Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Erotiskas Masazas Cienitajus Netraucet!
Ierakstīts

Mamma mia! Cik daudz emociju "Prikola pec" Nu busim atklati, man tacu nekas nevienam nav japierada, te ir anonims forums Iespejams es esmu veca tante no Kanadas, kura sadi uzjautrinas, kamer mazberni gul, ka ari iespejams metta ir kads..nu jus sapratat Tie, kas nav slinki un grib uzzinat, jau visu loti precizi zina. Tie, kam patik prikola pec, to ari dara - viss notiek Jauku dienu kungi!

Ok.. tīri tā pieņemsim, ka tā bija.. ticamība 2% no 100%. Nu tad priecājies par saviem iztērētajiem 2k un baudas virsotnēm.. izskatās, ka nekad nav bijusi patstāvīga normāla sieviete ilgtermiņā ))). Lashara! Ar tādu budžetu iet pie ss klases sievietēm ir sevis necienīšana! Vienalga vai Tu tērēji vai netērēji, Tu ar savu postu pierādiji, ka es dalbajobs!

Ierakstīts

Fenomenali Padalijos ar pieredzi lai tautai ir info, bet te tik daudz komentaru par manu vecumu, inteligences limeni un par to ka man butu jatere sava nauda! Te iet tik jautri, ka man prieks!

"par to es Tev atvičaju" metta - you made my day

Iemet kaut vienu darboni kā piemēru.. piedāvašu prikola pēc viņai 1k par blowjob un masāžu.. Nu vnk Tavs teiktais = ūdens.. Es varētu uzrakstīt rakstu, kā es pukalkā ņēmu LV slavenības ar budžetu 10k.. un kāda no tā jega šim forumam no tāda raksta/posta? Izskatās, ka Tev vienkārši ir garlaicīgi un esi pārdročījies mājās vienītī..

Ierakstīts

Mazgadīgs losis Tu esi.. pa 2k Tu vari aizbraukt vienīti uz Tenerifi (tas tāds budžeta variants) un 10 dienas pisties ar tām, kuras tjipa nedod, tik glītākas x10 par tām ss nedavalkām.. par to es Tev atvičaju.. un ja koku nešņauksi vēl pāri kaut kas paliks, kad atbrauksi atpakaļ )). LAŠARA ar lielo L !!! Cilkvēkam kuram 2k mētājās tāpat vien piedzīvojumus nemeklē! Nav ko pontoto, ja nevari pierādīt!

Masāža
Ierakstīts

Sveiki biedri!

Vai varat ieteikt kādu darboni – kura māk masēt un darboties ap metamo?

Nu varianti paglāsta muguru un uzreiz dročka = 40 eur // neinteresē!

Arī laba masāža un slikta izskata dāma blakus neuzrunā.

Sanāca pabūt pie Vidusjūras, tur tā pavisam savādāk viss, kaut vai cenas tādas pašas vai pat nedaudz lētāk.

Šonedēļ gribu kaut kur aiziet uz divām h, bet bez Džolijas nekas cits nenāk prātā.

Kaut vai pm atsūtiet! Parādā nepalikšu : )

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.