Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26072504, 26-072-504 Ss.lv Jelena
Ierakstīts

Pirmām kārtām, tā meitene nemaz neglāsta, bet kārtīgi mīca un tiešām izmasē savilktos muskuļus. Tur tā MILzĪGA starpība!! Par muguras noglaudīšanu netaisos pat 15 e maksāt. Viņai 100 punkti ir medicīnas izglītība, jo meitene ir izglītota. Vismaz viņa sajēdz to, ko dara, nevis automātiski izpilda kādu kustību. Tāds ir mans viedoklis un nevienam to neuzspiežu. Vienkārši man šķita, ka viņa ir no tām nedaudzajām masierēm, kura man personīgi ļoti patika. Bet reklamējas viņa tur pie relax pakalpojumiem, jo tur var savākt visvairāk individuālo skatījumu un respektīvi vairāk potenciālo klientu!! Tas tak ir elementāri!!!!! Papēti, ja netici, Frank

26072504, 26-072-504 Ss.lv Jelena
Ierakstīts

Tā Jeļena pirms kāda laika strādāja salonā Sofija, droši vien sameklēja citu vietu ar labākajiem darba nosacījumiem. Biju pie viņas uz sporta masāžu, ļoti patika, bija tiešām spēcīga masāža. Tā cena 25 e ir atbilstoša un teiktu, ka par tādu masāžu droši var ņemt visus 35 e. Tomēr tas ir diezgan smags darbs tīri fiziski veselu stundu spēcīgi masēt vīrieti. Plus pusi no naudas masiere noteikti dāvās salonam. Iespējams, ka viņa arī ir fizioterapeite.

20203528 Ss.lv Pirts, Masāža, Mature
Ierakstīts

Biju apciemojis šo briesmoni pirms mēneša (ne jau dročkas pēc, intereses pēc) un viņa man kārtīgi ņēmās ap intīmo vietu, pat bija vāji centieni atdarināt nuru masāžu. Šī pabriesmīga resnulīte glaudīja manu muguru ar krūtīm un laizīja pēcpusi. Tā jaunā paveica bj uz 7/10.

Vairāk neiešu, kaut kā man tā vecene tagad sapņos rēgojas, joprojām sajūtu viņas dvašu..

Samaksāju 100 eiras

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.