masieri kas tiešām masētu locekli nevis vnk "tupa" noraustītu.

Tad nu tāds ir jautājums - vai jums ir kādas sievietes info, kas to dara, un saprot kā to dara? Ja te ir kāda kas šo lasa un domā ka to var izdarīt tad uzraksti PM vai ari reklamē sevi šeit.

Uzsvars ir uz to lai prot masēt locekli, bet nu būšu priecīgs ja pratīs izmasēt arī muguru.

Ceru ka sapratāt ko jautāju.

http://www.xtra.lv/topic/3446-the-art-of-penis-pleasing/

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.