Vismaz nick nomaini staprlaikos starp postiem - "pazudusi", "kas ar jums notiek" un "ir kaads bijis" 😂
Ja es būtu Laura, tad es rakstītu, ka man kā Laurai interesē tikai un vienīgi, kā no klienta nokāst naudu pēc iespējas mazāk kko sniegt klientam labumu, jo pašai ir pretīgi masēt klientus, tādēļ es, kā Laura daru visu iespējamo, lai klients pēc iespējas ātrāk beidz, SAMAKSĀ un tinās prom...
ko varu pastāstīt ... meitene,slaida auguma , tieva-tumšmate (sagaidija -retums -net gaumīgā geparda kleitiņā un papēžos).Pēc 5. sarunas minūtes sajūta ka esi atnācis pie bijušās uz kniebienu- brīva atmosfēra. Dzīvoklis kā kā jau jaunajā projektā, ĺoti solīds -liels studio ar 2 istabām .Duša-plaša , bez kabīnes , flīzes un stikls . Process -pec dušas -istaba -pec dušas liek doties tur ... pati pēc laika ienāk toplesā un melnās string biksiņās .Klasiskā mūzika fonā, ar kārtīgu akustiku ... patīkami daudz eļļas... process lēns un rùpīgs ... kamēr biju uz muguras nakot(masējot) augšup no aizmugures spēlējas ar "ķekaru " un "actiņu" -bija patīkami . Ok varbūt dāma iesācēja -pārāk bieži prasīja vai viss ok (kas traucēja koncentrēties relaxam) .Guļot man uz muguras tiku apstrādāts pa cm2 kā jau teicu rūpīgi .pieskarties viņai(nuu tur) -ļauj vai neļauj tā arì nesapratu...(norādijumus nesaņēmu) tāpēc pieklājigi pārtraucu .Finišs -ar roku lēnām ,ar izdomu- bet par daudz uzspēlētas emocijas .Takse bija viens oranžais bet tiku prom pa diviem zilajiem, jo biju satraumējis(pirms laika plēsta saite) plecu un elkoni un palūdzu lai rokas nemasē.Stâstīja ka gribot sakrāt naudu un ceļot ... varbūt kāds zin par kuru runāju...
Pieņem Ķengaragā, Prūšu ielā 4, pirmajā stāvā. Dzīvoklis ar tumšiem ziliem aizskariem...
Vai iešu vēl, domāju ka jā, patika superīgā attieksme un izskats....
Ja nemaldos puh arī redzēju svaigu sludinājumu, tikai netaisos meklēt.
Tavā vietā randiņu sarunāt vai ko? (C) "Kas ar Jums notiek"?
Būtu labāk atsauksmi uzrakstījis nevis lielījies ar savām googles meklēšanas spējām. Apsveicami protams tas ir, bet šeit iegriežās rēali noguruši cilvēki, kuriem nav laika nodarboties ar meklēšanas darbiem.... Esi labāk tik labs un ieliec atsauksmi nevis .....
Slinkums meklēt, bet vēl pāris dienas atpakaļ toč redzēju sludekli. Nezinu, kur šobrīd, bet kādu gadu atpakaļ bija te jau minētā Prūšu iela. Un šausmīgi briesmīgs celulīts. Un šausmīgi briesmīgs poh-nah uz savu darbu.
Katram cilvēkam tak ir savas simpātijas un antipātijas. Vienam patīk tievi, citam resni cilvēki, kā arī blondīnes vai brunetes. Nu neticu ka visām šitām meitenēm nav savu simpātiju un antipātiju. Tas arī tiek attēlots attieksmē. Vienīgais jautājums cik katrai no šīm meitenēm t.sk Laurai ir Dieva dotas aktier prasmes - māksla tēlot jauku un mīļu (kamēr nauda nav saņemta).
Vai tad ta var būt, ka vienam klientam patīk viss, bet citam nekas? Tas nozīmē tikai to, ka viņas attieksme ir atkarīga no tā, vai viņai klients pašai vizuāli patīk vai nē. DIEMŽĒL......
Ierakstīts
Viņu sauc L[CENSORED]. Agrāk masēja Bērzaunes ielā blakus Dominai. Pēdējo reizi biju pie viņas, kad bija stāvoklī un masējaar visu LIELO vēderu.